üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Laine Lehto, 4. detsember 2012

Kuressaare Gümnaasiumis 25.-26. jaanuaril toimuva Eesti noorte lauljate konkursi Solistica 2013 eelvooru registreerus 1. detsembriks aukartustäratav arv soliste, kokku 135! Laulude demosalvestusi saadeti Harjumaalt, Ida-Virumaalt, Järvamaalt, Lääne-Virumaalt, Põlvamaalt, Pärnumaalt, Raplamaalt, Saaremaalt, Läänemaalt, Tartumaalt, Valgamaalt ja Viljandimaalt.

Teade / VariaTänuavaldus
Tiiu Smidt, 3. detsember 2012

Selleaastane kohustuslik varade inventuur on edukalt lõppenud. Tahan tänada kõiki, kelle koostöövalmidus aitas seda teha plaanitust palju efektiivsemalt ja kiiremini.

Laine Lehto, 2. detsember 2012

Teisipäeva, 4. detsembri õhtul algusega kell 19:30 on meie kooli aulasse oodatud kõik laulu- ja luulesõbrad. Kolmeteistkümnendal küünlavalgusõhtul loevad luulet Koidulauliku konkursil osalejad ning esinevad Pilvi Karu ja Laine Lehto lauljad. Olete oodatud!

Laine Lehto, 1. detsember 2012

Tähelepanu!

Viimane päev Eesti noorte lauljate konkursi demovooru registreerimiseks on 1. detsember 2012! Tulemused (ka lõppvooru mittepääsemine) teatatakse hiljemalt 15. detsembriks juhendaja e-posti aadressile. Küsimuste korral saab pöörduda lehtola@oesel.edu.ee või mob 53 43 91 83.

Inge Jalakas, 30. november 2012

KG võimlemisvõistlused toimuvad 12. detsembril algusega kell 14.00 Kuressaare Gümnaasiumi võimlas. Klassidevahelise võistluse arvestuses võisteldakse neljas vanuseastmes.

Sirje Kereme, 30. november 2012

30. november - 2. detsember 2012 toimuvad Saaremaa Ühisgümnaasiumi ruumides Saaremaa Miniteaduspäevad. Saaremaa Miniteaduspäevad on üleriigiline õpilaste teaduskonverents, mis pakub laias vanusevahemikus noorteadlastele võimalust oma senitehtut teistega jagada, tagasisidet saada, kogemusi vahetada ning uusi teadmisi omandada. Miniteaduspäevadel osalevad suurte kogemustega teadustöötajad, kes soovivad oma teadmisi noortele edasi anda.

Katrin Keso-Vares, 29. november 2012

2. detsembril algab advendiaeg ja üle Eestimaa süttivad advendituled. Just siis kui loodus on otsustanud meid ümbritseda hämarusega ja pimedus saabub õhtuti liiga kiiresti, just siis on aeg süüdata küünlad ja mõelda valguse ja soojuse peale. Esmaspäeval, 3.detsembril kl 9.45 ootame aulasse advendihommikule I-III klasse, et koos süüdata advendiküünal. Esmaspäeval, 10.detsembril kl 9.45 ootame aulasse advendihommikule IV-IX klasse ja esmaspäeval, 17. detsembril kl 9.45 on aulasse oodatud X-XII klassid.

Tiia Leppik, 28. november 2012

Seoses õpetaja Pilvi Karu haiguslehel viibimisega on detsembrikuus muusikaringide lastel tunnid teistel aegadel.

Maidu Varik, 20. november 2012

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse Meie Inimesed (MISA) avas täna kümnenda kodanikupäevale pühendatud e-viktoriini 7.-12. klasside õpilastele. 26. novembril tähistatav kodanikupäev on päev kõigile kodanikele ja eestimaalastele. Sel päeval mõtleme iseenda ja riigi suhtele ning ka sellest, kui head kodanikud me oleme.

Madli-Maria Naulainen, 19. november 2012

Eesti Rahva Muuseum kuulutab kooliõpilastele välja joonistus- ja esseevõistluse „Mina linnas“ ning kutsub aitama muuseumil koguda ja uurida noorte linnaruumi kasutamise kogemusi. Joonistusvõistlus on suunatud koolide 1.- 7. klassi õpilastele ning esseevõistlus 8.- 12. klassile.

Teade / KultuurTeade
Urve Aedma, 17. november 2012

Esmaspäeval, 19. novembril on kooliraamatukogu suletud.

Madli-Maria Naulainen, 13. november 2012

Postimees ja Teeviit kutsuvad noori kirjutama tulevikuunistustest, unustades klassikalise koolikirjandi nõuded ja formaadi. Seekord Sa ei kirjuta õpetajale, et head hinnet saada. Selle asemel lase oma mõttel lennata ja sulel joosta. Heida kõrvale ootused, mida arvad, et õpetajad ja žüriiliikmed sooviks sinu essees lugeda, vaid kirjuta hoopis maailmast nii, nagu Sina seda tunnetad. Peaauhinnaks on seekord au ja kuulus ehk parimad esseed avaldatakse eesti- ja venekeelses Postimehes. Lisaks ergutusauhinnad Postimehelt, Swedbankilt, Microsoftilt ja TEA Kirjastuselt.

Sirje Mehik, 12. november 2012

4.- 6. klasside Väike Teatriõhtu kava 13. novemberil kell 16.00

Anu Rand, 12. november 2012

6. novembril toimus meie kooli noorimate näitlejate teatripäev Väike Uba, mis oli sel aastal pühendatud Aino Perviku loomingule. Kokkuvõtted sellest toredast päevast on tehtud. Žürii otsustas välja anda neli võrdset laureaaditiitlit.

Maidu Varik, 9. november 2012

YCT (Youth Chinese Test) on rahvusvaheline standardiseeritud hiina keele test, millega hinnatakse välismaalaste oskust kasutada hiina keelt nii igapäevaelus kui õppetöös. 10. novembril sooritab KG-s testi 17 X ja XI klassi õpilast. Testi läbiviimisel osalevad Tallinna Ülikooli Konfutsiuse Instituudi õppejõud. KG hiina keele õpetaja Jie Chenile on see samuti esimene kogemus õppurite ettevalmistamisel YCT-ks.

Teade / VariaToitke karusid!
Kristel Paju, 7. november 2012

Eelmisest nädalast algas uus kampaania. Täpsemalt 12- kuni18-aastastele noortele suunatud toitumisteemaline veebikampaania „Fiidi Karu!“.

Teade / KonkurssArvutijoonistusvõistlus
Madli-Maria Naulainen, 5. november 2012

Õpilased on oodatud osalema arvutijoonistuste võistlusel "Eesti - mereriik", mille korraldavad Eesti Hariduse ja Teaduse Andmesidevõrk EENet, Eesti Meremuuseum ja Eesti Mereakadeemia. Konkursi tähtaeg on 18.11.2012. Iga osaleja võib esitada kuni viis arvutijoonistust. Parimate piltide autoreid ootavad e-lugerid, iPodid, telefonid, Meremuuseumi perepiletid ja muud auhinnad. Parimatele juhendajatele on valmis e-lugerid, iPodid ja kaks 7 inimese purjekasõitu 2013. aasta kevadel.

Madli-Maria Naulainen, 3. november 2012

Noorte kunstikonkurss “Inimesed kosmoses” kutsub osalema 10-18-aastaseid õpilasi looma muusikalisi, kirjanduslikke, visuaalseid või videokunsti teoseid. Tähtaega pikendati 15. novembrini. Noortelt oodatakse oma visiooni sellest, kuidas saaks kasutada teadust ning tehnoloogiat kosmose ja selle müsteeriumide avastamisel. Konkursiga kaasneb loomevabadus valida just omale sobiv kunstivorm. Alates 3D piltidest videoteni, lühijuttudest maalideni.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii