üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Artikkel / Klassilood5.b koolivaheajareis Tallinna
Alex Kaju, Steven Kuusk, Kendra Kakkum, 5.b klass, 1. november 2019

Koolivaheajal käis 5.b klass Tallinnas Energiaavastuskeskuses ja Nukuteatris, kus vaadati etendust "Pollyanna".

Lelet Aavik-Part, 31. oktoober 2019

Kuressaare Gümnaasiumi selleaastane AB-kooli kursus on alanud. Esimene kohtumine lastele ja vanematele toimus 10. oktoobril. Ja juba täna, 31. oktoobril, toimub esimene täispikk eelkoolitund tulevastele koolijütsidele.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Karel Lember
Eve Tuisk, 31. oktoober 2019

21. lennu vilistlane Karel Lember on oma elu ja tegemistega tagasi kodusaarel, tõsi, väikese ringiga Uus-Meremaa kaudu. Nüüd aga naudib ta olukorda, kus suudab üht osa oma toidulauast otsast peale kontrollida, seda veel nii ägedate toiduainetega, nagu tatar, tuder ja kanep. Nimelt vastutab ta perefirma Karmeli olemasolu, värskuse, positiivse kuvandi ning uuenduslikkuse eest. Õnneks oskab ta aega võtta ka sportimiseks – kusagil on olemas purilaud, ratas, suusad ja metsajooksutossud.

Madli-Maria Naulainen, 31. oktoober 2019

KG on seotud mitme rahvusvahelise projektiga ja sedamööda liigub koolis tihti ka külalisi. Sel nädalal on meil rõõm võõrustada külalisi Vilniuse kunsti- ja tantsukoolist Diemedis, mis on viie esimese põhikooli klassi ja lasteaiaga erakool.

Artikkel / Klassilood5.b klassi öö koolis
Kristel Salda ja Rainer Rand, 5.b klass, 30. oktoober 2019

18. oktoobri õhtul saabusime kooli, et tähistada koolivaheaja algust klassiööga.

Toimetus, 30. oktoober 2019

Neidude jalgpalli U17 EM-i valikturniiri kohtumisel Slovakkiaga lõi meie kooli 8.a klassi õpilane Kristina Teern mängu 81. minutil värava, tehes seisuks 2 : 8.

Ülle Räim, 30. oktoober 2019

Aktiivsele mõttetegevusele ja pikalt istumisele koolitundides pakume vaheldust liikumisvõimaluste avardamise kaudu.

Artikkel / KlassiloodSügismaastikud
Anu Rand, 30. oktoober 2019

Värvikirevad sügismaastikud on maalinud 2.c klassi õpilased.

Merle Rekaya, 29. oktoober 2019

Kolmapäeval kell 19 on raadio Kadi eetris 15. hooaja teine KG noortesaade "Rendez-vous" (pr k: kohtumine). Saate panid kokku meediakursuse õpilased Nete Jurask, Risto Kaseorg, Natali Koppel, Holger Nõgu, Sander Nõgu, Mariann Rehesaar, Kristiine Saart, Eliisa Täht, Matis Vahter. Saates tuleb juttu maarjakaskedest ja päikesepaneelidest, Saaremaa ülimehest Ott Tänakust ja meie oma sporditipust Mariliis Remmelist. Mõnusat kuulamist!

Maidu Varik, 29. oktoober 2019

Greta Thunbergi pühendumus maailma muutmiseks oli ajendiks ka meie KG PRO sinirohelisele tuleviku-reedele 18. oktoobril. Rohelise mõtteviisi ja sinise nutituleviku tunnid, taiji- ja nutimoe vahetunnid, põgenemistoad, võistlused, kohtumised külalistega täitsid päeva asjakohase sagimisega ja innustasid kaasa mõtlema meie maailma tulevikule.

Artikkel / Klassilood1.a puuviljakorvid
Inga Engso, 29. oktoober 2019

Puuviljad on meie tervise sõbrad. Inglise vanasõna ütleb ka, et üks õun päevas hoiab arsti eemal.

Marit Tarkin, 28. oktoober 2019

Minu tänane arvamus on Vanalinna kooli õpetajate kiituseks, sest olenemata sellest, mida mõtlevad, räägivad ja lubavad poliitikud, teeb Vanalinna kooli pere enda tööd südamega ja suurepäraselt.

Jaana Puksa, 28. oktoober 2019

Meie KG on juba pikalt tutvustanud meie vilistlaste tegemisi pärast Kuressaare Gümnaasiumi lõpetamist. Kuidas aga õpilasena edukalt ühendada õppimist ja töötegemist, ilma et üks teist segama hakkaks, on keeruline ülesanne.

Meie uue lugudesarja esimestes intervjuudes saate teada, kuidas see kahel meie gümnasistil õnnestunud on. Tõestus, et kui selge siht silme ees, on kõik võimalik! Olgu siis sooviks tutvuda tulevase karjääriga või sõlmida uusi tutvusi või kooli kõrvalt raha teenida.

Heleri Siinor õpib 12.c klassis ja tema kindel soov on minna edasi õppima Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli ämmaemanda erialale. Hetkel töötab ta Kuressaare haigla sünnitusosakonnas.

Annely Oolup, 28. oktoober 2019

Kõige rohkem jooksjaid koolide arvestuses oli meilt – Kuressaare Gümnaasiumist.

Intervjuu / PersonaaliaPalju õnne, Kaari Maidle!
Jaana Puksa, 27. oktoober 2019

27. oktoobril tähistab oma 25. sünnipäeva klassiõpetaja Kaari Maidle, kes on KGs töötanud aasta. Meie KG küsis, mis on jäänud ajavahemikku eelmisest intervjuust tänaseni.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 25. oktoober 2019

Rahvusvahelisele Lionsi klubide rahuplakatite konkursile esitatud töö. Konkursi teemaks on sellel aastal "Journey of Peace" ehk tõlkes "Rahu teekond". Autoriks Merit Mets 7.b klassist.

Gert Lutter, 24. oktoober 2019

Nüüd saad siinsamas järelkuulata eile raadio Kadi eetris olnud saadet "Rendez-vous". Juubelihõngulise 15. hooaja esimeses saates tuleb juttu filosoofiast, Kreetast ja keskkonnateadlikust eluviisist. Saatekülaliseks on Genadi Noa. Head kuulamist!

Gert Lutter, 24. oktoober 2019

Kuressaare Gümnaasium annab teada, et juba pikemat aega rattaparklas seisvale jalgrattale võib omanik julgesti järele tulla!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii