üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Sander Suurhans, 28. märts 2023

Reedel, 24. märtsil toimusid Salmel 4.–6. klasside saalijalgpalli meistrivõistlused. Osales üheksa Saaremaa kooli, mängiti 20 mängu ja löödi 78 väravat. Lisaks Kuressaare Nooruse Koolile osalesid võistlustel veel Orissaare Gümnaasium, Valjala Põhikool, Lümanda Põhikool, Salme Põhikool, Kahtla Lasteaed-Põhikool, Kaali Kool, Aste Põhikool ja Leisi Kool.

Artikkel / KultuurKolmas Vaatus 2023 tänab
Galerii!
Jaana Puksa, 27. märts 2023

Kolmanda kooliastme teatriõhtu Kolmas Vaatus „Laul ja lugu" on saanud ajalooks. Pikk ettevalmistusperiood on toonud rõõmu, ärevust, uusi kogemusi ning eneseületust. Usun, et sellest teekonnast õppisid kõik, kes vähegi teatriõhtuks valmistumises osalesid.

Anita Kangur, muusikaõpetaja, 27. märts 2023

24. märtsil toimus Kuressaare Nooruse Kooli algklasside laulukonkurss, kus võisteldi kahes vanuseastmes: kell 16.00 1.–2. klassid ja kell 18.00 3.–4. klassid.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 25. märts 2023

Nooruse kooli solistide lauluvõistluse „Nooruse Täheke“ auhinna võidutööd. Autoriteks on Melani Saat, Noora Nook ja Mirtel Salda 6.b klassist ning Melissa Sisas 6.c klassist.

Raina Rääp, 24. märts 2023

3.b voolitud hiired on nii nunnud ...

Voolisime hiiri ja tegime nende kohta lauseid, kasutades äsja õpitud keelereeglit. Kas lugeja tunneb ära, mis reegliga tegu?

Kärt Keert, 23. märts 2023

7.a klass käis projekti „Teater maale“ raames Eesti Noorsooteatris vaatamas etendust „Miks me varastasime auto“.

Eve Tuisk, 22. märts 2023

Kodutütardel on põnevad ja kiired ajad. 10.–11. märtsil osaleti kodutütarde viktoriinilaagris Muhus, kus saavutati uhke teine koht!

Nädal hiljem, 18. märtsil korraldati aga ühine õppepäev meie kooli noorkotkastega.

Artikkel / Klassilood3.a lillepidu
Reet Lasn, 21. märts 2023

Digiõpetuse tunnis õppisime referaati kirjutades, kuidas piltidele allkirju panna. Tänases käelise tegevuse tunnis mõtlesime, mis võiks olla minu pildiallkiri. Mõned meie pealkirjadest: „Rõõmus lill“, „Ilusad kevadlilled“, „Minu lilleväli“, „Kevadlilled, armsad, head“, „Lillesuvi“, „Lilleaasaline kevad on varsti kohal“, „Lillepeo päev“.

Eve Tuisk, 20. märts 2023

6.–10. märtsil käisid kaheksa meie kooli õpetajat ja töötajat Erasmus+ õpirändel Kopenhaagenis. Kohtuti konsultatsioonifirma Resonans partneri David Juliga ning külastati Kopenhaageni rahvusvahelist kooli (Copenhagen International School).

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Portree / Eerik Elias RekayaPortree / Karola JalakPortree / Hannes Pulk
Ene Pidmann, 17. märts 2023

4.b klassi õpilaste kunstitunnis valmined eest- ja külgvaates portreed. Autoriteks on Eerik Elias Rekaya, Karola Jalak ja Hannes Pulk.

Annely Oolup, 17. märts 2023

Laupäeval, 11. märtsil toimusid Kuressaare spordihoone kergejõustikuhallis kõige noorema vanuseklassi (2012/13. aastal sündinud) sisekergejõustiku meistrivõistlused. Võistlusaladeks 50 m jooks, 200 m takistusjooks, turboodavise, kaugus- ja kõrgushüpe.

Raina Tiidovee, 13. märts 2023

Järjekordses Tähekese viktoriini voorus teenisid kõige rohkem punkte 1. klassidest Priit Loik, 2. klassidest Madli Tuuling ja Theodor Vabar ja 3. klassidest Nora Org. Nüüd tasub tähelepanelikult lugeda märtsi Tähekest.

Toimetus, 12. märts 2023

Üks ümmargune sünnipäev ei ole üldsegi pisiasi, aga pisiasjad on tihtipeale just need, mis palju rõõmu valmistavad. Kevadist sünnipäeva (seda küll koos lumememmedega!) tähistab täna Ivika Reinart meie tublist töökollektiivist. Soovime Ivikale palju-palju õnne, jaksu ning kõike ilusat kogu koolipere poolt!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Talv / Gretel SaldaTalv / Kristel SaldaTalv / Anette Tänav
Ene Pidmann, 10. märts 2023

Kunstiringi õpilaste talvetööd, mille autoriteks on Gretel Salda 4.a klassist, Kristel Salda 8.b klassist ja Anette Tänav 4.a klassist.

Sander Suurhans, 9. märts 2023

Meie kooli 39. lennu vilistlane Risto Lillemets võitis läinud nädalavahetusel Istanbulis toimunud sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel seitsmevõistluses pronksmedali 6079 punktiga.

Ülle Räim, 7. märts 2023

Talv on sel hooajal Saaremaal oma heatahtlikkusega kitsi olnud. Lumeolud on piiranud huviliste talvemõnude nautimist ja uute harrastajate lisandumist. Meie kooli traditsioon korraldada õpilastele talvelaager loob eelduse otsima ka tulevikus võimalusi suusatamiseks väljaspool Saaremaad, lumega kaetud piirkondades.

Nii tegid meie kaks noormeest 8. klassist, kes osalesid Tartu suusamaratonil 31 km distantsil.

Kolleegid spordiosakonnast, 6. märts 2023

Sellist spagaati, nagu fotol näha, igatseb teha iga tütarlaps. Annelyle ei loe, mis number on kolme punkti asemel!

Miskipärast on väga oluline inimese vanuse määramisel tema sünniaeg. Järjest enam aga räägitakse organismi kui terviku vanusest. Selleks on vastavad näitajad ja kehaliste võimekuste testid, mis annavad ülevaate kogu keha kui terviku toimimisest. Annely on kindlasti inimene, kelle sünnijärgne vanus ei vasta tema keha tegelikule vanusele ja seda positiivses mõttes!

Maris Rebel, 28. veebruar 2023

Eesti päeva aktustel esinesid traditsiooniliselt kõnega ka lapsevanemad. 4.–5. klassi aktusel sai lapsevanemate nimel sõna Maris Rebel.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii