üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Ave Jõgi, 7. november 2017

Õpetaja Ruth Rist on KGs toimetanud viis aastat. Koolis paistab silma tema lahke olek ja särav naeratus. Täna, 7. novembril on tal sünnipäev. Palju õnne!

Aleksander Lember, 11.a klass, 6. november 2017

19. oktoobril külastas Kuressaare Gümnaasiumit meie oma vilistlane Mihkel Vendel, kes nüüd ronib karjääriredelil Nukuteatris näitlejana. Energiat täis ja üdini positiivne Vendel korraldas KG noortele töötoa, kus ta jagas erinevaid teadmisi teatrikunsti kohta. Töötuba, kus ma ka ise osalesin, oli täis energilist liikumist ja huvitavaid teatrielemente. Kõigile jagus tegevust ja ei olnud kedagi, kes poleks saanud uusi teadmisi näitlemisest ja selle meisterlikkusest.

Karoliina Pilden, 10.c klass, 2. november 2017

Vaheaja eelviimasel päeval võtsid mõned gümnasistid osa näitleja Argo Aadli juhitud õpitoast. Saime näpunäiteid oma näitlemisoskuse parandamiseks ning kuulasime lugusid teatrielust. Peale õpituba andis Argo Aadli Meie KG-le ka väikese intervjuu.

Lelet Aavik-Part, 2. november 2017

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Nad tulevad kõigi kooliastme õpilaste tundidesse ja ka aulasse suurematele muusikalistele kohtumistele. 19. oktoobril külastas kooli 31. lennu vilistlane, muusik Tuuli Rand.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Mikk Rajaver
Irene-Liis Saar, 8.b klass, 26. oktoober 2017

Mikk Rajaver õppis 30. lennu D-klassis, tema klassijuhataja oli Reene Kanemägi. Millega Mikk pärast gümnaasiumi lõpetamist tegelenud on, sellest saadki siit lugeda.

Merike Kivilo, 13. oktoober 2017

Li Zeng ehk Abby on Kuressaare Gümnaasiumi hiina keele õpetaja, kes läbis vabatahtliku õpetaja karmi treeringprogrammi ja naudib hiina keele õpetamist.

Merike Kivilo, 12. oktoober 2017

Lu Mengli ehk Lucy on Kuressaare Gümnaasiumi hiina keele õpetaja, kes on läbinud Konfutsiuse Instituudis mitu eksamit, et pääseda Eestisse õpetajaks, kuid on õppinud veel lisaks Hiina maali- ja paberikunsti, tai chi´d ning hieroglüüfide korrektset ülesehitust.

Eve Tuisk, 2. oktoober 2017

Hanna õppis Kuressaare Gümnaasiumi 34. lennu b klassis. Tema algklassiperioodi klassijuhataja oli Raina Rääp, põhikoolis Helle Rand ja gümnaasiumis Gerta Nurk. Millega Hanna pärast gümnaasiumi lõpetamist tegelenud on, sellest saadki siit lugeda.

Merike Kivilo, 20. september 2017

40 aastat kooli on üks asi, aga kui palju õpilasi, õpetajaid, teadmisi, avastamisi, alustamisi ja lõpetamisi sellesse majja nende kümnete aastate jooksul on mahtunud, see on hoopis teine asi. Mõned arvud on teada, mõned saaks hea matemaatika korral välja arvutada, mõndagi jääb ainult aimata ja oletada. Koolil ei olegi lõppu, isegi kui kaob tuttav nimi, koolimaja või mõlemad. Need, kes siit lähevad, kannavad oma kooli kõikjale, kuhu tee viib. Ja aeg-ajalt tulevad tagasi. Näiteks juubelile.

Eve Tuisk, 1. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi õpetajaskonnaga liitub sellest õppeaastat Raido Kahm, kes hakkab õpetama ajalugu ja ühiskonnaõpetust. Lisaks sellele on ta 7.c klassi juhataja ja Meie KG toimetuse värske liige.

Lelet Aavik-Part, 1. september 2017

Sel õppeaastal alustab Kuressaare Gümnaasiumis tööd noor ja tegus klassiõpetaja, meie kooli vilistlane Stevelin Tamm. Tema käe all alustavad kooliteed 1.a klassi õpilased. Ka Stevelini enda jaoks on esimese klassi õpetajaks olemine esmakordne ja põnev kogemus.

Eve Tuisk, 1. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi perega liitub sel õppeaastal ka uus matemaatikaõpetaja Andra Allmägi, kelles on nii mõnigi krutski peidus.

Merle Rekaya, 1. september 2017

Huvikool Inspira alustab 13. hooaega ja täieneb põneva ringijuhi võrra – meiega liitub tantsuõpetaja Annette Rungi.

Ave Jõgi, 1. september 2017

Täna saame tuttavaks uue õpetajaga Kuressaare Gümnaasiumis – võõrkeeleõpetaja Piret Postiga.

Esitasime talle mõned küsimused ja tema vastas neile lahkesti. Niisiis:

Merle Rekaya, 1. september 2017

Janne Põld on Kuressaare Gümnaasiumi kooliteenistuja.

Merle Rekaya, 30. mai 2017

Maikuu, suur toomepuu, uhke ja õisi täis.

Tead sa, suur toomepuu, miks sinuga vestlemas käin?(Heldur Karmo)

Armas Mai! Palju õnne sünnipäevaks! Räägime täna sinuga ja sinust!

Intervjuu / PersonaaliaTiina Käen – kümmend viis!
Ave Jõgi, 22. mai 2017

Täna soovime õnne õpetaja Tiinale. Vähe ümmargusema sünnipäeva puhul tegime temaga ka väikese intervjuu, samuti edastame kolleegide ja väikeste võimlejate mõtted Tiinast.

Niisiis...

Emma Lotta Rand, 7.c klass, 16. märts 2017

Intervjueerisin oma vanaema Ljuba Rahnikut, kes täna peab ametlikult juba pensionipõlve, kuid aeg-ajalt veel tööl käib. Valisin ta sellepärast, et ta on vahva ja töökas saare naine, kes on üles kasvatanud ja võimaldanud hea hariduse oma kahele tütrele. Kõik suvevaheajad veedan ma maal vanaema juures.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii