üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Artikkel / Klassilood1.b joonistas jääkarusid
Raina Rääp, 8. veebruar 2024

27. veebruar on rahvusvaheline jääkarude päev.

Teade / VariaTähekese viktoriin
Raina Tiidovee, 7. veebruar 2024

Parimateks Tähekese tundjateks olid sel korral 1. klassidest Maribel Aulik, 2. klassidest Tomi Sepp ja 3. klassidest Johannes Reinfeldt. Lisaks neile tegid veel väga hea tulemuse Tevin Kaljo, Mia-Loviise Ivalo, Mairold Kivi, Madli Tuuling ja Theodor Vabar.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Reis ümber maailma! / Trinette VälissonReis ümber maailma! / Annabel LemberReis ümber maailma! / Kelly Ilvest
Kristin Lauri, 7. veebruar 2024

Reis ümber maailma! Tööde autorid on Trinette Välisson 8.a klassist ning Annabel Lember ja Kelly Ilvest 8.b klassist.

Katrin Liiv, 5. veebruar 2024

Selle aasta alguses toimus Jõulumäel järjekorras 10. Suusahullude Öömaraton, kus meie kooli 9.c klassi õpilane Ramon Mägi osales ja poodiumikohale pääses. Ei ole ka päris tavapärane see, et Saaremaal kasvanud noormees suusapisikuga nii nakatunud on, et seab hästi määritud suusad kõikidele tulevastele maratonidele. Ramon jagas oma maratonikogemusest muljeid ja rääkis ka tulevikuplaanidest.

Uudis / ÕppetööÕigekirjaolümpiaad 2024
Anu Liik, 5. veebruar 2024

Kas -gi või -ki? Kas ühe või kahe tähega? Kuidas seda võõrsõna kirjutama peaks?

Selliste küsimustega tuli eelmisel nädalal emakeeletundides maadelda kõigil meie kooli 7.–9. klassi õpilastel. Tegemist on emakeelepäevale pühendatud õigekirjavõistlusega, mis sel õppeaastal toimub kolmes voorus: I voor jaanuaris, II voor veebruaris ja III voor märtsis. Parimad õigekirjatundjad selguvad 14. märtsiks – emakeelepäevaks.

Aire Siinvert, õppejuht, 2. veebruar 2024

31. jaanuaril toimus matemaatika aineolümpiaadi piirkondlik voor 7.–9. klassidele.

Eve Tuisk, 2. veebruar 2024

1. veebruaril toimus Saaremaa Gümnaasiumis kõnevõistlus, mille teemaks oli „Mis on see inimese osa siin laias ilmas? (Juhan Viiding)“.

Meie suureks rõõmuks on põhikooli parim kõneleja Johann Viktor Vits 6.b klassist. Nooremas vanuseastmes anti lisaks välja kaks preemiat. Aukirja „Elujaatav“ pälvis Noora Nook 7.c klassist. Kiidusõnu hea kõne eest pälvis ka Emma Piipuu 6.b klassist.

Palju õnne, on hea meel näha, et Nooruse koolis on veenvaid ja siiraid kõnelejaid, kes ei löö värisema saalitäie gümnasistide ees.

Eve Tuisk ja Jaana Puksa, eesti keele ja kirjanduse õpetajad, 2. veebruar 2024

Kutsusime Nooruse kooli õpilasi eesti kirjanduse päeva tähistama: lugema mõnd eesti autori lemmikteost või Kadri Hinrikuse raamatut "Taks ja Dogi". Ärksamad noored haarasid üleskutsest kinni ja olid valmis oma mõtteid jagama ka lehelugejatega.

Indrek Reisko, 9.d klass, 1. veebruar 2024

Jah, tõepoolest, 141 päeva pärast on käes juba see kaua peljatud või hoopis oodatud lõpetamine. 141 päeva ei ole mitte pikk aeg, kuid sündmusi toob ta endaga kaasa küll.

Jette Tiitus, 9.a klass, 31. jaanuar 2024

18. jaanuaril külastas 9.a klass ühiskonnaõpetuse tunni raames Kuressaare Raekojas asuvat vallavolikogu saali, kus toimus kohtumine Saaremaa valla abivallavanema Koit Voojärve ja volikogu esimehe Jaanus Tamkiviga.

Lelet Aavik-Part, 30. jaanuar 2024

Täna, 30. jaanuaril tähistatakse eesti kirjanduse päeva, mis eelmisest aastast alates on ka riiklik tähtpäev ja lipupäev ehk üks ütlemata tähtis päev! 

Sel puhul kuulutame Nooruse koolis välja kuu aega kestva fotokonkursi „Raamatuga üheks". Pane oma loovus proovile!

Inge Jalakas, 30. jaanuar 2024

Õppeaasta alguses sai lubatud, et äkki jaanuaris leiame uue treeneri ja me saame avada ka ujumise treeningrühmade grupid. On hea meel tõdeda, et alates 5. veebruarist saamegi alustada treeningujumisega treener Helerin Vapperi valvsa pilgu ja käe all.

Gert Lutter, 24. jaanuar 2024

Inspira kõige väiksemad laululapsed esinesid 23. jaanuaril väikese talvise kontserdiga. Laval olid lasteaiaealised muusikaringide õpilased, külalisesinejad esimesest kooliastmest ning publikut hullutas Inspira teatristuudio. Siit saad kõike toimunut uuesti video vahendusel kaeda. Halleluuja!

Gert Lutter, 22. jaanuar 2024

17. jaanuaril toimunud etüüdide õhtul, mis kandis pealkirja „Juhtumisi Nooruses“, võis näha kokku 13 eriilmelist teatritükki, ning nüüd on võimalik neid uuesti vaadata! Lisaks leiad kooli galeriist ja Facebooki lehelt ka fotogralerii. Head vaatamist!

Tiina Kaup, 22. jaanuar 2024

Tiina Laanemi „Katariina kaaperdab kooli” on lugu tüdrukust, keda sekeldused kuidagi maha ei taha jätta.

Triin Kõue, 19. jaanuar 2024

2.c klass on täpselt nii rõõmus talvise ilma üle ja soovime, et lund jätkuks talverõõmude nautimiseks veel kauaks!

Jaana Puksa ja Eve Tuisk, korraldajad, 19. jaanuar 2024

17. jaanuaril lustis Nooruse kooli laval kõige vanem kooliaste. Kolmandas Vaatuses pealkirja all „JUHTUMISI NOORUSES“ jõudis lavale 13 eriilmelist etüüdi ahvist hiigelkass Sassini ja nutikatest vanaemadest dressipükstes direktorini. Noorte loovusel ei ole piire ja seda oli nauditav vaadata.

Artikkel / KlassiloodHead uut aastat!
Raina Tiidovee, 19. jaanuar 2024

2.b meenutas uue aasta saabumist ja loodab, et kõikidel tuleb väga hea aasta.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii