üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Youtube video!
Talvelaagri 3. päev / Ülle RäimTalvelaagri 3. päev / Ülle RäimTalvelaagri 3. päev / Kristin Lauri
Epp Kristel Tuisk, Ilotana Ajangu, Alex Pärnoja, 8.b klass, 15. veebruar 2024

Kogu aeg on teadmatus, kas jääd püsti või mitte, kas selle kurvi taga on veel kurv.

Hanna Paju ja Trevor Ast, 9.a, 15. veebruar 2024

128 päeva pärast saab meie retk paraku siin koolis läbi. Lähenevad eksamid, pinge tõuseb, ootused suurenevad – kuid see ei hoia meid tagasi võtmast viimasest aastast kõik, mis ette satub.

Virge Lember, 14. veebruar 2024

Täna saime talvelaagris tunda tõelist laagrimelu. Sportimist jätkus varahommikust hilisõhtuni, ja isegi kui oli tunne, et nüüd oled väsinud ja enam ei jaksa, siis ikka leidus hulganisti neid, kes pallisaalis palli mängisid või jõusaalis lihaseid treenisid. Loomulikult ei puudunud meie laagrist ka vastlapäeva traditsioonid.

Jaana Puksa, 14. veebruar 2024

„Kõige imelisem muinasjutt on elu ise,“ on öeldnud H. C. Andersen. 8. klassi õpilased kirjutasid kirjanduse tunnis muinasjutte, rakendades klassikalise muinasjutu reegleid meie praeguses ajas. Toredat lugemist!

Artikkel / Klassilood3.a valmistub sõbrapäevaks
Sõbrapäev / 3.a klassSõbrapäev / 3.a klassSõbrapäev / 3.a klass
Ülle Jasmin, 14. veebruar 2024

Sõuame, sõuame, sõbrapäevaks kohale jõuame!

Kaisa Sau, 13. veebruar 2024

Eesti Väitlusselts tähistab tänavu oma 30. sünnipäeva. Väitlus õpetab kriitilist mõtlemist, konstruktiivset arutelu ja argumenteeritud otsuste langetamist ning arendab meeskonnatööd, laiendab silmaringi ning tekitab avaliku esinemise harjumuse.

Siim Usin, 13. veebruar 2024

Kuressaare Nooruse Koolis avati põnev ja hariv näitus pealkirjaga „Inimõiguste kujunemislugu“. Näitus käsitleb mitmeid olulisi teemasid, mis puudutavad inimõiguste arengut nii globaalsel kui ka kohalikul tasandil.

Artikkel / KlassiloodSõbrapäeva nädal on alanud
Inna Vann, 13. veebruar 2024

1.c klass soovib kogu kooliperele meeleolukat sõbrapäeva!

Youtube video!
Miia Kubjas ja 8.d klassi tüdrukud, 13. veebruar 2024

Meie kaheksandike suusaekspeditsioon Käärikule: esmaspäeva varahommik algas kooli kõrval parklas sellega, et kahe suure reisibussi kõhud said tugevasti kohvreid ja suusavarustust täis laetud ja sajapealine kaheksandike armee asus teele Kääriku poole.

Gert Lutter, 13. veebruar 2024

2. veebruaril sai alguse järjekorras teine revüü-etenduste ring, mida organiseerivad, korraldavad ja viivad läbi Saaremaa Gümnaasiumi tulevased 4. lennu lõpetajad. Miks sellest Nooruse Meridiaani uudist teha? Ehk mõnes mõttes on märgiline, et 2. revüüetenduses „Viimane peatus?“ löövad kaasa päris paljud õpilased Nooruse kooli esimesest lennust.

Jaana Puksa ja Eve Tuisk, eesti keele ja kirjanduse õpetajad, 12. veebruar 2024

Reedel, 2. veebruaril 2024 külastasid kõik Nooruse kooli 8. klassid Pärnu teatrit Endla, et vaadata etendust „Kurjus“, mis on valminud Jan Guillou samanimelise romaani ainetel. Näidend rääkis vägivallast, selle olemusest ning esitas küsimuse, kuidas on võimalik vägivallaringi katkestada.

Anelle Eliisa Jaansalu, 8.d klass, 12. veebruar 2024

Kolmapäeval käis Nooruse koolis külas endine korvpallur Timo Oja rääkimas unest ja selle tähtsusest.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Vaikelu spordis / Noora NookVaikelu spordis / Mirtel Salda
Ene Pidmann, 10. veebruar 2024

Sport ja vaikelu!? 7.c klass pani need vastandlikud teemad kunstitöödesse. Autoriteks Noora Nook ja Mirtel Salda.

Eve Tuisk, 9. veebruar 2024

Kolmapäeval, 7. veebruaril toimus maakondlik etlejate konkurss, kus kõik kuus Nooruse kooli etlejat said tunnustatud. Meie kooli esindasid etlemiskonkursil Eti Nõgu, Mihkel Kaju, Martis Leiner, Johann Viktor Vits, Epp Kristel Tuisk ja Melani Saat. Palju õnne! On suur rõõm, et te sõnakunsti nõnda hästi valdate!

Õpilasi juhendasid Katrin Liiv ja Eve Tuisk.

Raina Tiidovee, 9. veebruar 2024

Seekordses Mini-Megaajus osutus võitjaks 3.a meeskond, kuhu kuulusid Victoria Raasuke, Girtel Soonik, Mia-Loviise Ivalo ja Grete Sirel. 2. kohta jäid jagama 3.a II meeskond ja 3.c Kummitused.

Madli-Maria Naulainen, 9. veebruar 2024

Jacob Randi osales nädalavahetusel Tartus toimunud informaatikaviktoriini Kobras lõppvoorus ja tuli koju tubli tulemusega, saavutades III järgu diplomi! Palju õnne!

Siim Usin, 8. veebruar 2024

Avasta enda sisemine võitleja brasiilia jiu-jitsu treeningutega! Liitu meie algajatele mõeldud lukumaadlusgrupiga, kus õpid enesekaitset, parandad paindlikkust ja kujundad tugevat keha.

Maren Aaviste, 8. veebruar 2024

Jaanuari lõpus toimunud piirkondliku matemaatikaolümpiaadi väga head tulemused tegid rõõmu nii õpilastele kui õpetajatele.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii