üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Kristel Paju, 31. mai 2023

22. ja 23. mail käisid neljandad klassid õppereisil Läänemaal.

Helle Rand, 31. mai 2023

Reedel, 26. mail esinesid kooli aulas meile koorid ja rahvatantsijad, et peomeeleolu tekitada ka saali kogunenud publikule.

Nataliia Dotsenko, 31. mai 2023

Meie kooli Ukraina õpilased käisid õppereisil Tartus. Lapsed said tutvuda ERMi väljapanekutega, uudistada AHAA teaduskeskust ning isegi Emajõel laevaga sõita! Mida lapsed arvasid, saad lugeda siit.

Annely Oolup, 30. mai 2023

Maikuu jooksul toimus mitu kergejõustikuvõistlust nii maakonnas kui vabariigis. Meie kooli kiiremad jooksjad, hüppajad, viskajad, tõukajad ja heitjad said  juurde palju võistluskogemusi, meeskonnaga tegutsemise oskusi ning ületati kindlasti ka  oma isiklikke rekordeid.

Ülle Räim, 29. mai 2023

Hingamine on tähtis kõikides elu osades - olgu see sportimine, sõjaväe asjad, sukeldumine või avalikult esinemine. Alati aitavad hingamise tehnikad pinget alandada.

Artikkel / VariaNädala kunstitöö
Lilled / Lisette LooLilled / Karoli ReinartLilled / Travis Tiitus
Kristin Lauri, 26. mai 2023

7.d klassi õpilaste värviküllased lillekompositsioonid, mille autoriteks on Lisette Loo, Karoli Reinart ja Travis Tiitus.

Katrin Liiv, 26. mai 2023

Ka neljas päev algas laagrikorra kohaselt hommikuvõimlemisega, mida seekord viisid läbi 5.c tüdrukud Linell Leppik ja Heleena Maria Aas. Ilus päikesepaisteline ilm soosis igati õuetegevusi, nii said 5.a ja 5.b klass matkarajal elusloodusega tutvust teha, 5.c meisterdas vannipalle ja õppis määrama taimi. Eluliste oskuste omandamiseks toimusid esmaabi õpitoad ja erinevate sõlmede tegemise koolitused. Päeva mahtusid sportlikud töötoad liivaväljakul jalgpallireegleid õppides ja kettagolfi harjutades.

Kersti Kirs, 25. mai 2023

Kahel maikuu reedesel hommikul kohtusid kaheksandikud inglise keele tunnis Zoomi vahendusel Zaporizhzhia Gymnasiumi õpilastega, kes Ukraina keerulise olukorra tõttu ühinesid meiega oma kodudest.

Artikkel / Klassilood3.a klassi kevadetulek
Reet Lasn, 24. mai 2023

3.a klassi kevadetulek saabus lillede ja luuleridadega ...

Virge Lember, 23. mai 2023

Kaasahaaravad küsimused, pingeline võistlus ja silmapaistvad saavutused – nii võiks iseloomustada lõppevat mälumänguhooaega, milles nägime osalemas rohkem võistkondi kui kunagi varem. Kõik osalenud võistkonnad väärivad suurt kiitust, sest olite tõeliselt vapustavad! Kuid mõned teist paistsid eriti silma.

Artikkel / KlassiloodMutukad-putukad!
Mutukad! / 2.c klassMutukad / 2.c klass
Anu Rand, 23. mai 2023

2.c klassi õpilaste meisterdatud kevadrüüdes mutukad.

Artikkel / VariaNädala kunstitöö
Tulbid / Birgit SõmmerTulbid / Eti NõguTulbid / Marite Sepp
Sirje Mehik, 19. mai 2023

Tulpide aeg on täies hoos! 5.a klassi kunstitööde autorid on Birgit Sõmmer, Eti Nõgu ja Marite Sepp.

Juhan Kolk, 19. mai 2023

Nooruse koolis juba traditsiooniks saanud 2. klasside purjetamise õpetus jätkub ka tänavu. 2017. aastal nimetati meie ettevõtmine aasta õpetaja galal aasta haridusteo nominendiks. Purjetamistunnid toimuvad Kuressaare Jahisadamas koostöös Saaremaa Merispordi Seltsi treeneritega.

Artikkel / KultuurNooruse koorilauljad Tartus
Nooruse koorilauljad Tartus / Helle RandNooruse koorilauljad Tartus / Helle Rand
Helle Rand, 19. mai 2023

Eelmise nädala reedel, 12. mail olid hommikuks kooli parklasse kogunenud meie kooli koorilauljad tütarlastekoorist Vocaliisa ja mudilaskoorist Ave Sol-bemoll.

Inge Jalakas, 18. mai 2023

Kuressaare Nooruse Kooli huvikool Inspira korraldab taas koostöös Saaremaa vallaga 1. juunil lastekaitsepäeva, mille raames meie valla lapsed ja noored Kuressaares kokku kutsutakse, neile erinevaid põnevaid töötube pakutakse ning kontsertmaratoniga nii suurtele kui väikestele esinemisrõõmu ja vaatamislusti kingitakse.

Youtube video!
Meleri Piik ja Amanda Metsalu 5.b klassist, 18. mai 2023

Laagri kolmas hommik tervitas meid päikeselise, kuid tuulise ilmaga. Markus Viin 5.b klassist suutis kogu laagriseltskonna humoorika hommikuvõimlemise abil hetkega virgeks teha ja nii algaski 5.a ja 5.b klassil Pärnu päev, 5.c õppis kettagolfi ja veetis pärastlõuna matkarajal.

Madli-Maria Naulainen, 18. mai 2023

Lõimede sättimine kangaspuudele on olnud aastasadu põlvest põlve edasi kantud võtmeoskus, et kangast kududa ja kauneid mustreid luua. Nii ka koolis, lõiming on väärtus, mis luuakse ainete omavahelisel põimimisel, et õpilastel oleks lihtsam õpitut mõista ja ainetevahelisi seoseid märgata. Möödunud nädalal osalesid meie õpetajad koos kolleegidega erinevatest koolidest lõiminguteemalisel koolituspäeval, millega võeti ühtlasi kokku kolm aastat kestnud Erasmus+ projekt MARKA.

Artikkel / Õppetöö5. klassi kevadlaagri 2. päev
Youtube video!
Liisa Heina, Marite Sepp, Eti Nõgu 5.a klassist, 17. mai 2023

Teine laagripäev algas hommikuvõimlemisega. Võimlemist viisid läbi 5.a klassi õpilased. Peale hommikuvõimlemist suundusime hommikusöögile ja siis töötubadesse.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii