üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Kristel Rand, 10.c klass, 10. jaanuar 2020

Juba aastaid traditsiooniks olnud suurte (10.c) ja väikeste (1.c) sõprus sai septembris hoo sisse. Esimese poole kooliaasta jooksul jõudsime päris palju.

Anu Rand, 9. jaanuar 2020

Aeg on kätte panna soojad käpikud. 2.c klass meisterdas käpikuid voltimistehnikas „Fookus“.

Lelet Aavik-Part, 7. jaanuar 2020

Sel sügisel alustas meie majas tegevust II kooliastme õpilastele suunatud teatristuudio. Igal teisipäeval saavad teatrisõbrad kooli aulas kokku ja läheb mänguks!

Artikkel / PersonaaliaMis ja kes on õpilasesindus?
Maria Koppel, 30. detsember 2019

Mis on õpilasesindus, milline peaks olema selle roll koolielus ja õppetöös ning kuidas praegused Kuressaare Gümnaasiumi ÕE liikmed ise oma ülesandeid, tegevusi ja soove näevad?

Ave Jõgi, 29. detsember 2019

Kui Vaikilt tema juubeliks intervjuud palusin, soovitas too enda asemel parem oma lapselapsest loo kirjutada. Siiski oli ta nõus minu küsimustele vastama ning vastuselehte tagasi saades nägin, et ta oli minu eest juba loo valmis kirjutanud. Meie ees rullub lahti ühe Saaremaalt pärit tüdruku lugu, milles paljud moel või teisel ka ennast ära tunnevad. Selle looga sain kaks ühes, sest ka lapselapsest tuleb juttu. Kokku panen seda lugu aga hoopiski tähendusrikkal päeval – toimub teleesilinastus filmile „Võta või jäta“, milles Vaiki lapselaps peaosa mängib. Esitan Vaiki jutustuse peaaegu muutmata kujul ja kutsun teid väikesele rännakule läbi sajast ainult paarkümmend aastat vähem elatud elu.

Artikkel / Klassilood5.b klassi Thule pidu
Maria Pae, 5.b klass, 23. detsember 2019

Teisipäevasel jõulupeol sai 5.b klass kingituseks kutse Thule kotta peole.

Gert Lutter, 21. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Täna loeb Kristel Paju edasi eile Hugo alustatud lugu „Varsti on jõulud käes“!

Ja sellega ongi meie muinasjuturubriik lõppenud! Kaunist jõuluaega kõigile!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kauneid jõulupühi! / Natali Abel, 5.b klassKauneid jõulupühi! / Liisa Sall, 6.b klassKauneid jõulupühi! / Mariliis Sepp, 6.b klass
Ene Pidmann, 20. detsember 2019

Häid jõule ja head uut aastat soovib kogu Kuressaare Gümnaasium! Merry Christmas and Happy New Year! Pühadesoove edastavad meile Natali Abel 5.b klassist ja Liisa Sall ning Mariliis Sepp 6.b klassist!

Gert Lutter, 20. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Hugo Paju alustab lugu „Varsti on jõulud käes“ ja homme loeb edasi juba Kristel!

Kuulmiseni!

Gert Lutter, 19. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Juttu „Meil on nii lõbus, kui on jõulud“ alustas eile Kersti Kirs ja täna jätkab seda Sass!

Homme juba uued lugejad! Kuulmiseni!

Artikkel / Klassilood2.b päkapikud piiluvad!
Merle Tustit, 19. detsember 2019

Üks päkapikk piilus, kas lapsed on head,

kuid mida sa üksinda suudad või tead ...

Ta kutsus teise appi.

2.b klassi laste tehtud päkapikud piiluvad akende taga, kus elavad head lapsed, kellele sussi sisse komm viia või kellele kingitus kuuse alla poetada. Helget päkapiku-usku meie kõigile!

Artikkel / Klassilood1.b ja 10.b ühislugemine
Kui suured poisid tulevad Sinuga koos raamatut lugema / Gert LutterLoeti klassides, koridorides ja raamatukogus / Gert LutterPisikestele koolijütsidele meeldis! / Gert Lutter
Raina Tiidovee, 18. detsember 2019

Eelmisel reedel tulid 1.b õpilased pisut ärevalt kooli, sest sel päeval pidid nad hakkama oma suurtele sõpradele raamatut ette lugema.

Gert Lutter, 18. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Juttu „Meil on nii lõbus, kui on jõulud“ alustab Kersti Kirs ja homme jätkab Sass!

Kuulmiseni!

Gert Lutter, 17. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Esimesena loeb Inge Jalakas koos Meribeli ja Melaniga meile kahes osas lugu „Jõulud Bullerbys“.

Kes küll loeb homset lugu? Kohtume!

Marit Tarkin, 17. detsember 2019

4. detsembril külastasid meie kooli Türi valla õppejuhid ja vallaametnikud, kes tundsid huvi KG koolikorralduse vastu. Muu hulgas, kuidas toetavad projektid meie õppetööd, mil viisil rakendame muutunud õpikäsitlust, mida kujutab endast ägedate õpetajate õpikogukond ja milline näeb välja kooli juhtimisstruktuur. Loe külaskäigu muljeid ...

Gert Lutter, 16. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Esimesena loeb Inge Jalakas koos Meribeli ja Melaniga meile kahes osas lugu „Jõulud Bullerbys“.

Head kuulamist ja kohtume homme!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 13. detsember 2019

Kaunist lähenevat jõuluaega! Jõulukingid joonistas üles Madelin Nigol 1.c klassist.

Artikkel / KlassiloodLumi, kus sa küll oled?
Kaari Maidle, 13. detsember 2019

2.a klass meisterdas lumehelbeid.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii