üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Uudis
Madli-Maria Naulainen, 21. juuni 2021

21. juunil saavad Kuressaare Gümnaasiumi lõpueksamil gümnaasiumi lõputunnistuse 94 noort. Neist viis lõpetab kooli kuldmedaliga ja viis hõbemedaliga. Palju õnne kõigile elluastujatele, põnevaid uusi väljakutseid!

Olle Arak, 17. juuni 2021

Kevadisel kiirel ajal olid tegevuses ka meie robotiklubi usinad robotimeistrid, kes osalesid Robotex Eesti online-võistlustel ning First Lego League Eesti meistrivõistlusel.

Laivi Jürisson, 16. juuni 2021

14. juunil sai Võrus stardipaugu TV 10 Olümpiastarti juubelihooaeg. Kuressaare Gümnaasium on suuremate koolide arvestuses peale I etappi 6. kohal.

Toimetus, 11. juuni 2021

Eile, 10. juuni õhtupoolikul jõudis kohale Nooruse Kooli lipp, mis sügisest hakkab kaunistama meie koolimaja.

Esimesel uue lipuga fotol on liputoimkonnaks koolijuhataja Toomas Takkis, infojuht Arvi Tanila ja haldusjuht Tiiu Smidt.

Inge Jalakas, 11. juuni 2021

Sel õppeaastal oleks toimunud Kuressaare Gümnaasiumis 26. Pärlipäev. Tegemist on Kuressaare Gümnaasiumi ja huvikool Inspira õpilaste tunnustusüritusega parimatele ainetundjatele, olümpiaadidel, konkurssidel ja võistlustel edukalt esinenud õpilastele. Sedakorda ei olnud pika eriolukorra tõttu kahjuks võimalust üritust ette valmistada, seetõttu tunnustatakse ja tänatakse tublimaid õpilasi koolilõpu aktustel ja klassijuhataja tundides.

Gert Lutter, 3. juuni 2021

Kuressaare Nooruse Kooli sümboolikat hakkab ilmestama Kuressaare Ametikooli disaini õppesuuna õpilaste loodud logo.

Inspireerivates värvides ja kooli jaoks olulisi väärtusi väljendava logo autoriteks on Evelyn Topaasia, Liisa Soosaar, Triini Tiit, Hedi Kereme ja Valmar Voolaid ning kavand valmis kujundusgraafiku kutseeksami meeskonnatöö ülesandena.

Inge Jalakas, 24. mai 2021

1. juunil tähistatakse ülemaailmset lastekaitsepäeva, mille eesmärk on juhtida tähelepanu laste heaolule ja õigustele ning lastekaitse tähtsusele. Sel päeval toimuvad üle maailma mitmesugused lasteüritused.

Tiia Kuusk, 19. mai 2021

Lõppenud on selle õppeaasta mõttespordi olümpiaad, meie koolist osales 32 õpilast ja osalejate arvu poolest oli KG 8. kohal.

Saga Elisabeth Fiedler, 5.c klass, 7. mai 2021

Inspireeritud iga-aastasest kevadisest talgupäevast „Teeme ära“ toimus 5.c klassis ainetevaheline lõiminguprojekt, mille raames pidi iga õpilane koos pere või sõpradega prügi korjama.

Uudis / KlassiloodPrügi korjamise projekt
Sirje Mehik, 6. mai 2021

Teeme ära talgupäevade puhul läks ka 6.a klass puhastama loodust ehk korjama prügi. Teeme ära talgud on kestnud juba 13 aastat ja kestavad aina edasi. Prügi koristamine on kasulik loodusele, lisaks ka sinule endale, kuna liigud samal ajal.

Maria Koppel, 22. aprill 2021

Kuressaare kahe suurima kooli vaheline liikumisvõistlus sai poolteist! Ehk siis kahe kooli peale kokku koguti 22. märtsist kuni 18. aprillini toimunud võistlusel 753 589 liikumisminutit, mis annab kokku veidi alla poolteise aasta. Sellest KG kontole kogunes 276 390 minutit SÜGi 477 199 minuti vastu. Osalejaid oli kogunisti 740, kes kokku panid kirja 5 709 liikumist.

Kuressaare Gümnaasium täitis 136 karikat, millest saame ühiselt jõudu kooli lõpuni aktiivselt õpingutele keskenduda.

Ruth Rist, 16. aprill 2021

„Eesti õpilased liiguvad päevas värskes õhus vähem kui vangid vanglas ...“ selgub Tallinna Ülikooli terviseteadlaste värskest uuringust. Meie koolis see väide paika ei pea, vähemalt II kooliastme õpilaste puhul ja just tänu õpetaja Virge Lemberile, kes pani kokku KG 5. klasside õpilastele liikumismängu, mille läbimise tulemusena liikus mõni õpilane isegi 21 kilomeetrit.

Uudis / ÕppetööTöökuulutus
Toimetus, 12. aprill 2021

Kuressaare Nooruse Kool (endine Kuressaare Gümnaasium) võtab alates 23. augustist 2021. a konkursi korras tööle klassiõpetaja 2. klassile (lapsehoolduspuhkusel viibiva õpetaja asendajaks), ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja, matemaatikaõpetaja ning inglise keele õpetaja.

Virge Lember, 7. aprill 2021

Eelmisel nädalal naeratas loosiõnn meie kooli 5. klasside õpilastele, sest nad kõik võitsid reisipaketi Kuressaares, milles oli hulgaliselt liikumist, vaatamisväärsusi ja põnevust.

Uudis / VariaKevadmuna 2021
Maria Koppel, 31. märts 2021

Kohe-kohe on lihavõtted ja sellega seoses ootame kõigi pilte pühademunadest ja kevadkompositsioonidest!

Lisaks sellele korraldab MTÜ Saaremaa Noorsootöö maakondliku võistluse Kevadmuna 2021, kuhu pääsevad iga vanuseastme kolm kuni neli enim meeldimisi kogunud fotot. Maakondlikul konkursil hindab pilte žürii ja mittetulundusühingu Facebooki lehel valitakse välja ka publiku lemmik!

Toimetus, 30. märts 2021

5. ja 6. märtsil toimus veebis üleriigilise kirjandusolümpiaadi lõppvoor, kus 10.b klassi õpilane Maria Liis Metsküla saavutas 4. koha.

Vabariiklik eesti kirjanduse olümpiaad toimub igal neljandal aastal ja sel aastal oli teemaks „Koht ja kirjandus“. Maria Liis Metsküla valis uurimisteema allikaks Aarne Mägi lasteraamatu „Maru lugu“ ja uuris, kui palju on selles teoses konkreetse kohaga seotud mõjutusi.

Anu Liik, 29. märts 2021

Ei tulnud sel aastal kevad teisiti – samamoodi kui eelmiselgi kevadel saab tavapärasest koolipäevast vaid und näha ja kõik oma tunnid tuleb koduseinte vahel ära pidada. Pilt, mis aasta-aastalt igal emakeelepäeval Kuressaare Gümnaasiumi aulas avanes, ajaks praegu tervishoiutöötajatel juuksed peas jubedusest püsti!

Gert Lutter, 26. märts 2021

Kuni 20. märtsini toimunud vabariikliku emakeeleolümpiaadi lõppvoorus saavutas Thomas Hendrik Liiv 10.c klassist tubli 8. koha. Kokku osales Tartu Ülikooli korraldatud mõõduvõtmise 9.–10. klasside lõppvoorus 30 õpilast ja esikuuiku kohtadest jäi Thomas Hendrikut, kelle juhendajaks on Jaana Puksa, lahutama vaid paar punkti.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii