üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Triinu Vipre, 7.c klass, 8. märts 2017

Mina intervjueerisin oma ema Silja Vipret, kes on laulja ja tegeleb kitarri mänguga ning kirjutab ise laule. Ta on mulle eeskujuks sellepärast, et ta õppis ise laulma ja kitarri mängima.

Kristel Rand, 7.c klass, 6. märts 2017

Mina viisin intervjuu läbi oma eeskujuga ehk oma ema Reet Rannaga. Miks just ema? Sest tema on ju see, kes õpetab mulle, kuidas elus hakkama saada, tema räägib mulle, kuidas elati tema lapsepõlve ajal ja kui palju on ühiskond selle väikese ajaga muutund.

Lelet Aavik-Part, 2. märts 2017

27. veebruaril külastas Kuressaare Gümnaasiumit meie kooli 26. lennu vilistlane ja värske lastekirjanik Gerli Paju, kes on hiljaaegu valmis saanud oma esimese lasteraamatu "Kassiparadiis".

Raamatuesitlused toimusid kooliraamatukogus ja olid suunatud eelkõige 2. ja 3. klassidele. Küsisime Gerli käest mõned küsimused raamatu sünni ja kirjanikuks olemise kohta.

Marit Rohulaid, 7.c klass, 2. märts 2017

Ma tegin intervjuu oma eeskujuga, kes on minu tädi Liia Reinväli. Ta on minu eeskuju, sest tal on oma kunstiäri LiiArt. Ta elab praegu Austraalias ja ta töötab Business Development Managerina.

Marit Algo, 7.c klass, 1. märts 2017

Mina valisin intervjueeritavaks enda täditütre Birgit Arro, kes töötab küünetehnikuna ilusalongis ANN. Lisaks tema hobideks on jumestuse- ja soengute tegemine. Tema on mulle eeskujuks nii oma töö kui ka kõrvalhobide poolest.

Merle Rekaya, 28. veebruar 2017

Meie KG palus meie ujula juhatajal Juhan Kolgil mõtiskleda, mille poolest erineb teleekraanilt nähtu muljetest kohapeal ja mis tema jaoks presidendi kõnes kõlama jäi. Kuna kõik ei ole kursis Juhani sportlike saavutusetega, siis sellest alustamegi ...

Lauri Ool, 7.c klass, 22. veebruar 2017

Mina intervjueerisin eesti keele tunni ülesandena oma sõpra, Riko Koset, kes elab Austraalias. Ta on mulle eeskujuks, sest ta on väga hea ja toetav sõber ning kuna ta elab Austraalias, oli mul temalt palju põnevat küsida.

Merle Rekaya, 30. jaanuar 2017

Tegelikult kuulub üsna igapäevaste nähtuste hulka see, et Kuressaare Gümnaasiumi õpetajad lisaks klassi ees seismisele veel midagi teevad. Meie kolm klassiõpetajat kirjutasid näitkes valmis õpiku.

Eelmise aasta viimastel päevadel ilmus kirjastuselt Maurus „Eesti keele õpik 4. klassile” 1. osa, mille autoriteks on Anti Saar, Raina Tiidovee, Ene Riis, Raina Rääp ja Maarja Valk.

Merle Rekaya, 1. detsember 2016

1. detsembril saab KG koolituskeskus Osilia 20aastaseks. On sobiv uurida nii Osilia ellukutsujalt, KG direktorilt Toomas Takkiselt, koolituskeskuse juhatajalt Margit Düünalt kui ka pikaaegselt koolitajalt Kaja Puckilit kuidas see kõik juhtus.

Intervjuu / KlassiloodLotta Meet: "Eks ela, siis näe."
Emma Kuusik, 8.b klass, 6. oktoober 2016

Lotta Meet on Kuressaare Gümnaasiumi 8.b klassi õpilane, kellel on talenti etlemise peale. Intervjuus räägimegi Lottaga sellest, kuidas ta etlema hakkas ja kuidas tal seal nii hästi läheb.

Merle Rekaya, 22. september 2016

KGs õpetab hiina keelt sel aastal kaks õpetajat. Intervjuu Wimiga tõlkis Brigita Tool.

Merle Rekaya, 22. september 2016

KGs on sel aastal kaks hiina keele õpetajat. Intervjuu Lilyga tõlkis Grete Kaal.

Merle Rekaya, 1. september 2016

Kehalise kasvatuse õpetajana alustab meil kooliteed Ülle Räim, kelle pere kõik on olnud KGga seotud ja tal ei olnud valikut mitte tulla!

Ave Jõgi, 1. september 2016

Alates käesolevast õppeaastast on meie kooliperega liitunud ajalooõpetaja Kaisa Sau. Esitasime ka temale mõned küsimused, siit saate lugeda, kuidas ta neile vastas. Võtame uue õpetaja rõõmuga enda sekka.

Intervjuu / PersonaaliaAnu Liik on lõputu lugude fänn
Eve Tuisk, 1. september 2016

Sellest õppeaastast töötab meie kooli asendusõpetajana ja 4.c klassi juhatajana Anu Liik, keda koolielus innustab see, kui õpilased millegi vastu siirast huvi tunnevad ning mingi hea ideega lagedale tulevad.

Eve Tuisk, 1. september 2016

Ulvi Vahter on meie kooli matemaatikaõpetaja ja 7.b klassi juhataja. Matemaatikat, keemiat ja füüsikat oskab ta hästi ning metsas on ta super eksija.

Reet Lasn, 1. september 2016

Elis Nõu tuleb meile tööle klassiõpetajana. Tema jaoks on KG juba nagu perekond: ise vilistlane, lapsed siin koolis ...

Merle Rekaya, 1. september 2016

Kristi Hints on meie kooli projektijuht-juhiabi, kes on KG vilistlane ja ringiga siia majja tagasi jõudnud.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii