üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Karikatuur. / Berlin SipelgasKarikatuur / Maria Liis MetskülaKarikatuur / Hanna Kitt
Ene Pidmann, 27. märts 2020

9.a klass joonistas koolielu kujutavaid karikatuure. Tööde autorid on Berlin Sipelgas, Maria Liis Metsküla ja Hanna Kitt.

Inge Jalakas, 27. märts 2020

27. märtsil tähistatakse maailmas mitut tähtpäeva: rahvusvahelist teatripäeva, Ameerika filmilavastaja Tarantino sünnipäeva ja 1976. aastal toimunud filmi „Suvi“ esilinastust. Kuid meie KG pere ja 6.d klass tähistab sel päeval eelkõige õpetaja Leleti sünnipäeva. Palju õnne meie õpetajale –kirjutab Uku Mägi Leleti klassist ja jätkab …

Inga Engso, 26. märts 2020

Soovime, et hele päike

kaua, kaua valgustaks te teed.

Saagu suureks rõõm

ja mure väikseks,

jätkugu teil ikka ühist meelt!

Marit Tarkin, 20. märts 2020

Maailma tabanud viirus on kõik Eesti koolid ja KG kooliperegi hoopis teise õppimise vormi viinud. Kas e-õpe on lugemine, mingilgi viisil grupitöö, õpikust õppimine ja töövihiku täitmine, kas e-õpe algab nagu koolipäevgi 8.05 või kestab määramata ajast määramata ajani – kõik see selgineb nädalate jooksul, sest kõigile on väljakutse ootamatu ja ehmatav. Üks on aga kindel: inimene ei ole loodud olema üksi ja mida rohkem me jagame positiivset, seda tervemad oleme. 12.a klassigrupis oli pärast esimest nn küberfoorumitundi hea tuju. Tervitame kõiki ja kes meist ilma muusikata saaks:-), mis siis täpselt juhtus, loe...

Anu Liik, 19. märts 2020

Traditsiooniline emakeelepäeva küsikilb toimub sel korral veidi teistmoodi. Artikli sisust leiad oma vanuseklassile mõeldud küsimustiku. Milline klass teeb osalusrekordi?

Vastamiseks on aega kuni 14.00. Jõudu lahendamisel!

Gert Lutter, 18. märts 2020

2003. aasta oktoober – päev, mil 26. lennu kaheteistkümnendikud korraldasid sõjaväelise koolipöörde ning koolimajast sai kindral Mary Tamsalu juhtimisel õpetajatest demilitariseeritud tsoon!

Uudista arhiivifotosid galeriis ja otsi tuttavaid, ehk leiad ennastki fotodelt!

Ülle Räim, 16. märts 2020

Harjuta iga päev, et arendada erinevaid kehalisi võimeid (jõudu, vastupidavust, kiirust, osavust, painduvust), tehes harjutusi, mida on koolis või trennis sulle õpetatud. Näed peagi, kuidas iga päevaga edasi arened ja ka sinu enesetunne paraneb.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kevade ootus / Gretel SaldaLumikellukesed / Melissa JõeveerKevad / Madelin Nigol
Ene Pidmann, 16. märts 2020

Esimeste klasside õpilased püüdsid piltidele saabuvat kevadet! Tööde autorid on Gretel Salda 1.a klassist ja Melissa Jõeveer ning Madelin Nigol 1.c klassist.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Nimi! / Mariliis SeppNimi / Laura LemberNimi! / Liisa Sall
Ene Pidmann, 6. märts 2020

Ühe koondumispunktiga perspektiiv. 6.b klassi õpilased joonestasid ja värvisid oma nime. Tööde autorid on Mariliis Sepp, Laura Lember ja Liisa Sall.

Marit Tarkin, 4. märts 2020

Teisipäeval, 3. märtsil oli 12.a klassi õpilastel suur väljakutse osaleda Tartu Ülikooli ja Innove koostöös valminud gümnaasiumi e-eksami eeltesti lahendamises. Suur tänu arendustiimile, et saare peale jõudis selline võimalus! Õppimisviisid muutuvad, hindamine muutub ja igati tänuväärne on arendusgruppide pidev töö, et meie eksamisüsteem oleks kaasaegne ja objektiivne. Eksamiarendust kommenteerib TÜ emakeeleõpetuse dotsent Helin Puksand ning Mathias ja Grete jagavad saadud kogemust.

Gert Lutter, 3. märts 2020

2003. aasta suvel sai täiesti uue väljanägemise meie kooli söökla. Seitseteist aastat! Isegi töötajad ei mäleta naljalt remonditööde eelset olukorda. Käsi püsti, kellele tulevad meelde rohelised seinad või tagaseina kaunistanud katmata laua motiiv?

Nagu juuresolevatelt fotodelt näha, olid tööd põhjalikud ja uute ruumide üleandmine igati pidulik üritus! Tutvuda saame ka toonase sööklakollektiiviga.

Rohkem fotosid leiab kooli galeriist, head meenutamist!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Günther Reindorff „Äikese saabudes“ / Karl RamstGünther Reindorff „Õhtu Vormsi saarel“ / Helena PaisteGünther Reindorff „Rannik“ / Kertlyn Kiil
Ene Pidmann, 22. veebruar 2020

9. klassi õpilased õppisid tundma eesti graafiku Günther Reindorffi loomingut ja kujutasid seda. Tööde autorid Karl Ramst, Helena Paiste ja Kertlyn Kiil 9.c klassist.

Ave Jõgi, 21. veebruar 2020

Kuressaare Gümnaasiumi kümnendikud juhatavad sisse Eesti Vabariigi sünnipäevanädala suurejoonelise balliga. Nii ka sellel aastal. Kokku juba kuueteistkümnendat korda.

Kolmapäeval, 19. veebruaril kogunesid terve kümnendike lend ja külalised kooli pidupäevarüüsse sätitud saali, et anda au meie armsale Eestile parimal võimalikul moel – pidulikult.

Artikkel / KlassiloodMinu Eestimaa
Inna Vann, 20. veebruar 2020

Vabariigi aastapäeva eel luuletas 3.c klass oma kodumaast.

Laine Lehto, 17. veebruar 2020

13. ja 15. veebruaril Tartu Ülikooli spordihoones toimunud kahel poolfinaalkontserdil selgitati välja kaksteist Eesti Laulu finalisti, kes hakkavad 29. veebruaril Saku Suurhallis võistlema pääsu eest Eurovisioonile. Õnnelike finalistide hulka hääletati ka meie kooli 38. lennu vilistlane Uudo Sepp, palju õnne!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
„Pokud“ / Kristel Salda„Lugu lahkest lohe Justusest ja printsess Miniminnist“ / Laura Lember„Suur maalritöö“ / Natali Abel
Ene Pidmann, 15. veebruar 2020

Eesti lasteraamatute illustratsioonide autori Edgar Valteri tööde jäljendamine. Tööde autorid Kristel Salda ja Laura Lember 6.b klassist ning Natali Abel 5.b klassist.

Marit Tarkin, 14. veebruar 2020

13. ja 15. veebruaril toimuvad Tartu Ülikooli Spordihoones Eesti Laulu poolfinaalid. KG kooliperel on põhjust pöidlad pihku haarata ja telefon hääletamiseks käepärast hoida, sest laupäeval võistlevad poolfinaalis meie kooli abiturient Merilin Mälk lauluga „Miljon sammu“ ja vilistlane Uudo Sepp looga „I'm Sorry. I Messed Up“. Tänasel sõbrapäeval on just õige aeg teile Tartu poole suur koolipere sõbrakallistus saata ja et lauluvõistluse melusse sisse elada, kuuleme, kuidas Merilinil need miljon sammu lauluvõistluseks ettevalmistamisel sammutud on. Loe edasi...

Kristin Lauri, 12. veebruar 2020

Koolimajas teab Ivikat vast iga laps, sest söömine on ainuke töö, mis toidab, ning lõbus ja naerusuine klienditeenindaja, kes selle toidu ulatab, ei saa ometi märkamata jääda. Ivika kolleegid Kuressaare Gümnaasiumist leiavad, et ta on heasüdamlik, sõbralik ja töökas. Intervjuu käigus saan veel teada, et Ivika on käinud kooli ajal laulmas ja tal on üks varjatud anne – kudumine.

Mina ise arvan, et üks tema suurim anne on naeratada iga päev 1000 lapsele, ise samal ajal rasket tööd tehes. Täna tähistab ta 40. sünnipäeva.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii