üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Uudis
Eve Tuisk, 10. veebruar 2022

Eile kuulutati välja Saaremaa valla jaanuarikuu hariduslugu, milleks sel korral valiti meie kooli teisele kooliastmele suunatud lugemisõhtu „ÖÖ loeb!“. Ürituse eestvedajad Virge Lember ja Sirje Mehik on tunnustusest siiralt üllatunud ja rõhutavad mõlemad, kui oluline on meeskond, kellega sellist asja korraldada.

Signe Vahkal, 8. veebruar 2022

Olin meeldivalt üllatunud, kui Liisa tuli minu juurde ja palus luba osaleda matemaatikaolümpiaadil. See on harv nähtus, kuna tavaliselt on reaalainete võistlusele osalejaid raske leida. Tema soov päädis ilusa triumfiga. Liisa saavutas maakonna matemaatikaolümpiaadil 7. klasside arvestuses I koha.

Virge Lember, 7. veebruar 2022

Õpetajad surusid ennast 3. voorus õpilastest ette.

Annely Oolup, 4. veebruar 2022

Laupäeval, 29. jaanuaril toimus võistlussarja TV 10 olümpiastarti II etapp. Seekord toimus võistlusTallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis.

Marelle Lehtjärv, 2. veebruar 2022

Sulgpalli MV viidi läbi loovtöö raames 24. jaanuaril Nooruse kooli võimlas. Emotsioon, mis mängijatelt tuli, oli positiivne. Võistluse korraldajatena võime öelda, et iga tiim oli võidu nimel valmis andma endast kõik. 

Gert Lutter, 1. veebruar 2022

Kuressaare Nooruse Kooli kodulehelt on nüüd leitav 2021. aastal läbi viidud rahuloluküsitluse kokkuvõte. Küsitlusele vastas ühtekokku 502 õpilast ja 181 lapsevanemat ning selle pani kokku hoolekogu koos kooli töötajatega.

Hoolekogu esimees Melani Veelaid kirjutab küsitluse kokkuvõttes, et hoolekogu ja kooli juhtkonna jaoks üllatusi ei olnud ning probleeme, mille kohta eelinfot polnud, küsitlusest välja ei tulnud.

Gert Lutter, 26. jaanuar 2022

Inspira lasteaiaealised muusikaringide õpilased said lõpuks esineda oma kauaoodatud talvekontserdil.

Tiia Kuusk, 26. jaanuar 2022

Mõttespordi olümpiaadi eesmärk on populariseerida mõttesporti koolinoorte seas. Sel õppeaastal on toimunud pooled mõttespordi olümpiaadi võistlused.

Ülle Räim, 25. jaanuar 2022

Jääpurjetamise Eesti meistrivõistlused võitis Ice-Optimist klassis Anni Kubjas.

Marit Tarkin, sõnaosavuse ringi juhendaja, 24. jaanuar 2022

Sõnaosavus, julgus olulistel teemadel kaasa rääkida ja lihtsalt põhjendatult arutleda on inimesele väga olulised omadused. Sõnaosavuse ringis hakkame arutama selle üle, mis meie ümber toimub, mida me sellest arvame ja miks on meie arvamus just selline. Mängime põnevaid mänge, arutleme elu üle ja tutvume ka väitlusmaailmaga. Ringi tegevus aitab kindlasti kaasa ka eksamiks ettevalmistumisel, sest kirjandis on vaja just enda arvamust põhjendada. Samuti saate aimu, mis on väitlus, ja need, kes sammud gümnaasiumi poole seavad, saavad end juba varem teemaga kurssi viia.

Inge Jalakas, 19. jaanuar 2022

Tulemas on esimesed Nooruse kooli sulgpalli meistrivõistlused, mis varem on toimunud kahel korral Kuressaare Gümnaasiumis.

Eve Tuisk, 17. jaanuar 2022

On pikk traditsioon, et kogu meie kool teeb teatrit. Nii ka sel õppeaastal. Aga – uues koolis uued kombed! Sel korral saavad teatripäevad hoo sisse teatrikuus märtsis. Sellega seoses otsime teatripäevadele sobivaid nimesid. Kui senimaani olid meil Suur ja Väike Uba ning Suur ja Väike Teatriõhtu, siis nüüd vajame kolmele teatripäevale uusi, omavahel sobivaid nimesid. Kui Sul tuleb hea mõte, anna teatriõhtute vastutajatele sellest märku hiljemalt 31. jaanuaril!

Ristivanem saab teatrikuul tänatud ja tunnustatud!

Gert Lutter, 14. jaanuar 2022

Eile, 13. jaanuaril toimunud kultuurivaldkonna tunnustusüritusel tunnistati aastapreemia 2021 vääriliseks Pilvi Karu autorialbumi „Padrikus“ väljaandmine.

Virge Lember, 13. jaanuar 2022

Kui 1. voorus edestasid õpetajate võistkonnad õpilasi, siis 2. voorus jagavad 1.–2. kohta 10.SPORT ja 7.c iii 5 punktiga. Ühe punktiga jäävad neist maha Aiapäkapikud (5.b), A.H.K. (6.b), Sidur, pidur, gaas (7.b), Joonealused ja Hellan.

Uudis / ÕppetööArvutiklass kolis!
Tehnoloogiaõpetuse tund uues arvutiklassis. Õpetajaks Nikolai Räbin / Gert Lutter9.d klassi õpilased tehnoloogiaõpetuse tunnis / Gert Lutter
Gert Lutter, 10. jaanuar 2022

Uuel aastal leiab Nooruse kooli mõlemad arvutiklassid teiselt korruselt, sest varem esimesel korrusel ruumis 113 asunud arvutiklass kolis vastremonditud ruumi 215 teisel korrusel.

Kristin Lauri, 26. detsember 2021

Head tehes ei aita me mitte ainult neid, kellele heategevus suunatud on, vaid täidame ka enda südant. Heategevusel on tugev jõud, see õpetab meid märkama, nägema ning annab andjale tagasi. Eelmisel nädalal oli Nooruse koolis heategijaid terve hulk. Selle üle saab ainult tohutult rõõmu tunda.

Gert Lutter, 22. detsember 2021

14. detsembril toimus huvikooli Inspira jõulukontsert. Taas kord päris kontserdina ja päris publikule toimunud üritusel astusid üles huvikooli kooliealised solistid ja ansamblid, esinesid kitarriringi õpilased ning näha sai ägedaid etteasteid Inspira tantsulastelt ja rahvatantsijatelt.

Nüüd jääme ootama jaanuaris toimuvat lasteaiaealiste kontserti. Seniks aga saab toimunud kontserti järelvaadata siit!

Virge Lember, 17. detsember 2021

Megaaju 1. voorus osales 33 võistkonda: 14 võistkonda II kooliastmest, 14 võistkonda III kooliastmest ja 5 õpetajate võistkonda. On suur rõõm tõdeda, et juhtkonna võistkonda kuulus sel korral ka Megaaju looja ja pikaaegne vedaja Maidu Varik.  

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii