üles
Laupäev, 7. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Artikkel / VariaToimetuse köögipoolelt
Toimetus, 15. september 2020

Septembrikuu on seenekuu! Millal sina, hea lugeja, viimati metsas seenel käisid? Toimetus juba käis ja põhjaliku seeneloenduse tulemused olid igati rahuldavad ning korvi ja ämbrisse korjatud näidiseksamplarid osutusid peale põhjalikku uurimist igati maitsvateks!

Seega – mine õige metsa!

Lelet Aavik-Part, 14. september 2020

Nüüd on minek! Lips on läbi ja lood on lauldud! Tõmbame Suurele Teatriõhtule joone alla ja kriipsu peale. 2020. aasta jääb meie jaoks viimaseks.

Merle Rekaya, 14. september 2020

Mari-Liis Nellis on sellest õppeaastast Inspira eelkooliealiste laste muusikaringi õpetaja. Uurisime lähemalt, mis teda inspireerib.

Tiina Kaup, 14. september 2020

Sellel aastal esitlen raamatuid, mis on väga meeldinud meie oma kooli õpilastele või õpetajatele. Alustan menukist, mis ilmselgelt lisareklaami ei vajaks, kuid siin vihje just neile, kellel aega vähe ja juhuslikuks valikuks aega ei jää! Raamat „Kus laulavad langustid“ on kindel valik.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 11. september 2020

„Nädala kunstitöö“ rubriik alustab sellest hoolimata, et uue õppeaasta töid ei ole veel valminud. Eelmise õppeaasta 9.c klassi õpilase Helena Paiste lõputöö akvarellvärvide ja viltpliiatsitega.

Piret Tenno, 11. september 2020

Sellest sügisest töötab meie koolis eripedagoogina Lia Alas. Peale kolm aastakümmet kestnud klassiõpetaja karjääri asus Lia tööle Saaremaa Laste ja Perede Tugikeskusesse ning sealtkaudu Kuressaare Gümnaasiumisse.

Lia tegeleb lastega, kes vajavad igapäevases õppetöös pisut rohkem aega ja tähelepanu. Saame tuttavaks!

Piret Tenno, 11. september 2020

Päikseline suvi on linnulennul möödumas ja üle pikkade kuude on õpilased taas koolis teadmisi omandamas.

Ka kooli tugisüsteemid on valmisolekus pakkumaks lisatuge neile õpilastele, kellel ühes või teises valdkonnas seda vaja on.

Kaari Maidle, 11. september 2020

Oleme väga valguselembelised taimed. Armastame väga sooja suveilma. Vajame kasvamiseks palju päikest. Olemegi ise nagu päikesed. Sellepärast 3.a klass meisterdaski meid, et päikest jätkuks ka klassi.

Inge Jalakas, 10. september 2020

Huvikool Inspira soovib põnevat uut õppeaastat nii kõikidele endistele kui ka uutele õpilastele ja juhendajatele!

Gert Lutter, 9. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Esimesena jagab meiega oma fotot esimesest koolinädalast 5.a klass. Heidi Väli kirjutab foto kohta selgituseks nii: „Õuevahetund on lahe! Ilusa ilmaga on alati võimalik kooliõues midagi ette võtta. Meie klassi poistele meeldib pingpongi mängida. (Pildil Karl-Mattias ja Andris). Kahjuks ei mahtunud ergutusmeeskond, st meie klassi tüdrukud pildile ära, aga nad olid seal olemas!“

Uus foto juba järgmisel kolmapäeval!

6.c klass Saaremaa põhjarannikul / Katrin Liiv6.c klass Veere Valgemäel / Katrin Liiv
Bianca Marie Rannama ja Liisa Naulainen, 6.c klass, 9. september 2020

Reedel, 4.septembril käis 6.c klass Saaremaa põhjarannikul. Ilm oli pilvine, kuid soe ning meid ootas ees põnev päev.

Ülle Räim, 9. september 2020

Liikuma Kutsuv Kool on välja hõiganud, et 2020 on õpetajate liikumisrõõmu aasta. Meie kooli spordiosakond soovib seda laiendada kõigile koolitöötajatele. Sest teatavas mõttes on iga koolis töötav inimene õpetaja.

Anu Liik, 8. september 2020

Sügis astub jõudsal sammul lähemale, ühes sellega novembrikuine hingedeaeg, suur pime. See aga ei heiduta meid, sest just siis tuleb Väike Teatriõhtu ja oma loomingu kaudu saabub kohale ka Andrus Kivirähk.

Merle Rekaya, 8. september 2020

9. klassid veetsid kooliaasta esimese nädalavahetuse Karujärvel lennulaagris, et pärast väga-väga pikka pausi koos aega veeta, sportida, viktoriinis mõõtu võtta, aerutada ja veidi plaane teha algavaks õppeaastaks. Laagri lõpus palusime kõigil mõtiskleda, milliseid tundeid, mõtteid, ootusi tekitab neis viimane ühine algav kooliaasta …

Gert Lutter, 7. september 2020

Eelmise õppeaasta lõpus pidulikku avamist ootama jäänud meie kooli uus staadion võõrustas esimest korda õpilasi, kui seal toimusid 1. septembri aktused. Nüüd on uus spordirajatis ka kõigile soovijatele kasutamiseks avatud.

Maris Rebel, Kuressaare Gümnaasiumi hoolekogu esinaine, 7. september 2020

2020. aasta kevadel kogus hoolekogu lastevanemate esindus õpilastelt ja vanematelt õpetajate töö kohta tagasisidet, mille andsime sel korral üle 1. septembri pidulikul koosviibimisel.

Gert Lutter, 7. september 2020

Traditsiooniline 1. septembri töötajate vastuvõtt oli seekord ühendatud koolijuhi tänuüritusega, kus tunnustati kaastöötajatele silma ja meelde jäänud töötajaid ning kollektiive.

Gerly Ots, klassivanem, 4. september 2020

KG 42.a soovib kõigile kõige ilusamat alanud kooliaastat!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii