üles
Laupäev, 7. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Merle Rekaya, 4. september 2020

Täna on sünnipäev meie silmapaistval matemaatikaõpetajal Ulvi Vahteril. Soovime kõik talle palju-palju õnne 60. juubelil!

Tõnis Grepp, 12.a klass, 3. september 2020

Veidi vähem kui 300 päeva on jäänud päevani, mil Kuressaare Gümnaasiumi lõpetab 43. lend. Märgiline lend, kelle lõpuaktus jääb gümnaasiumiklassidele seda nime kandvas majas viimaseks. Sügisel tulevad esimeste klasside õpilased juba uude kooli – Kuressaare Nooruse kooli.

Eelmisel aastal alguse saanud rubriik „n päeva lõpetamiseni“ jätkub ja jälgib 43. lennu tegemisi kogu aasta vältel, esimestest koolipäevadest viimase aktusepäevani. Esimesena võtab sõna Tõnis Grepp 12.a klassist.

Jaana Puksa, 3. september 2020

28.–30. augustini toimus Lohusalus järjekordne purjetamise Eesti meistrivõistluste etapp, kus viies paadiklassis olid võistlustules ka mitmed KG õpilased.

Uudis / ÕppetööInspira fotoring kutsub!
Gert Lutter, 2. september 2020

16. septembril alustavasse ringi on oodatud kõik fotohuvilised õpilased.

Tundides räägime fotograafiast üldse, valgusest, kompositsioonist ja paljust muust – tehnilistest algteadmistest fototöötluse ja stuudios pildistamiseni. Sekka veel põnevaid praktilisi tegevusi ja kindlasti ka oma tööde eksponeerimist.

Tanel Ting, Inspira teatristuudio juhendaja, 1. september 2020

Tere!

Mina olen Kuressaare Teatri näitleja Tanel Ting ja kutsun näitekunsti huvilisi Inspira teatristuudiosse. Kaks aastat stuudiot on seljataga ja teekond on ajas aina põnevamaks muutunud ehk jätkan ka sellel aastal.

Teade / Õppetöö1. septembri aktused
Kristin Lauri, 25. august 2020

Kooliaasta algus kohe on käes.

Vaata ringi, mida sa näed?

Algamas sügis nii kena ja tore,

ega selle vastu meil midagi pole.

Ütlen head aega, vahva suvi,

kool ja sügis nüüd pakub meil huvi.

Ootamas ees on kooliaasta tuus.

Kõik septembris on jällegi uus!

Tiina Kaup, 24. august 2020

Sel aastal laenutatakse õpikuid õpilastele alates 4. klassist kooli raamatukogus kell 9.00–16.00 järgmistel kuupäevadel: esmaspäeval, 24. augustil 4. ja 9. klassid; teisipäeval, 25. augustil 5. klassid ja 11. klassid; kolmapäeval, 26. augustil 6. ja 12. klassid; neljapäeval, 27. augustil 7. klassid; reedel, 28. augustil 8. klassid; esmaspäeval, 31. augustil 10. klassid ning kõik need, kes määratud päeval tulla ei saa.

Kaasa võtta raamatukogu kaart või isikukoodiga dokument.

Õpilased, kellel on raamatukogus võlgnevusi, ei saa õpikuid laenutada enne, kui võlad on likvideeritud.

Intervjuu / PersonaaliaPalju õnne, meie Kolja!
Merle Rekaya, 21. august 2020

Täna on sünnipäev Nikolai Räbinil. Meie KG otsis ta puhkuse ajal üles, et soovida palju-palju õnne ning uurida, kuidas läheb!

Jaana Puksa, 19. august 2020

14.–16. augustini toimus Pirital Eesti meistrivõistluste etapp purjetamises klassidele Optimist, Zoom 8, Laser 4.7 ja Laser Standard.

Eve Tuisk, 13. august 2020

Septembrist alustab KG huvikoolis Inspira oma tantsuõpetajateed Therese Neisalu, kes hakkab noortele õpetama cheerleader & show tantsustiili. Lisaks õpetamisele loodab Therese olla noortele sõber, kelle juurde võib alati tulla.

Ehkki uus tantsuõpetaja kuulab autos peamiselt Retro FMi ja Elmarit, lubab ta, et trennides ei hakata Üllar Jörbergi ega Roxette’i järgi tantsima. Küll aga saab seal end mõnusalt välja elada ning esineda kindlasti ka!

Raili Kaubi, 12. august 2020

Laupäeval, 8. augustil osalesime Paide muusika- ja teatrimajas 17. üle-eestilisel noorte moekonkursil MoeP.A.R.K 2020, mis kevadel ära jäi.

Jaana Puksa, 10. august 2020

7.–9. augustini toimunud purjetamisvõistlustel saavutasid meie kooli noorpurjetajad väga häid tulemusi.

Jaana Puksa, 17. juuli 2020

14.–15. juulini peeti Roomassaares Saare maakonna purjetamise meistrivõistlusi Optimist, Zoom8 ja Laser Radial svertpaadiklassides.

Tulemustega paistsid silma ka meie noored purjetajad.

Uudis / PersonaaliaJuunikuu tegija on Gerly Ots
Eve Tuisk, 9. juuli 2020

Sõnal on suur jõud. Inimesed, kes seda väge kasutada oskavad, võivad suuri tegusid korda saata. Gerly teab, kuidas sõnadega ringi käia. Just seetõttu usaldati talle 12. klassi lõpuaktusel tähtis ülesanne – pidada kõne lennukaaslaste nimel. Gerly pani justkui mängleva kergusega saalisviibijad heldima: meenutas möödunud kooliaega, proovis sõnadesse panna tundeid, mis valdasid teda seoses äralõigatud koolilõpuga, ja vaatas tulevikku. Nendel kordumatutel hetkedel oli tunda, kuidas saalitäis inimesi hingas ühes rütmis, KG-le omases rütmis.

Marit Tarkin, 7. juuli 2020

1. juulil ei saanud noorhärrad KG 42. lennu lõpuaktusel osaleda, sest lavakas oli just alanud näitleja õppesuuna 3. voor, kus 300 kandideerijast jätkas 48. Tuli esitada luulet, laulda, mängida õpitud tekste esitades juuksurit, kirikuõpetajat, kehastuda saunalavaks ja kinosaaliks ...

4. juuli öötundides tuli teade, et pääseti edasi viimasesse vooru, ja eile, et meie mehed on EMTA Lavakunstikooli 31. lennu tudengid.

Palju õnne KG koolipere poolt!

Toimetus, 2. juuli 2020

Teie peegelduste veel, armas 42. lend! Need mõtted on kirjutatud teist ja teile mõeldes.

Marit Tarkin, 29. juuni 2020

3 on maagiline arv, sel numbril on väge. Numeroloogia väidab, et 3 on terviklikkuse ja viimistletuse sümbol. Selle numbriga kaasneb vastutulelik ja kohanemisvõimeline loomus, hea naljasoon, lahkus, kiire mõtlemine, meeldivus ja mõnikord lausa hiilgamine. Sobib hästi meie lennu iseloomustamiseks? Eks? Just seepärast on viimane lugu sarjas „n päeva lõpetamiseni“ seotud numbriga 3 ja meie 42. lennuga.

Kristin Lauri, 28. juuni 2020

23. juunil jagati Kuressaares vabadussõjas langenute mälestussamba juures EV presidendi süüdatud võidutuld, peeti kõnesid ning mälestussambale asetati pärjad vaprate sõdurite auks.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii