üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Ülle Räim, 25. september 2023

Me pöörame põhitähelepanu lihtsatele liikumistegevustele, tutvustades kõigile jõukohaseid ja kättesaadavaid võimalusi hea enesetunde ja tervise nimel.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 22. september 2023

5.b klassi õpilased panid kokku oma klassi puu.

Artikkel / KlassiloodSuveseik tuleb taas!
Gert Lutter, 22. september 2023

Suvi on möödunud kui linnutiivul ning seda jäävad meile meenutama mälestusekillukesed. Koolileht Nooruse Meridiaan korjab kokku kõigi klasside killukesed, et sellest saaks ühine suur mälestus.

Kiireimad reageerijad on olnud 1.a, 2.a, 3.a, 4.a, 5.a, 5.b, 6.c, 9.b ja 9.c. Järgmised suvemeenutused on juba ootel, nii et kohtume peagi!

Merle Tustit, 22. september 2023

Suvi läks ja sügis tuli. Vahtra ladvas süttis tuli.

Sügise sünnipäevaks valmisid 3.b klassi lastel värvilised vahtrapuud. Värvikirevat algavat sügist kogu kooliperele!

Merike Saar, kodutütarde juhendaja, 21. september 2023

Lihtsana kõlanud 11-kilomeetrine matk ei tundunud poolel teel enam nii lihtsana. Mõnigi matkaline pidi tõdema, et suvega oleme rooste läinud, aga rõõm taaskohtumisest ja ühisest tegevusest andis jõudu.

Eve Tuisk, 21. september 2023

Meie kooli direktor on naissoost. Tal on ilusad blondid juuksed, hallikad sinised silmad, ilus kehahoiak. Tal on ilusad soengud ja kena välimus. Ta on ilus ja särab nagu päevalill. Tal on ilus naeratus. Alati, kui ma teda näen, on tal nägu naerul ja siis on tunne hea! Kui ma teda näen, siis ma pean talle „Tere“ ütlema, sest ta on nii viisakas. Tal on alati palju ilusaid kleite, tal on väga naiselik välimus ja ta näeb välja nagu 30.

Ja just täna tähistab meie direktor, kes näeb välja nagu 30, oma juubelit!

Artikkel / KlassiloodSõnasööbikud tervitavad
Kaari Maidle, 20. september 2023

Sellel õppeaastal õpib 1.a klass aabitsast, mille üheks tegelaseks on müstiline Sõnasööbik.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 15. september 2023

Robert Leppik 4.a klassist joonistas ilusa sügiskompositsiooni „Sügis metsas“.

Marit Tarkin, 1. september 2023

Armas Nooruse kooli pere!

Artikkel / PersonaaliaSuvised sünnipäevalapsed
Gert Lutter, 28. august 2023

Suvi on lõpusirgel, juba sellel nädalal algab kool ning ka õpetajad ning teised koolitöötajad on tagasi tööpostil. Koos nendega ka koolilehe Nooruse Meridiaan toimetus.

Soovime õnne kõigile suvesünnipäevalistele ning eriti neile, kes veidi ümmargusemat tähtpäeva tähistasid – Juhan Kolk, Kati Haamer ja Annette Rungi.

Madli-Maria Naulainen, 24. august 2023

17.-18. augustil kohtusid noored vanuses 9-13 Kuressaare Nooruse Kooli ja TalTech Kuressaare Kolledži tehnoloogialaagris, et panna end proovile põnevates töötubades.

Eve Tuisk, 17. juuli 2023

Toomas Takkis ei ole enda sõnul just eriti suur sünnipäevade tähistaja. Läinud on aga nii, et viimase 35 aasta jooksul – täpselt selline tööjuubel Toomasel eelmisel aastal koolijuhina täitus – on tema juubel saanud siiski piisavalt suurt tähelepanu. Põhjus väga lihtne – kui ümmargust sünnipäeva tähistas koolijuhataja, tegi sedasama ka kool.

Nii ka sel aastal, mil ümmargused numbrid on 45 ja 65. Kumb kumba juubelit tähistab, seda arvutab juba igaüks ise.

Artikkel / VariaSuvi kutsub
Jaana Puksa, Nooruse Meridiaani peatoimetaja, 29. juuni 2023

Soojad suveilmad on juba pikemat aega andnud märku, et aeg on puhkuseks: uuteks ja huvitavateks ettevõtmisteks kui ka järeleproovitud ning akusid laadivateks tegevusteks. Enne kui suundume mõnusale suvepuhkusele, vaatame korraks tagasi ka Nooruse Meridiaani aastale.

Kristin Lauri, 28. juuni 2023

Igal koolil on oma lugu. Koolimaja lugu. Nii ka meie koolil. “Peaasjalikult on see siin töötanud ja siin õppinud inimeste lugu. See lugu on nagu lopsakas põimunud palmik. See lugu on nagu suure sümfooniaorkestri poolt mängitav teos, milles põimuvad paljud helid, paljud erinevad viisid ja kõlad. Ja kõik osalejad on ühtlasi osalised selle orkestriteose kirjutamisel ja ettekandmisel. Kõigist osalistest sõltub, milline see lugu saab.” Nõnda on öelnud Toomas Takkis. Üks loo etapp on jälle möödas ja meie kooli 45. sünnipäev on mööda saadetud.

Gert Lutter, 21. juuni 2023

Meie kallis koolimaja saab sel suvel 45-aastaseks ning seda tähtsat sünnipäeva tähistame 22. juunil suure kokkutulekuga.

Enne seda aga kutsusime vilistlasi-töötajaid mõtisklema oma koolist, kus õpitud ja töötatud, kohtutud paljude kolleegide ja veel rohkemate õpilastega.

Mälestusi, mida meenutada, on palju! Mida meenutab oma kooliajast Maria Koppel, 29. lennu vilistlane ja praegune matemaatikaõpetaja?

Ülle Räim, 20. juuni 2023

Spordivõistlused on üks viis, kuidas end proovile panna, sundides töötama ja pingutama oma eesmärkide saavutamise nimel.

Jaana Puksa, 20. juuni 2023

Meie kallis koolimaja saab sel suvel 45aastaseks ning seda tähtsat sünnipäeva tähistame 22. juunil suure kokkutulekuga.

Enne seda aga kutsusime oma vilistlasi-töötajaid mõtisklema oma koolist, kus õpitud ja töötatud, kohtutud paljude kolleegidega ja veel rohkemate õpilastega.

Mälestusi, mida meenutada, on palju! Tänases loos vaatab oma kooliajale tagasi Inge Jalakas, 1995. aastal 17. lennu lõpetanud praegune huvikooli Inspira juhataja.

Jaana Puksa, 19. juuni 2023

Meie kallis koolimaja saab sel suvel 45aastaseks ning seda tähtsat sünnipäeva tähistame 22. juunil suure kokkutulekuga.

Enne seda aga kutsusime oma vilistlasi-töötajaid mõtisklema oma koolist, kus õpitud ja töötatud, kohtutud paljude kolleegidega ja veel rohkemate õpilastega.

Mälestusi, mida meenutada, on palju! Seekord jagab oma mõtteid Liisi Laum, 21. lennu vilistlane, kes lõpetas aastal 1999.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii