üles
Teisipäev, 23. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

23. aprill

24. aprill

25. aprill

26. aprill

27. aprill

30. aprill

Töötajate sünnipäevad

25. aprill

27. aprill

29. aprill

Artikkel / ÕppetööSärav olümpiaadiaasta
Aire Siinvert, õppejuht, 8. aprill 2024

Kuressaare Nooruse Kooli ettevõtlikud noored osalesid sellel õppeaastal päris mitmetel aineolümpiaadidel: inglise keel, eesti keel, matemaatika, bioloogia, geograafia, keemia, ajalugu, saksa keel.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Optilised illusioonid / 7. klassidOptilised illusioonid / 7. klassidOptilised illusioonid / 7. klassid
Eliise Belinets, 5. aprill 2024

7. klasside joonistatud optilised illusioonid.

Madli-Maria Naulainen, 5. aprill 2024

Erasmus+ programmi uue projekti „Sailing Into Opportunities“ esimesed tegevused said alguse juba käesoleva õppeaasta novembris, kui arendusmeeskonna liikmed Leedust, Rumeeniast, Eestist ja Itaaliast kohtusid Vilniuses. Sealt edasi algas arendustöö, mille käigus tegeleb iga riik omale määratud kitsama teemalõiguga, et töötada välja õppematerjalid, mida uuel õppeaastal õpilastega koos katsetada.

Kristin Lauri, 5. aprill 2024

1. aprillil toimus Nooruse koolis lõimingupäev, mis seekord keskendus saarlusele. Selle käigus lahendasid 7. klassid koos müsteeriumi „Kuhu kadus Maria?“ 7. klassid jaotati lennuülesteks gruppideks, iga grupp sai endale värvi ja erineva liikumisplaani.

Madli-Maria Naulainen, 5. aprill 2024

30.–31. märtsil peeti Elvas First LEGO League võistluse Masterpiece hooaja finaali. Nooruse koolist osales kaks võistkonda, Nooruse Saarmad ja Tidrikud. Mõlemad võistkonnad konkureerisid südikalt ja pidasid kaks pikka võistluspäeva superhästi vastu! Tidrikud saavutasid robotimängus 7. koha! Palju õnne!

Kristin Lauri, 5. aprill 2024

Koolisõrmuste tellimine on ilus ja väärikas traditsioon, mis liidab endisi koolikaaslasi ning aitab toredaid mälestusi elus hoida. Sõrmused on märk ja mälestus ühest eluetapist – ajast Nooruse koolis. Meil on suur rõõm teatada, et Nooruse kool on endale sõrmuse leidnud.

Raina Tiidovee, 5. aprill 2024

Seekordsel Mini-megaajul võidutses 3.c klass. Võitjameeskonda kuulusid Karl August Kukk, Jakob Sisas, Theodor Vabar ja Johannes Reinfeldt.

Neile järgnes 3.a võistkond koosseisus Emily Kolk, Anette Rand, Ants Laula ja Knut Kokk. 3. kohale tulid 2.b poisid Tomi Sepp, Ruben Tool, Karlis Oja ja Karl Õunpuu.

Kohtumine Merilin Mälguga / Diana MattKohtumine Merilin Mälguga / Diana MattKohtumine Merilin Mälguga / Diana Matt
Raina Tiidovee, 4. aprill 2024

Kohtusime lõimingupäeval meie kooli vilistlase ja praeguse kuulsa laulja Merilin Mälguga.

Kristel Paju, 4. aprill 2024

3. aprillil toimus Pärnus 7.–9. klasside Lääne regiooni II etapp võrkpallis. Omavahel võtsid mõõtu Viljandimaa, Pärnumaa, Pärnu linn ja Saaremaa.

Eve Tuisk, 3. aprill 2024

Teisipäeval, 2. aprillil korraldati Kuressaare Hariduse Koolis maakondlikku vendade Liivide luulekonkurssi, kus meie kooli õpilased pälvisid lausa kolm preemiat: Melani Saat laureaaditiitli, Johann Viktor Vits eripreemia ja Epp Kristel Tuisk žürii äramärkimise. Palju õnne!

Reet Lasn, 3. aprill 2024

Meie, neljandike, 1. aprilli päevakavas oli Aavikute Majamuuseumi külastus ja matk, aru saamaks, kui palju on meie linnas haridusasutusi. Vaatasime ning käisime üle uuendatud Suursilla.

Gert Lutter, 2. aprill 2024

Nooruse kooli 9. klassidele käis kõnelemas Martin Villig, Bolti kaasasutaja ning nõukogu esimees. Martin on meie kooli 19. lennu vilistlane, kelle klassijuhatajaks oli Toomas Takkis.

Lõpuklassidele rääkis Martin ettevõtlik olemisest ning seda konkreetselt oma elu ja karjääri näitel.

Eve Tuisk, 2. aprill 2024

Käesoleva õppeaasta 14. novembril valiti Nooruse kooli hoolekogule uus esimees. Nüüdseks on 100 (kriitikavaba) päeva möödas ja on aeg lähemalt uurida, mida vahepeal tehtud on ning kes üldse sel õppeaastal hoolekogu töösse oma aega ja energiat panustavad.

Jaana Puksa, 2. aprill 2024

Reedel, 29. märtsil toimus Tartu Ülikooli spordihoones üle-eestiline Tantsuolümpia, millest võtsid osa 25 tantsustiili esindajad. Meie kooli õpilastest naasis särava kuldmedaliga tantsukooli Semiir ridades treeniv Aron Shareef Tšedreki Egbeyemi (8.d), kes oli soolotantsuga „Vibrate“ 12-15-aastaste tantsijate Street Dance show soolo kategoorias parim.

Eve Tuisk, 1. aprill 2024

Täna, 1. aprillil kirjutavad Nooruse kooli 9. klasside õpilased eesti keele proovieksamit. Tegemist ei ole naljaga. Päriselt. Õpilastel on täpselt kolm tundi aega nagu päriseksamilgi, et lahendada lugemis- ja õigekirjaülesanded ning kirjutada kirjand. Proovieksamil on võimalik saada 100 punkti: lugemise eest 30, kirjutamise eest 70. 

Päeva eesmärk on anda noortele eksamikogemus – et nad tajuksid, mis neid 31. mail, eesti keele lõpueksamipäeval ees ootab. Täna ongi hea võimalus proovida ja katsetada, kuidas enda aega jagada ning millises järjekorras ülesandeid lahendada.

Aire Siinvert, õppejuht, 1. aprill 2024

Mõttespordi olümpiaad toimus novembrist 2023 kuni märtsini 2024, korraldajateks Eesti Mõttespordi Liit, Eesti mõttespordi portaal vint.ee, Eesti Kabeliit, Eesti Maleliit, Eesti Renjuliit.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kevadpühad! / Kirke Sädeli TalpKevadpühad! / Brigita RandKevadpühad! / Mari Grepp
Ene Pidmann, 29. märts 2024

Kevadpühad on käes! Vahvate tööde autorid on Kirke Sädeli Talp, Brigita Rand ja Mari Grepp, kes kõik käivad kunstiringis.

Toredat munade värvimist!

Artikkel / Klassilood2.c klassi kirjud pühademunad
Triin Kõue, 29. märts 2024

2.c klassi lapsed soovivad kõigile vahvaid lihavõttepühi!

Lehekülg: eelmine /359 järgmine

Kuulutused

Galerii