üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Lelet Aavik-Part, 7. aprill 2020

Ootame külastajaid 6.d klassi õpilaste virtuaalsele fotokonkursile „Kevad looduses“. Vajuta siia: https://forms.gle/Vq5xT2EqFjhSetkKA ja naudi kevadist pildisadu.

Eve Tuisk ja Gert Lutter, 6. aprill 2020

Täna on sünnipäev ühel meie kooli õpetajal (nimi toimetusele teada), kes pärast 25. eluaastat ei ole päevagi vananenud. Kuna nendesse „25“ aastasse on mahtunud uskumatult palju, teeme siinkohal juubilari tegemiste eeskujul juhendi, kuidas oma elu põnevamaks, ägedamaks, meeldejäävamaks ja miks mitte ka ulakamaks muuta.

Kakskümmend viis ei ole ju tegelikult üldse mingi vanus, võiks lausa öelda, et plikaohtu alles, terve elu oma põnevate väljakutsetega veel ees!

Seega – mida üks naine oma elus kindlasti teha võiks!?

Kristin Lauri, 5. aprill 2020

Õpilasesinduse liikmed saadavad kooliperele tervitused ja soovitused. Millised täpsemalt, saad vaadata videost!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Saaremaa / Kennet AedmäeSaaremaa / Liisa Sall
Ene Pidmann, 4. aprill 2020

6.b klassi pärandkultuurilised tööd „Saaremaa“ – kodusaar rahvariidemustris. Tööde autorid Kennet Aedmäe ja Liisa Sall.

Arvamus / KlassiloodPühad lähenevad!
Tibud! / 1.b klassTibud! / 1.b klass
Raina Tiidovee, 3. aprill 2020

Kuigi praegu on rasked ajad, ootame me kõik ilusat kevadet ja õues olemist.

Kanad haigustest ei hooli. Nemad valmistuvad juba pühadeks. Järgmisel nädalal on munadepühad. Hakka juba praegu mõtlema, kuidas sel aastal mune värvida. Ilusaid pühi kõikidele soovivad 1.b klassi lapsed.

Eve Tuisk, 3. aprill 2020

Mathias on KG abiturient, kellel täitub kohe-kohe ehituspoes K-Rauta töötamise kaks aastat! Ka praegu, kui seoses valitseva olukorraga toimub õppetöö distantsilt ja nõuab tavapärasest rohkem süvenemist, leiab ta aega poes müügikonsultandina panustada – kusjuures töötatakse vähendatud koosseisus ja ületunde tuleb väga palju. Osaliselt ka seetõttu on Mathias avastanud, et võib tegelikult üsna enesekindel olla. See on ääretult oluline omadus, arvestades, et lõpetamine ja sellega seonduv on hetkel kõik lahtine.

Gert Lutter, 3. aprill 2020

Kui eelnevalt oli teemaks „5 soovitust ellujäämiseks“, siis seekord annavad 11.b klassi õpilased nõu õpetajatele!

Anu Saabas, 3. aprill 2020

Meie kool oli üks väljavalitutest, kelle 4., 8. ja 11. klasside õpilased osalesid Eesti hariduse kompetentsikeskuse Innove rahulolu- ja koolikeskkonna küsitluses.

Mariann Rehesaar, 12.c klass, 2. aprill 2020

Annette Rungi on noor ja särtsakas Inspira tantsuõpetaja ning 8.c klassi juhataja.

Eve Tuisk, 2. aprill 2020

Kas mäletate meie veebruarikuist eksperimenti? Kui Rait Kanguri intervjuu kogub 1000 vaatamist, peab ta saatma KG õpetajatele, õpilastele ja vilistlastele Meie KG vahendusel ühe videotervituse raitkangurilikus võtmes! Kahe päevaga oli see number ületatud! Seega – Rait tervitab!

Melani Veelaid, 9.a klass, 2. aprill 2020

Hetkel, kui õpime kodudes ja saame rännata rohkem iseendas ja unistustes, sai 9.a klass koduülesandeks kirjutada kirjand „Minu unistuste reis“, vajadusel sai pealkirja ise kohandada. Õpetajana sain suurepärase emotsiooni neid töid lugedes, sest kogu maailm Balist, Ameerikast, Norrast Eestini ja Saaremaani rullus kodus lahti ja tore oli õpilastega kaasa mõelda. Aitäh, sulesepad! Melani Veelaid valis teemaks „Reis läbi elu“, mõnusat lugemist! (Marit Tarkin, eesti keele ja kirjanduse õpetaja)

Uudis / SportDigitirelite aeg
Ülle Räim, 1. aprill 2020

Kes meist poleks viimastel nädalatel digitireleid teinud!

Tiina Kaup, 1. aprill 2020

Ühel heal päeval leiab siilike metsast hiigelsuure põldmarja. Aga enne kui ta jõuab selle ära süüa, sekkuvad teised metsa loomad: vares, rebane, öökull ja nirk. Igaüks annab nõu, mida seesuguse ilusa mahlase marjaga peaks tegema. Siilike on päris segaduses.

Ulrika Kestere imearmsate piltide ja mõnusa muigega „Siilike, kes kuulas kõiki“ jutustab sellest, et head nõuanded tasub küll ära kuulata, aga iseendale tuleb siiski kindlaks jääda.

Katariina Aulik, 10.c klass, 1. aprill 2020

Praegune olukord ei ole kohe kindlasti lihtne kellegi jaoks. Nii õpilaste kui ka õpetajate jaoks on täiesti uus olukord, millega enamus meist pole varem kokku puutunud.

Kindlasti on olukorral ka õpetlikum pool, õpilastel kasvab kohusetunne ja kontroll enda õppimise üle – nüüd on tõesti olukord, kus õpilased hakkavad mõistma, et kõik käivad koolis iseenda hariduse jaoks.

Marit Tarkin, 1. aprill 2020

Grupp KG õpetajaid otsustas, et alanud e-õppe ajal ei ole oluline, kes ja mis ainet õpetab. Juhtkonnale tehti ettepanek, et igaüks paneb, siis kui ärkab, kodukontoris üles talle hetkel põneva ülesande. Õpilased samuti magavad une täis ja siis valivad, mida lahendavad. Koolijuht soovitas siiski mitte liiga tormakas olla ja uut ideed ka testida, täna on selleks aeg. Kõik katseülesannete vastused ja suhtumine muutusesse saatke otse koolijuhile, et uuendused kiiresti rakenduksid.

Maria Koppel, 31. märts 2020

Praeguses eriolukorras soovivad kõik veidi rohkem tähelepanu kui tavaliselt. Kõigil meil on hea meel, kui mõni lähedane või tuttav helistab vaid selleks, et uurida, kuidas meil läheb. See teeb südame soojaks ja paneb veidi helgema pilguga tulevikku vaatama.

Tähelepanu vajavad kõik. Emad-isad, vanaemad-vanaisad, lapsed ja lapselapsed. Eriti vajavad tähelepanu aga need, kellel ei ole lähedasi, kes nendega suhtleb ja nende eest hoolt kannab.

Tutvustan võimalust aidata eakaid, kes vajavad hetkel erilist tähelepanu.

Ave Jõgi, 31. märts 2020

„Kas olete hiljuti kokku juhtunud tavatult sõbraliku inimesega, kellel on hoogne rüht, tugev käepigistus ja aval, siiras naeratus?“ Nojah, see lause on laenatud Mrs Goodmani raamatu peatükist „Kuidas Jäära ära tunda?“, meie tänase sünnipäevalapse kohta passib aga „nagu rusikas silmaauku“!

Jaanis Kannik, 12.a klass, 31. märts 2020

Kirjutasin Jaanisele 19. märtsil kirja: „Oled võitnud võimaluse“ ja jätkasin hetke pärast „kirjutada Meie KGsse!“ – „Oi, millest täpsemalt?“ uuris Jaanis. Ja nii see kokkulepe sõlmitud sai. Jaanis võtab elus väljakutsed vastu, on sihikindel ja täpne, meie klassi filosoof ja juurdleja, kirjandiedetabeli TOP 3 mees. Tänases arvamusloos jagab Jaanis enda mõtteid ja täpsustab muu hulgas: „Kui nõuannete jagamiseks juba läks, siis soovitaks tegelikult võtta noortel kooli tõsiselt.“ Jaanise klassijuhatajana ma ei kahelnud, kui see noorhärra võimaluse võidab, siis ta panustab 100%. Aitäh Jaanisele ja mõnusat lugemist! (Marit Tarkin, klassijuhataja)

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii