üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Merje Klopets
Eve Tuisk, 10. detsember 2019

Kui KG 24. lennu vilistlane Merje Klopets Saaremaale tuleb, leiab ta siit mingi mõnusa rahu. Kui Merje hommikuti kohvi joob, eelistab ta selle kõrvale lugeda paberlehte. Kui Merje tööd teeb, on tema jaoks oluline, et see maailma paremaks muudaks. Üle kõige väärtustab ta aga inimestevahelisi sidemeid ja nende hoidmist!

Olle Arak, 10. detsember 2019

28. novembrist kuni 1. detsembrini toimusid Hiinas Guangzhous robootikaalade maailmameistrivõistlused Makeblock robotitele. Võistlustel oli kavas neli ala: MakeX Spark, MakeX Premier, MakeX Challenge ja MakeX Starter. Viimane jagunes omakorda nooremaks ja vanemaks vanusegrupiks. Nooremas, kõige osavõtjaterohkemas võistlusklassis osalesid ka meie robotiklubi kaheliikmelised võistkonnad: Andri Karpu ja Robin Pruunlep ning Raimond Metsalu ja Remii Treirat.

Bertha Laul, 5.b klass, 10. detsember 2019

Jõulude eel on alati tore midagi klassiga koos ette võtta.

Reet Lasn, 9. detsember 2019

Kui Anu Rand hommikuti koolimajja jõuab, võib juhtuda, et koolimaja uksed on alles lukus. Olgu ilm missugune tahes, kihutab Anu ikka oma rattaga Kudjapelt kooli. KG ootab, lapsed ootavad. Kuressaare Gümnaasiumis töötab Anu üheteistkümnendat aastat. Tema käe alt on läbi käinud lugematul hulgal õpilasi. Neist kolm klassitäit õpib veel KG põhikooliosas, lisaks hulgaliselt gümnasiste.

Lelet Aavik-Part, 9. detsember 2019

9.–13. detsembril on meie koolis külas õpetajad ja õpilased Portugalist, Itaaliast ja Türgist. Toimub II kooliastme õpilastele ja õpetajatele suunatud projekti „Our Heritage Unites Us“ esmakohtumine.

Tiia Kuusk, 9. detsember 2019

25.–28. novembrini toimus mõttespordi olümpiaadi I etapp. Kuressaare Gümnaasiumi õpilased võtsid osa kõigist mängudest. Osavõtjate arvu poolest oli KG osalevate koolide seas 5. kohal, kokku osales meie koolist 39 õpilast.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Jõuluootus / Melissa JõeveerJõuluootus. / Mikk Martti MägiJõuluootus. / Brita Parkja
Ene Pidmann, 6. detsember 2019

1.c lapsed tahaksid juba jõuluvana kingikotti piiluda! Tööde autorid Melissa Jõeveer, Mikk Martti Mägi ja Brita Parkja.

Tiiu Smidt, 6. detsember 2019

22. detsember – 1. jaanuar on koolimaja ja ujula suletud. Söökla on suletud 20. detsembrist – 5. jaanuarini.

Uudis / ÕppetööTalTechis algas vastuvõtt!
Marcus, Raul ja Martin elektroonikalaboris / Maidu VarikTulevased insenerid Leissi ja Susann-Marell ametis vooluringi koostamisega / Maidu VarikPraktikum paindtootmisüsteemide ja robootika demokeskuses / Maidu Varik
Maidu Varik, 6. detsember 2019

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTechi) inseneriteaduskonna kutsel said KG õpilased võimaluse ülikooliga lähemalt tutvuda.

Annely Oolup, 6. detsember 2019

Meie kiiremad jooksjad, hüppajad, tõukajad alustasid kergejõustiku sisehooaega.

Sten-Erik Liiv, 12.a klass, 5. detsember 2019

Pea igast laulupeost võtavad osa meie kooli koorid, ansamblid osalevad ansamblite ja solistid erinevatel solistide konkurssidel. See kõik poleks võimalik ilma meie tublide muusikaõpetajateta. Täna räägimegi solistiõppest õpetaja Helle Rannaga.

Merle Rekaya, 5. detsember 2019

Kolmapäeval, 4. detsembril toimus meie kooli aulas 23. maakondlik konkurss „Koidulauliku valgel“, mille noorema vanuseastme võitja on Triinu Räim 9.b klassist. Palju õnne!!

Inna Vann, 5. detsember 2019

Vahetundide huvitavamaks muutmiseks otsustasid 3.c klassi lapsed ise kunstiõpetuse tunnis lauamängud meisterdada.

Eve Tuisk, 4. detsember 2019

Jah, just, lugesid õigesti! Hingedekuu – meie koolis tuntud ka kui teatrikuu – tegijad on kadri ja mart, meie esivanemate hingede kehastused. Ei näe just väga tihti, et gümnaasiumiõpilastel ühine siht nõnda silme ees on nagu möödunud mardipäeval, kui nad kõik oma väikestele sõprusklassidele marti jooksmas käisid. On märkimisväärne, et 1.b klass neile kadripäeval vääriliselt vastas ja suisa viiele klassile oma vahvat kadrietendust näitas. Milline suurepärane viis õppimiseks!

Uudis / KultuurSihtkoht Klaipėda!
Gert Lutter, 3. detsember 2019

Sõleseppade „beebi“ sai esimesed ristsed, kui 30. novembril osalesime Europeade 2020 ülevaatusel. Täna selgunud tulemuste põhjal on meid valitud üheks Eestit esindavaks rahvatantsurühmaks viit tuhandet tantsijat, muusikut ja lauljat ühendaval folgipeol Klaipėdas.

Reportaaż / ÕppetööKG – hoiame kokku!
Gert Lutter, 3. detsember 2019

Ülerahvastatud klassiruumid, keldriklasside madalad laed, välisõhu puudus, suvine päikeseleitsak klassides, koridorides peetavad tunnid – kuidas elad, KG?

Võtsin ette klassiruumide nimekirja, mis ühel või teisel põhjusel tervisekaitse nõuetele ei vasta, ja käisin vaatamas nendes toimuvaid tunde. Julgen ütelda, et kokkuvõttes on õpilased rõõmsad, tunnid toimuvad ja kõik suhtuvad olukorda mõistvalt ja isegi huumoriga. KG on MEIE kool!

Artikkel / KultuurVocaliisa laululaager
Laululaagrilised / Helle RandRebased! / Helle Rand
Annabel Metsalu, 9.c klass, 3. detsember 2019

Meie kooli tütarlastekooril Vocaliisa toimus 22.–23. novembril Kaarma endises koolis laululaager. Laagri põhieesmärgiks oli harjutada tulevase jõulukontserdi repertuaari.

Tiina Kaup, 3. detsember 2019

Katri Kirkkopelto „Popi“ on lihtne lugu kiusamisest.

„Popi oli õhinas. Ta kavatses esimest korda minna metsa, kuhu teised olid ehitanud onni. Popi oli selga pannud Välgumehe riided, sest Välgumees oli kõige kiirem ja julgem. Aga juhtus nii, et uued kaaslased ei võtnudki teda kampa, vaid lõid ukse tema nina ees kinni.

Õnneks oli olemas Vana, kellel on soe süli. Vana rahustavad sõnad lohutavad kurba loomakest. Koos Vanaga mõtleb Popi, mida teha, et teda mängu võetaks, ja milline on hea kaaslane. Lõpuks leiab Popi omale sõbra.“

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii