üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Nooruse Meridiaani toimetus, 26. juuni 2024

… inimene peab olema patune, õnnelik ja laisk. Suvi on akude laadimise aeg, kogumise aeg, niisugune aeg, millal peab nii palju kui võimalik tegelema viljaka mittemidagi tegemisega.“ (Fred Jüssi)

Nooruse Meridiaan suundub suvepuhkusele ning annab omalt poolt mõned vihjed, kuidas seda toredat aega veeta.

Gert Lutter, 26. juuni 2024

Nooruse kooli õuest leiab nüüd vastvalminud madalseiklusraja, mis avatud kasutamiseks kõigile. Rada ühtekokku 18 erineva atraktsiooniga asub kohe staadioni kõrval puude vahel ning on mõeldud kasutamiseks lastele alates 5. eluaastast.

Artikkel / KoolitusKoolitusreis Tenerifele
Koolitusreis Tenerifele / erakoguKoolitusreis Tenerifele / erakoguKoolitusreis Tenerifele / erakogu
Triin Kõue, 26. juuni 2024

Erasmus + projekti ja Saaremaa valla uue õpetaja stipendiumi toel avanes mul võimalus 29. aprillst kuni 4. maini osaleda Kanaari saarestiku suurimal saarel Tenerifel õpetajate koolitusel. Kogemuslikul õppel põhinev koolitus andis mulle võimaluse õppida ja avastada Tenerife imelist loodust ning huvitavat ajalugu.

Liselle Niit, 7.d klass, 25. juuni 2024

Olivia on 15-aastane tüdruk, kes just kolis uude linna. Ta on viimasel ajal imelikke unenägusid näinud ning ühel ööl nägi ta unes nelja poissi läbi viimas ühte sünget rituaali. Hiljem selgus, et needsamad poisid olid tema uued koolivennad.

Jaana Puksa, 24. juuni 2024

24. juunil tähistab Kuressaare Nooruse kooli kauaaegne vene keele õpetaja Irina Mulenok ümmargust sünnipäeva. Oma soovid ja mõtted selleks päevaks annavad Irinale (sõprade keskel Irale) edasi endised ja praegused kolleegid ning õpilased.

Galerii!
Gert Lutter, 21. juuni 2024

Neljapäeval, 20. juunil toimus Kuressaare Nooruse Kooli 3. lennu (KG 46.) lõpuaktus. Seekord eriti kaunilt aktuseks ehitud Kuressaare spordihoones sai lõputunnistuse kokku 95 noort lõpetajat. Neist kiitusega lõpetas põhikooli koguni 14 õpilast.

Aire Siinvert, õppejuht, 19. juuni 2024

Saaremaa vald kutsub maakonna parimad õppurid iga aasta mais ja valla parimad lõpetajad juunis toimuvale Saaremaa vallavanema tunnustusvastuvõtule.

Arabella Aus, 7.b klass, 18. juuni 2024

Raamat räägib 18-aastasest Emmast. Tüdruk on väga kaunis, enesekindel ja vahel ka õel. Oma tahtmise saamiseks võis ta vahel panna mängu ka enda ilu.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Suvi! / Noora NookSuvi! / Katharina SipelgasSuvi! / Annamai Laansoo
Ene Pidmann, 14. juuni 2024

Ilusat suve! 7.c klassi tüdrukute lillelised koolilõpusoovid. Autoriteks on Noora Nook, Katharina Sipelgas ja Annamai Laansoo.

Eve Tuisk, 13. juuni 2024

Suvi on käes ja erinevaid ajaveetmise viise on kuhjaga sülle kukkunud. Kindlasti on kibekiirete suviste tegemiste vahel neid hetki, mil on kange tahtmine käsi raamatu järele sirutada. Selleks, et valikut pisutki kergendada, vahendab koolileht nõuandeid, milliseid raamatuid suvel lugeda ja millisel põneval lugemissündmusel osaleda.

Kristiina Piipuu, 13. juuni 2024

Selle õppeaasta 3. klassidel oli põnev ujumisaasta. Sai pingutatud lõputesti sooritamiseks, õppisime, kuidas ja mida tasub teha merehädas. Kõige preemiaks õnnestus saada valituks Eesti Ujumisliidu iga-aastases ujumismütside jagamise kampaanias.

Miina Maria Tasa, 8.a klass, 13. juuni 2024

Raamat räägib tüdrukust nimega Isabella Swan, keda kutsuti Bellaks ja kes kolib Phoenixist oma isa juurde Forksi.

Forksi keskkoolis kohtub ta Edward Culleniga, kes muudab ta elu täielikut. Edwardil oli õnnestunud oma tõelist olemust algselt varjata, kuid Bella jõudis ta tumedale saladusele jälile. Bellal on raske mõista, et mida lähedasemaks ta Edwardiga saab, seda rohkem ta oma elu ohtu seab. 

Gert Lutter, 12. juuni 2024

Saare maakonna järjekorras 48. tantsupeole on joon alla tõmmatud, muljed jagatud, särgid puhtaks pestud ning kivikesed kingade seest välja korjatud. Pealkirja „Oma saar“ kandnud tantsusündmus oli veidi eriline, sest eelmine toimus alles kaks aastat tagasi. Järgmist kohalikku tantsupidu aga ootame aastani 2028.

Meie koolist hoidsid Sõleseppade lippu kõrgel 1.–4. klasside lasterühm ja koolitöötajate segarühm.

Tiffany Šaukštelite, 8.a klass, 12. juuni 2024

Astuge sisse lummavasse maailma raamatus „Üks“, kus saate tuttavaks 16-aastaste Siiami kaksikute Grace'i ja Tippiga. Nende lugu pakub südantsoojendavat ja liigutavat seiklust, kus kõige olulisematena troonivad armastus ja sõprus.

Artikkel / Klassilood6.c käis Hiiumaad avastamas
Katrin Liiv, 11. juuni 2024

Eelmisel nädalal, kui klassiruumi temperatuur üle kolmekümne soojapügala näitas, otsustas 6.c klass õuesõppe kasuks ja seadis end kahepäevasele õppereisile Hiiumaale.

Inge Jalakas, 11. juuni 2024

10. juuni pärastlõunal ootas koolijuht Marit Tarkin kooli parimaid õpilasi tunnustusüritusele Pärlipäev. Üritus algas Eesti Kontserdi koolikontserdi programmiga – muusikatund Tanja ja Mihkliga. Hariv ja rõõmsameelne kontsert, kus räägiti sellest, kuidas lugu saab esitada erinevates stiilides. Kokkuvõtteks loodi ise ka laul, mille sõnad mõtlesid välja õpilased ja laulu kirjutas kokku Tanja Mihhailova-Saar. Refääniks kasutati kõige populaarsemat häälikut – O.

Kersti Kirs, 11. juuni 2024

Maikuu viimased kümme päeva osalesid meie kooli ajaloos noorimad (10–11-aastased) õpilased rahvusvahelise Erasmus+ projekti KA210-SCH W.I.S.H.E.S. „We Include everyone with sport and Heritage through European States“ tegevustes Prantsusmaal Bretagne`i piirkonnas Rennes`i linnas.

Kaisa Sau, 10. juuni 2024

7. juunil kogunes kogu koolipere programmi Arutlev Kool raames Eesti Väitlusseltsi poolt läbi viidud koolitusele.

Lehekülg: /364 järgmine

Kuulutused

Galerii