üles
Pühapäev, 19. mai 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. mai

20. mai

21. mai

22. mai

23. mai

24. mai

25. mai

Töötajate sünnipäevad

19. mai

22. mai

24. mai

Valdkond: Sport
Annely Oolup, 30. november 2022

Stardipaugu sai järjekordne TV 10 Olümpiastarti võistlus, mis alustas nüüd juba 52. hooaega. Koos meie kooli võistkonnaga astub võistlustulle 26 suuremat kooli üle Eesti. Vabariiklikke etappe on viis ja need toimuvad erinevates Eestimaa linnades.

Neljapäeval, 24. novembril toimus Kuressaare spordikeskuses sarja I maakondlik etapp.

Annely Oolup, 28. november 2022

Meie kooli 3. klasside poiste võistkond saavutas maakonna 1.–3. klasside rahvastepalli meistrivõistlustel poiste seas tubli 2. koha. 

Annely Oolup, 23. november 2022

Kolmapäeval, 16. novembril kogunesid võimlasse kooli kiiremad ja osavamad hüppajad, et võtta mõõtu hüpitsaga hüppamises. Võistlus toimus juba kolmandat aastat järjest ja sellest on kujunemas traditsiooniline iga-aastane kooli spordivõistlus.

Annely Oolup, 19. oktoober 2022

Teisipäeval, 11. oktoobril toimusid klassidevahelised sisekergejõustiku meistrivõistlused 4.–9.klassidele. Võistkonda kuulus viis tüdrukut ja viis poissi. Iga õpilane sai võistelda vaid ühel alal.

Gabriel Sepp, 6. oktoober 2022

Möödunud neljapäeval Kärlal peetud Saare maakonna jooksukrossi teatevõistlusel saavutas meie kool ülekaaluka I koha!

Artikkel / SportSport õpetab elu
Ülle Räim, 4. oktoober 2022

Dopinguvastaste programmide eesmärk on säilitada ausat sporti, pidades silmas reeglitest kinnipidamist, teisi võistlejaid, õiglast konkurentsi, võrdseid võimalusi ja väärtust, mida puhas sport maailmale pakub.

Ülle Räim, 3. oktoober 2022

Vaevalt oskasid toonased KG tervisespordipäeva korraldajad aimata sellise sündmuse formaadi kestlikkust. Täna võivad nad uhkust tunda!

Ülle Räim, 19. september 2022

Mõtlemapanev küsimus – terves kehas terve vaim või hoopis terves vaimus terve keha?!

Annette Rungi, 24. august 2022

Tere, tantsuhuvilised noored! Ehk oled juba märganud, et sel aastal on Inspira tantsugruppides paar väikest muudatust. Kui eelmisel aastal sai gümnaasiumi grupp endale nime, siis sel aastal saavad uued nimed endale kõik tantsugrupid!

Annely Oolup, 17. juuni 2022

Võistlussarja TV 10 Olümpiastarti viimane, finaalvõistlus toimus Rakvere linnastaadionil 14.–15. juunil. Võistlus kestis kaks päeva, sest tegemist oli mitmevõistlusega.

Osales 162 noorsportlast 48 koolist. Koos meiega pääsesid finaali järgmised suured koolid: Rakvere Reaalgümnaasium, Kuusalu Keskkool, Paikuse Kool, Peetri Lasteaed-Põhikool, Valga Põhikool, Ülenurme Gümnaasium, Põlva Kool, Vanalinna Hariduskolleegium, Saue Gümnaasium, Tartu Tamme Kool, Jõgeva Põhikool, Tallinna 21. Kool ja Türi Põhikool.

Annely Oolup, 26. mai 2022

16. mail toimusid meie kooli staadionil esimesed Nooruse kooli kergejõustiku meistrivõistlused. Võistlus oli individuaalne ja osaleda võisid kõik soovijad 4.–9. klassini. Aladeks 60 m jooks, kaugus- ja kõrgushüpe, pallivise (4.–7. klass), kuulitõuge ja odavise (8.–9. klass) ning 300 m jooks. Selgusid esimesed Nooruse kooli meistrid kergejõustikus.

Sander Suurhans, 25. mai 2022

18. mail toimusid Rakveres Eesti Koolispordi Liidu kergejõustiku võistlused. Meie kool võistles I liigas ning saavutas 6.–9. klasside kokkuvõttes tubli kolmanda koha, jäädes napilt alla Rakvere Reaalgümnaasiumile ja Tallinna Reaalkoolile. Ilm oli võistlusteks ning heade tulemuste saavutamiseks suurepärane. Ja sellega said meie noored ilusti hakkama.  

Inge Jalakas, 23. mai 2022

Möödunud nädalal toimus Nooruse koolis I pentatlon (KG järgi IX). Tegemist on võistkondliku teatevõistlusega, kus tuleb mõõtu võtta viiel spordialal: mälumäng, ujumine, vaba-/täpsusvisked, rattakross ja jooksmine.

Annely Oolup, 23. mai 2022

Meie kooli noorsportlased osalesid taas edukalt TV 10 Olümpiastarti võistlustel. 12. mail toimus IV maakonna ja 21. mail vabariiklik etapp.

Maria Pae ja Kendra Kakkum, 7.b klass, 17. mai 2022

Meie klassis on palju sportlikke õpilasi. Esindatud on ka ratsasport. Natali Abel ja Karola Alder on 7.b klassi kaks ratsaspordihuvilist, kes on väljaspool kooli valinud enda huvialaks just ratsaspordi. Mis on nende eesmärgid ning kuhu tahavad nad jõuda?

Inge Jalakas, 6. mai 2022

Ilmad lähevad järjest soojemaks ning kisub mõnuga õue liikuma. Üheks suurepäraseks võimaluseks selleks on osaleda Kuressaare Nooruse Kooli esimesel (KG järgi 9.) Pentatloni võistlusel.

Annely Oolup, 26. aprill 2022

Neljapäeval, 21. aprillil toimusid Kärlal kevadised Saaremaa koolinoorte maastikujooksu meistrivõistlused. 

Gert Lutter, 19. aprill 2022

Sammuralli on lõppenud! Hurraa ja nüüd saab jälle ka muid tegevusi harrastada, kui ainult samme koguda! Meie koolile tasuks auhinnaline kolmas koht kokku 5 051 631 sammuga. Õpilaste arvestuses saavutas kindla esikoha Hendrik Eist 3.c klassist. Õpetajate arvestuses oli esikolmikus tihe rebimine ning kõige rohkem samme kogus Kaari Maidle.

Lehekülg: eelmine /31 järgmine

Kuulutused

Galerii