üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Uudis
Gert Lutter, 9. jaanuar 2023

Vaheaja eelviimasel päeval, 5. jaanuaril toimus Nooruse koolis esimest korda tehnoloogiateemaline laagripäev põhikooli õpilastele. Nooruse tehnoloogiakoolis sai kaasa lüüa erinevates töötubades rohetehnoloogia tutvustamisest salakirja muukimiseni ning fotoreportaaži tegemisest robotite ehitamiseni.

Kristi Sillart, Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu esimees, 16. detsember 2022

Laste ohutu koolitee ja liiklemine kooli lähiümbruses on olnud läbiva teemana alati nii hoolekogus kui ka kooli personaliga suheldes prioriteetseks suunaks. Selleteemalised arutelud hoogustusid eriti silmatorkavalt just selle õppeaasta alguses. Mitmete kõnede ja murekirjade tulemusena sai koondatud asjast huvitunud lapsevanemad, kelle ühise arutelu tulemusena kaardistati suurimad ohtu tekitavad kitsaskohad kooli lähiümbruses.

Gert Lutter, 15. detsember 2022

Üle-eestiline noorte solistide konkurss Solistica kuulutus välja 2023. aasta lõppvõistlusele pääsenud lauljad. 27.–28. jaanuaril toimuval konkursil astub üles kokku neli huvikooli Inspira noort solisti. Kokku valis demožürii 226 osaleja seast välja 60 lõppvõistlusele pääsejat.

Kristin Lauri, 2. detsember 2022

Jõulud hiilivad vaikselt lähemale, juba mõne päeva pärast on käes 2. advent. Ka meie armas koolimaja hakkab vaikselt jõulukuube selga saama. Õpilasesindus tegi sellega täna algust ja tahab teistelegi anda edasi soovid, mis koos kuuske kaunistades tekkisid.

Nautige ühiseid hetki ja mõnusaid mälestusi, mida koostegemine toob. Jõulud on soojuse, andmise ja rõõmu aeg. Loodame, et detsember toob meile Nooruse koolis kõike seda ja võibolla isegi rohkem, sest ärgem unustagem – jõulud on ka imede aeg.

Kersti Kirs, 2. detsember 2022

Teine trimester algas 9. klasside vanemate vestlusringiga kooli aulas. Osalejad said vastuseid põletavatele küsimustele seoses lapse edasiste õppimisvõimalustega. Saaremaa Gümnaasiumi koolijuht Ivo Visak tutvustas gümnaasiumi sisseastumistingimusi, kooli tegemisi ja struktuuri. Kätlin Poopuu andis ülevaate Kuressaare Ametikoolis õpingute jätkamisest.

Madli-Maria Naulainen, 29. november 2022

22. novembril toimus videosilla teel kohtumine kahe saare kooli vahel. Kohtusime Jaapani Okinawa saare Uruma linna N-kooliga. Meie vahel laiub umbes 7800 kilomeetrit.

Madli-Maria Naulainen, 28. november 2022

Oktoobris osales kolm robootikaringi võistkonda Ventspilsi IT-võistluse eelvoorus. Selleaastase võistluse teemaks on katsed.

Gert Lutter, 24. november 2022

Kolmapäeval, 23. novembril peeti Nooruse koolis ühine koostöötund Saaremaa Gümnaasiumi töötajatega. Koos kahe kooli direktori Marit Tarkini ja Ivo Visakuga peeti maha Megaaju turniir, uudistati koolimaja ja vesteldi ühistel teemadel.

Uudis / KultuurVocaliisa laululaagris
Laululaager Kahtla koolis / Helle RandLaululaager Kahtla koolis / Helle Rand
Helle Rand, 21. november 2022

11.–12. novembril käis meie kooli tütarlastekoor Vocaliisa juba teises laululaagris. Seekord siis Kahtla koolis.

Uudis / VariaMegaaju 2. voor
Megaaju või mardiaju? / Eve TuiskMegaajul megaosalus! / Eve Tuisk
Virge Lember, 16. november 2022

Suurepärane on tõdeda, et Megaaju on saanud nii populaarseks, et 2. voorus on lisandunud veel seitse võistkonda ja kokku osaleb nüüd 50 võistkonda. See annab Megaaju korraldajale ainult indu juurde veel väljakutsuvamaid küsimusi koostada.

Gert Lutter, 14. november 2022

Rubriik „Suveseik“ sai küll otsa, aga nüüd on kõigil võimalik oma valitud fotosid uudistada kolmanda korruse stendil klasside 303 ja 304 vahel. Näitusel on kokku 37 laste ja koolitöötajate tehtud pilti.

Sarjas ilmunud fotoks valisid iga klassi õpilased ühiselt ühe endi tehtud foto, mis nende arvates kõige paremini meenutas möödunud suve. Sellest saigi kokku meie ühine suvemälestus!

Naudime nüüd eestimaist sügist ja ootame juba kindlasti järgmist suveseika!

Jaana Puksa, 11. november 2022

Meie kooli õpilane Amanda Metsalu 5.b klassist osales õpilasleiutajate riiklikul konkursil ning tema leiutatud kojamehed prillidele valiti välja Lasteekraani lemmikleiutise hääletusvooru. Hääletamine kestab 20. novembini.

Maris Rebel, 11. november 2022

Pühapäeval, 6. novembril 2022 kohtusid Nooruse koolis kogukonna valitud esindajad, et juba enne hoolekogu esimest koosolekut oma asjad läbi mõelda.

Marit Tarkin, 4. november 2022

31. oktoobril jõudis Nooruse kooli näitus Eesti riigipeadest läbi aegade. 3. novembril olid koolis külas Helle Solnask ja Ants Kraut Eesti Muinsuskaitse Seltsist. 9.d klassi õpilastel oli tore võimalus ajalootunni raames kuulata näituse sünnilugu näituse loojatelt endilt.

Suur tänu! Näitus jääb kooli novembri lõpuni ja õpetajatel on võimalus koos õpilastega huvitava ajaloolise materjaliga tutvuda ja seda õppetöös kasutada.

Toimetus, 20. oktoober 2022

18. oktoobril toimus Kuressaare raekojas 2022. aasta täiskasvanute õppe tublimate tegijate tunnustusüritus. Muude kategooriate seas kuulutati välja ka aasta parim täiskasvanute koolitaja ning õppijasõbralikum tööandja, kus nominentide hulka mahtusid vastavalt ka Margit Düüna ja Kuressaare Nooruse Kool.

Virge Lember, 19. oktoober 2022

Juubelihooaja 1. voor algas rekordilise 43 võistkonna osavõtuga, kellest 4 olid õpetajate võistkonnad.

Uudis / ÕppetööAB-kool alustas
Galerii!
Raina Tiidovee, 18. oktoober 2022

Igal aastal täitub mõnel õhtul Nooruse koolimaja lasteaia laste naeru ja kilgetega. Sel aastal on meie AB-koolis 90 koolieelikut, kes soovivad järgmisel aastal Nooruse koolis õppima hakata.

Gert Lutter, 17. oktoober 2022

Reedel, 14. oktoobril toimus Nooruse koolis direktor Toomas Takkise vastuvõtt koolitöötajatele. Pidulikul üritusel tänas Toomas Takkis kolleege ning andis tulevasele direktorile Marit Tarkinile üle oma kabineti võtme.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii