üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Merle Rekaya, 27. märts 2019

Kolmapäeval, 27. märtsil kell 18 on raadio Kadis eetris hooaja seitsmes noortesaade "Rendsez-vous" (loe: randevuu ehk kohtumine). Saate panid kokku meediakursuse õpilased Viivian Laes, Sandra Kald ja Liis Sannik. 2019. aasta miss ja mister abituurium Mesike Tõrv ja Henri Paomees mõtisklevad gümnaasiumi lõpetamise teemadel, üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K 2019 võitjad õpivad KGs – stuudios on üks võitjatest Gloria Siirak 10.a klassist, Juhan Soon ja Rico Sinipea räägivad Inspira teatristuudio tegemistest (loe: laureaaditiitel Saaremaa miniteatripäevadel). Mõnusat kuulamist!

Meie KG, 25. märts 2019

Võrkpallivõistlused toimuvad homme, 26. märtsil Kuressaare Spordikeskuses. Kell 17.00 mängivad tütarlapsed ja kell 18.15 alustavad noormehed.

Merle Rekaya, 20. märts 2019

"Olete oodatud kuulama meie raadiosaadet "Hõip", kus jutustame omavahel hiphopi ajaloost ning mängime parimaid palasid," sõnastasid oma üleskutse abituriendid Eke Ao Nettan ja Laes Oskar Raun. "Hõip" on eetris täna, kolmapäeval, 20. märtsil kell 18 raadio Kadis.

Saate II osa on eetris kuu aja pärast 17. aprillil. Mõnusat kuulamist!

Toimetus, 19. märts 2019

Mis on aeg? Aeg on just see, milleks Sa ise seda pead. Kas meil on seda vähe? Mida peaks sellega tegelikult peale hakkama? Kas aega saab raisata? Kuidas kinkida aega? Kas ajas saab ehk rännatagi? Aeg on selleaastase KG Minifilmide festivali peateema ja aega oma osalemise registreerimiseks on veel 20. aprillini.

29. aprillil Kuressaare Linnateatris toimuv festival ootab kõiki filmihuvilisi õpilasi osalema ja kindlasti on kõik oodatud ka vaatama!

Timo Pulk, 10.a klass, 13. märts 2019

Kavas on korraldada võistlused, et välja selgitada Kuressaare Gümnaasiumi gümnaasiumiosa parim klass jalgpallis nii poiste kui ka tüdrukute arvestuses. Võistlustele registreerimine kestab 24. märtsini.

Madli-Maria Naulainen, 13. märts 2019

Alates eilsest kuni reedeni on Kuressaare Gümnaasiumi külastamas õpetajad Türgist, Itaaliast, Portugalist, Leedust ja Bulgaariast. Neid kõiki seob meie kooliga ühine Erasmus+ projekt Wonderful Word of Worlds (WWoW), mille eesmärk on lugemise ja kirjutamise populariseerimine erinevate projektitegevuste abil. Teisipäeva ja neljapäeva veedavad külalised koolimajas, kolmapäeval toimub ekskursioon Saaremaal ja reedel tutvutakse peale Noortejaamas toimuvat draamakoolitust Kuressaare linnusega.

Maret Laurson, 11. märts 2019

2019. aasta on eesti keele aasta. Emakeelepäeval, 14. märtsil tähtsustame eesti keelt. Saarlasest emakeeleuuendaja Johannes Aavik on öelnud: ""Keel on rahva suurim omapärasus, ta hing. Rahvas kestab rahvusena niikaua, kui tal on oma keel." Taasiseseisvusaja esimene president, kirjanik ja filmimees Lennart Meri aga väitis: "Keel on väikerahva kõige olulisem eneseteostuse ja enesetunnetuse vahend."

Kuressaare Gümnaasiumis on pikaaegne traditsioon kord aastas pidada emakeelepäeval aulas ülekoolilist viktoriini, mis seekord algab kell 14.

Spordiosakond, 6. märts 2019

Viimane aeg on koju viia suusahoiuruumis olevad suusad.

Meie KG, 5. märts 2019

Korvpallivõistlused toimuvad homme, 6. märtsil Kuressaare Spordikeskuses. Kell 17.00 mängivad tütarlapsed ja kell 18.15 alustavad noormehed.

Merle Rekaya, 26. veebruar 2019

27. veebruaril kell 18 on raadio Kadi eetris selle hooaja kuues saade, mille panid kokku meediakursuse õpilased Rico Sinipea, Kadri Rabi ja Rebeca Ilvik. Juttu tuleb sõbra- ja vastlapäevast ning internetimaailmast. Testime noorte teadmisi Eesti teemal. Mõnusat kuulamist!

Malle Tiitson, 25. veebruar 2019

12. veebruaril toimus maakondlik geograafiaolümpiaad, osavõtjaid oli kokku 105 kümnest koolist.

Tiiu Smidt, 22. veebruar 2019

24. veebruaril on koolimaja suletud.

Madli-Maria Naulainen, 11. veebruar 2019

KG 3.–6. klassi tüdrukutel on sel kevadel võimalus osaleda põnevas STEM-klubis. STEM on ingliskeelne vaste loodus- ja täppisteadustele. Ring on mõeldud tõesti ainult tüdrukutele, et julgustada neid tehnoloogiat ja reaalaineid õppima. Algatus pärineb IT-ettevõtjalt Taavi Kotkalt ning seda veavad aktiivsed lapsevanemad.

Merike Kivilo, 4. veebruar 2019

Hiina kalendri järgi algab 5. veebruaril uutest energiatest tulvil YIN MAA SEA aasta, mida tasub Idamaade tava järgi austusega vastu võtta.

Hiinas peetakse Siga kõige õnnelikumaks loomamärgiks, sest kõik tahavad olla tema sõbrad. Siga vaatab, et kodus on kõik korras, et peres on kõik korras, et töökollektiivis on kõik korras.

Meie koolis pakuvad hiina keele õpetajad Chengjuan Ye ja Pengjuan Liu selle päeva puhul talveaias ülevaadet hiina kommetest ja tavadest ning õpetavad, kuidas hiina käsitööd teha.

Madli-Maria Naulainen, 31. jaanuar 2019

2. veebruaril toimub KGs esmakordselt First Lego League (FLL) Lääne-Eesti eelvoor. See on üks viiest Eesti eelvoorust, mille tulemusel valitakse välja parimad võistkonnad FLLi finaali, mis toimub 9. märtsil Tartus AHHAA keskuses. Selle hooaja võistluse "Orbiidile" temaatikaks on kosmos: kuidas lahendada seal erinevaid ülesandeid ja väljakutseid? Võistlusel tutvustatakse oma roboteid, meeskonnatööd ja võisteldakse erinevate ülesannete lahendamises võistluslaual. Üritus avatakse kell 12, kõik huvilised on oodatud võistlust pealt vaatama ja kaasa elama! Ürituse orienteeruv lõpp on kell 18.

Madli-Maria Naulainen, 30. jaanuar 2019

4. veebruaril toimub Kuressaare Gümnaasiumi aulaesisel väljakul kõnekoosolek, kus noored annavad edasi oma sõnumi Eestile. 9.–12. klasside õpilased kõnelevad oma mõtetest seoses kodumaaga. Tartu rahule pühendatud kõnekoosolekuga alustame Eesti Vabariigi 101. aastapäeva tähistamist. Ootame kuulama kogu kooliperet. Kõnekoosolekud toimuvad kolmel vahetunnil: 9.45, 10.45 ja 11.45.

Merle Rekaya, 30. jaanuar 2019

Täna, kolmapäeval, 30. jaanuaril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous", mille panid kokku meediakursuse õpilased Maksim Losnikov, Laes Oskar Raun, Eke Ao Nettan ja Aleksander Lember. Noormehed räägivad tulevikutehnoloogiast ja ka enda tulevikuplaanidest.

Merle Rekaya, 28. jaanuar 2019

Teisipäeva, 29. jaanuari ETV hommikuprogrammis "Terevisioon" räägib Eesti noorte lauljate konkursi Solistica peakorraldaja ja kunstiline juht Pilvi Karu koos žüriiliikme Helin-Mari Arderiga lähemalt eelmisel nädalavahetusel toimunud üritusest. Saate muusikalised vahepalad esitab Solistica 2019 grand prix´ võitja Kelly Tulvik Erahuvialakoolist Meero Muusik. Kelly juhendaja on Mirjam Dede.

Saatelõik on eetris orienteeruvalt 7.45.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii