üles
Pühapäev, 28. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. aprill

2. mai

3. mai

4. mai

5. mai

Töötajate sünnipäevad

29. aprill

Rubriik: Video
Video / Klassilood"Keiser on paljas"
Youtube video!
Bret Nepper, 5.b, 29. mai 2014

Teisipäeval, 27. mail käisime vaatamas 5. klasside näiteringi etendust "Keiser on paljas".

Video / KultuurGalakontserdi videod
Youtube video!
Gert Lutter, 26. aprill 2013

Pühapäeval, 21. aprillil toimus linnateatris Kuressaare gümnaasiumi 11. galakontsert, kus esinesid kooli parimad tegijad. Kaheosalisel kontserdil astus lavale ligi 200 esinejat algklassidest gümnaasiumini. Vaata meeleoluka õhtu videosalvestust!

Gert Lutter, 27. november 2012

Vaata toredaid etendusi uuesti! Kõigi kooli ürituste videosalvestused on vaadatavad ajalehe Meie KG Youtube kanalist. Teatrikuu neljandaks ürituseks oli Suur Teatriõhtu 10.-12. klassidele, mis seekord kandis pealkirja "Lugu läbi tantsu".

Gert Lutter, 26. november 2012

Vaata toredaid etendusi uuesti! Kõigi kooli ürituste videosalvestused on vaadatavad ajalehe Meie KG Youtube kanalist. Teatrikuu kolmandaks ürituseks oli Väike Teatriõhtu 7.-9. klassidele, mille etendused kandsid seekord üldpealkirja "Meie elu".

Gert Lutter, 23. november 2012

Vaata toredaid etendusi uuesti! Kõigi kooli ürituste videosalvestused on vaadatavad ajalehe Meie KG Youtube kanalist. Teatrikuu teiseks ürituseks oli Väike teatriõhtu 4.-6. klassidele, mis oli pühendatud Leelo Tungla 65. sünnipäevale.

Gert Lutter, 22. november 2012

Vaata toredaid etendusi uuesti! Kõigi kooli ürituste videosalvestused on vaadatavad ajalehe Meie KG Youtube kanalist. Kõigepealt teatrikuu esimene üritus oli teatripäev Väike Uba 1.-3. klassidele, mis oli pühendatud Aino Perviku loomingule.

Video / KlassiloodVanus on kõigest number
Youtube video!
Merike Kivilo, 2. november 2012

10.b klass osaleb Euroscola projektis "Aktiivsena vananemise ja põlvkondadevahelise solidaarsuse aasta 2012", mille käigus on saanud valmis video.

Inge Jalakas, 10. september 2012

Tähelepanu kõik KG tervisespordipäeval osalejad! Gümnaasiumi poistel on valminud ekstra uus soojendusvõimlemise kava KG tervisespordipäevaks! Palume liikumine kõigil selgeks õppida! Lisaks tuleb kõigil iseseisvalt selgeks õppida "Kaera-Jaan"!

Kaarin Peet, 6. juuni 2012

Kasta vaja on meil pidevalt - eks juu,

ole sina suur vöi üsna pägalik,

andekas või loov või vahel äbarik,

aga koolis käia tahad juu,

sest kastmist vajad ikka pidevalt - juhhuu!

- M. Varik 2012 -

Reet Lasn, 21. mai 2012

Selleks aastaks on 4. klasside suurprojekt "Muinasjutuga muinasjutumaale" lõpetanud. Kokku etendasime näidendit viiel korral.

Ann Tarkin, 12.c, 16. detsember 2011

Teisipäeval, 6. detsembril toimus iga-aastane ärisuuna projektipäev. Õpilased valmistusid projektiks juba nädal varem pannes kokku äriplaani, mõeldes välja logosid ning tegid oma ärile reklaami. Müüdi nii pitsasid, friikartuleid, burgereid, küpsiseid, energijajooke, muffineid ning olemas oli isegi juuksuriteenus.

Merle Rekaya, 15. detsember 2011

Tänasest avaneb võimalus Meie KGs ka videouudiseid vaadata. Esimene pääsuke on valmis. Koolijuhataja Toomas Takkis mõtiskleb koolilehe ajaloost, tegijatest ja tulevikust.

Lehekülg: eelmine /3

Kuulutused

Galerii