üles
Reede, 29. märts 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. märts

30. märts

31. märts

1. aprill

3. aprill

4. aprill

5. aprill

Töötajate sünnipäevad

30. märts

31. märts

Valdkond: Personaalia
Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, sportlik Epp Ilver!
Reet Lasn, 19. juuni 2023

Epuga kohtusin esimest korda kooli sööklas, kui ta meile klienditeenindajana tööle tuli. Sporti armastavat Eppu õppisin tundma trennis. Epp harrastab talisuplust, sõidab igapäevaselt jalgrattaga, talvel suusatab. Samuti meeldib talle kettagolf.

Reet Lasn, 17. juuni 2023

Minu ees treppidel läks üks naine. Sain aru, et lapsevanem ta ei ole, kuna tema mõlemal käel, ees ja taga olid lapsed, kes püüdsid kõik midagi seletada. Tundsin huvi: kes ta on? Diana Matt, abiõpetaja.

Minu klass vajas sageli abiõpetajat, nii olemegi käsikäes töötanud paar aastat. Kui sünnipäevalapsest kirjutavad tavaliselt teised, siis mina tahtsin teada, kust on tulnud Diana suur süda, tohutu vastutulelikkus ja toredus. Kas see on tulnud kaasa lapsepõlvest, koolielust, pereelust või veel hoopis millestki muust?

Eve Tuisk, 1. juuni 2023

Maailmalõpp saabub siis, kui Triin närvi läheb. Ta on hästi püüdlik ja kohusetundlik, aga vahel muretseb ka ülearu. Tore tüdruk, kes on hästi sõbralik, sportlik ja ilus ka – Lepatriinu, kelle täpid panevad alati naeratama. Mängib hästi võrku.

Nii iseloomustasid Triinu klassikaaslased Kuressaare Gümnaasiumi 12.c klassist mitu head aastat tagasi, kui Triin hakkas KGd lõpetama. Kuidas näevad Triinu kolleegid ja õpilased täna, kui ta tähistab oma juubelit?

Gert Lutter, 10. mai 2023

Kõnnin õhtul koolimajas ja koristaja hüüab teisest koridori otsast: „Kuule, keegi otsis sind!“ „Kes otsis?“ „Tead küll, see pikk ilus tüdruk!“ Kohe sai aru, kellega tegemist!

Täna on pikal ja ilusal tüdrukul ümmargune sünnipäev. Palju õnne, Kärt Keert!

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Reet Lukin (Sepp)
Gert Lutter, 5. mai 2023

Meie hulgast on lahkunud kauaaegne matemaatikaõpetaja ja kolleeg Reet Lukin (Sepp). Lisaks matemaatikaõpetaja ametile ka söökla juhataja ning haldusjuhina tegutsenud Reet töötas meie koolis aastast 1991.

Toimetus, 12. märts 2023

Üks ümmargune sünnipäev ei ole üldsegi pisiasi, aga pisiasjad on tihtipeale just need, mis palju rõõmu valmistavad. Kevadist sünnipäeva (seda küll koos lumememmedega!) tähistab täna Ivika Reinart meie tublist töökollektiivist. Soovime Ivikale palju-palju õnne, jaksu ning kõike ilusat kogu koolipere poolt!

Triin Kald, 10. märts 2023

Pealinnast pärit Ingale on elu toonud põnevaid tööalaseid väljakutseid nii erinevatest lasteaedadest kui muusikakoolist. Lisaks on ta välja andnud ka lastelaulude kogumiku/plaadi „Präänik-Väänik“.

Üheks olulisemaks ja inspireerivaks kogemuseks peab Inga oma seotust rahvamajade ja kultuurikorraldusega, olles juhtinud viimased seitse aastat Laimjala rahvamaja.

Kolleegid spordiosakonnast, 6. märts 2023

Sellist spagaati, nagu fotol näha, igatseb teha iga tütarlaps. Annelyle ei loe, mis number on kolme punkti asemel!

Miskipärast on väga oluline inimese vanuse määramisel tema sünniaeg. Järjest enam aga räägitakse organismi kui terviku vanusest. Selleks on vastavad näitajad ja kehaliste võimekuste testid, mis annavad ülevaate kogu keha kui terviku toimimisest. Annely on kindlasti inimene, kelle sünnijärgne vanus ei vasta tema keha tegelikule vanusele ja seda positiivses mõttes!

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Erna Mets
Gert Lutter, 21. veebruar 2023

Kurbusega teatame, et meie kooliperet on tabanud kaotus – toonelateele on läinud meie pikaajaline kolleeg, bioloogia- ja geograafiaõpetaja Erna Mets.

Toimetus, 20. veebruar 2023

Milline on hea matemaatikaõpetaja valem?

„Kõigepealt tundub see valem sulle range, kohutavalt raske on seda mõista. Aga kui sa teda tundma õpid, muutub see järjest toredamaks ja paremaks.“

„Teda asendada oleks ilmselt võimatu, isegi kui kasutada asendusvõtet.“

Palju õnne, meie matemaatikaõpetaja Gerly! Soovime Sulle edu ja jaksu kogu koolipere poolt.

Toimetus, 5. veebruar 2023

Täna tähistab oma ümmargust sünnipäeva meie haldustöötaja Niina. Kui hea lugeja just peale tunde esimesele korrusele ei satu, võib Niina talle hoopis märkamata jääda! Tööd aga märkame ikka.

Artikkel / PersonaaliaArva ära: XVI.I.MCMLXVIII
Teine kaunis tundmatu daam, 16. jaanuar 2023

Me ei tea, kuidas ta sellesse suhtub, aga ta oli naine ♀ oma viimases maises kehastuses. Sündis kusagil USA lõuna-keskosa territooriumil umbes aastal 1225. Tema elukutse oli keemik, alkeemik.

Jaana Puksa, 15. jaanuar 2023

Mis iseloomustab Kuressaare Nooruse Kooli säravat saksa keele õpetajat? Kollased kummikud ja päikeseline naeratus! Tänast juubilari tervitavad ja iseloomustavad teda kõige paremini tundvad inimesed.

Eve Tuisk, 7. detsember 2022

Kui saatsin novembri keskpaigas Toomas Takkise meiliaadressile (jah, ikka veel sellele Nooruse omale) intervjuuküsimused, kostis ta lustakalt, et ta tõesti proovib neile vastata – me olevat talle paraja hunniku pähkleid pureda saatnud.

Aga nagu kellavärk on vastused minu postkastis novembri viimasel päeval – täpselt nii, nagu kokku lepitud. Ja nagu arvata võis, on pähklid täiesti toomastakkiselikult puretud.

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Raina!
Reet Lasn, 30. november 2022

Vaikselt aasta teinud ringi.

Palju lapsi ümberringi.

Saatjaks sul on numbrid, tähed,

laste rõõmsad palged.

3.b klassi õpilased räägivad õpetaja Rainast nii: „Hommikuti ütleb ta ilusti „Tere hommikust!“. Ta on tubli ja aitab meid, sellepärast meeldibki temaga õppida, eriti kunsti teha ja matemaatikas teeme ka vahel toredaid asju. Peale selle on ta veel ilus ja tark, tore, sõbralik, vahel naljakas ja vahel lahke.

Stevelin Tamm, 15. november 2022

Augusti lõpus asus Kuressaare Nooruse Kooli praktikale 3. kursuse klassiõpetaja eriala üliõpilane ja meie kooli vilistlane Laura Nook, kes toimetas 1.a klassi juures oktoobri lõpuni. Kuidas tal läks?

Gert Lutter, 17. oktoober 2022

Reedel, 14. oktoobril toimus Nooruse koolis direktor Toomas Takkise vastuvõtt koolitöötajatele. Pidulikul üritusel tänas Toomas Takkis kolleege ning andis tulevasele direktorile Marit Tarkinile üle oma kabineti võtme.

Artikkel / PersonaaliaAeg tänada
Toomas Takkis, 14. oktoober 2022

Neid, keda tänada soovin, on meie kooliga seotud aastate jooksul palju kogunenud.

Tänan lapsevanemaid, kes on oma lapsed meie kooli toonud, meid usaldanud. Teid on tuhandeid ja meie koostöö on olnud enamasti nii meeldiv kui ka tulemuslik.

Tänan erinevate aegade lapsevanemate esinduste, eri aegade hoolekogude liikmeid, kes on nõudlikult ja toetavalt aidanud kaasa meie ühistele lastele parema kooli tegemisele.

Lehekülg: eelmine /27 järgmine

Kuulutused

Galerii