üles
Reede, 6. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Madli-Maria Naulainen, 2. aprill 2021

Olle on KG robootikahing ja -süda. Ta on sütitanud leegi paljudes õpilastes robootikaga tegelemiseks ja toimetamiseks ning käinud õpilastega lugematul arvul võistlustel Saaremaal, Eestis ja üle kogu maailma. KG robootika stend on karikatest tulvil ja meil on siiras heameel, et Ollel jagub robootikaks alati hasarti. Lisaks robootikale meeldib Ollele reisida, ka õppida – ei mäletagi vist aastat, kui ta pole lisaks tööle mõnel kursusel või erialal õppimas olnud. Olle talent on lisaks robootikale ka fotograafia, talle meeldib pildistada loodust. Olle sünnipäevaks palusime panna mõned mõtted paberile kodustel, vilistlastel, õpilastel ja kolleegidel. Palju õnne Sulle, kallis Olle!

Ragne Heinmets, 10.c klass, 1. aprill 2021

Kevad on käes ja lambad tahavad välja karjamaale! Juba eelmisel kevadel oli kümnendikel kirjandustunni ülesanne kirjutada muinasjutt oma õpetaja Jaana lambapinalist. Sama teema on ka selle aasta 10.c klassi õpilastel ning nüüd ongi aeg need vahvad lambalood vabaks lasta ja lehes avaldada!

Esimeseks avaldame Ragne loo loendatavatest lammastest, sissemaganud Unematist ja ananassimaitselisest tarretisebatuudist. (Toim)

Belinda Husen, 7.d klass, 1. aprill 2021

Mina intervjueerisin Riivo Kuivjõge, kes on minu sugulase kasuisa ja minu ema sõber. Ta on kaugsõidu autojuht ja minu meelest on tema amet päris huvitav, sest ta saab näha erinevaid riike.

Gert Lutter, 31. märts 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

12.a klassis on tublid töötegijad – foto(d) rubriigi jaoks saabuvad varakult enne tähtaega ja koguni ühe pildi asemel kaks! „Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka burksi aeg ehk 12.a on üks töine klass,“ kirjutavad nad ise. Fotode autorid on Eeva Helga Kupits ja Tomy-Ott Tänav.

Järgmisel nädalal vaatame, mis tööd teevad 6.a klassi õpilased!

Uudis / VariaKevadmuna 2021
Maria Koppel, 31. märts 2021

Kohe-kohe on lihavõtted ja sellega seoses ootame kõigi pilte pühademunadest ja kevadkompositsioonidest!

Lisaks sellele korraldab MTÜ Saaremaa Noorsootöö maakondliku võistluse Kevadmuna 2021, kuhu pääsevad iga vanuseastme kolm kuni neli enim meeldimisi kogunud fotot. Maakondlikul konkursil hindab pilte žürii ja mittetulundusühingu Facebooki lehel valitakse välja ka publiku lemmik!

Mikk Meitern, 7.d klass, 31. märts 2021

Valisin ühe eaka inimese, Erika on ta nimi. Ta elab minu lähedal, käin teda mõnikord vaatamas. Ta elab üksi ja tal ei ole enam lähedasi. Ta on 86aastane, on käinud Siberis ja tal on oma elust palju huvitavaid jutte.

Toimetus, 30. märts 2021

5. ja 6. märtsil toimus veebis üleriigilise kirjandusolümpiaadi lõppvoor, kus 10.b klassi õpilane Maria Liis Metsküla saavutas 4. koha.

Vabariiklik eesti kirjanduse olümpiaad toimub igal neljandal aastal ja sel aastal oli teemaks „Koht ja kirjandus“. Maria Liis Metsküla valis uurimisteema allikaks Aarne Mägi lasteraamatu „Maru lugu“ ja uuris, kui palju on selles teoses konkreetse kohaga seotud mõjutusi.

Artikkel / Klassilood4.b klassi kunstinäitus
Ülle Jasmin, 30. märts 2021

4.b klassi lapsed joonistasid kunstinäituseks eriti uhked kuked ja kanad!

Tiiu Smidt, 29. märts 2021

Reedel, 2. aprillil on koolimaja suletud.

Artikkel / KlassiloodPildid tuntud saarlastest
Anu Liik, 29. märts 2021

2.c klass joonistas kodukandi kuulsaid inimesi. Kõige rohkem sattus paberile Ott Tänak.

Anu Liik, 29. märts 2021

Ei tulnud sel aastal kevad teisiti – samamoodi kui eelmiselgi kevadel saab tavapärasest koolipäevast vaid und näha ja kõik oma tunnid tuleb koduseinte vahel ära pidada. Pilt, mis aasta-aastalt igal emakeelepäeval Kuressaare Gümnaasiumi aulas avanes, ajaks praegu tervishoiutöötajatel juuksed peas jubedusest püsti!

Intervjuu / PersonaaliaJooga ise ongi tunne*
Emma-Liisa Nellis, 7.d klass, 29. märts 2021

Intervjueerin oma ema Madli Miklit, kes tegeleb noorte joogaga ja on seda õpetanud ka Namaste stuudios.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Saaremaa / Kristel SaldaSaaremaa / Karola AlderSaaremaa / Kendra Kakkum
Ene Pidmann, 26. märts 2021

6.b klassi õpilaste rahvariiete mustritest inspireeritud tööd pealkirjaga „Saaremaa“. Tööde autorid on Kristel Salda, Karola Alder ja Kendra Kakkum.

Gert Lutter, 26. märts 2021

Kuni 20. märtsini toimunud vabariikliku emakeeleolümpiaadi lõppvoorus saavutas Thomas Hendrik Liiv 10.c klassist tubli 8. koha. Kokku osales Tartu Ülikooli korraldatud mõõduvõtmise 9.–10. klasside lõppvoorus 30 õpilast ja esikuuiku kohtadest jäi Thomas Hendrikut, kelle juhendajaks on Jaana Puksa, lahutama vaid paar punkti.

Intervjuu / PersonaaliaMind lükkab ja sütitab muusika*
Marleen Lehtjärv, 7.d klass, 26. märts 2021

Teen oma intervjuu Kuressaare Gümnaasiumi õpilasega, kelleks on Oliver Leppik. Valisin Oliveri oma intervjuule sellepärast, et ta on minu jaoks huvitav ja inspireeriv inimene ning veel tundub ta hästi entusiastlik õpilane. Minu ülesanne oli küsida ta käest 10 küsimust ja siit need nüüd tulevad koos tema vastustega.

Artikkel / Klassilood6.a klassi kevadekuulutajad
Sirje Mehik, 25. märts 2021

6.a klassi õpilased püüdsid kuldnokad pildile!

Arvamus / VariaOtsime kevadet!
Gert Lutter, 25. märts 2021

Laupäeval, 20. märtsil oli kevadine pööripäev. See on päev, millal kogu Maal on päev ja öö sama pikad ehk 12 tundi. Põhjapoolkeral tähistab see ka astronoomilise kevade algust.

KG õpetajad ja töötajad otsisid samuti nädalavahetusel märke saabuvast kevadest! Aitäh kevademärkajad Ave Jõgi, Diana Matt, Eve Tuisk, Kaja Puck, Kristel Paju, Kristin Lauri ja Tiina Käen!

Grete Pihl, 24. märts 2021

Oleme poolteist nädalat olnud distantsõppel. .....

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii