üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / VariaSuur Uba 2019
Youtube video!Galerii!
Kristin Lauri, 26. märts 2019

22. märtsil toimus Kuressaare Gümnaasiumi 4.–6. klasside näitemängupäev Suur Uba. Sellel aastal oli teemaks „Naerata ja maailm naeratab sulle vastu!“. Lavale jõudis 12 väga toredat ja elulist näidendit.

Rahel Kirs, 11.a klass, 25. märts 2019

Kuressaare Gümnaasiumi noored moeloojad Meeli Kombe ja Gloria Siirak noppisid nädalavahetusel toimunud üle-eestilisel noorte moekonkursil MoePARK mõlema vanuseastme esikohad.

Annely Oolup, 25. märts 2019

Gümnaasiumi sisekergejõustikuvõistlusel oli palju osalejaid ja häid tulemusi!

Artikkel / Klassilood7.b klassiöö Lõmala sadamas
7.b klassiöö / Marko Kesküla7.b klassiöö / Marko Kesküla7.b klassiöö / Marko Kesküla
Aija Lember, 7.b klass, 25. märts 2019

Reedel, 8. märtsil käis 7.b klass Lõmala sadamas klassiööl. Kui olime tubadesse end sisse sättinud, hakkasid poisid naistepäevaks süüa tegema ning panid ka sauna sooja. Kui söök valmis ja kõigil maitsvast söögist kõhud täis, koristasid tüdrukud köögi.

Ruth Jasmin, 21. märts 2019

Kui me siin, praegu, oma ei oska hoida, siis küll maailma kõikide asjade kohta meie midagi öelda ei saa...

3.d klassi lapsed püüdsid oma kätesse meie ilusad rahvusvärvid, imelised arhailised mustrid ja kaunid emakeele sõnad.

Artikkel / KultuurKG Laululind 2019
Galerii!
Tublid 3. ja 4. klassi laululapsed / Gert LutterTublid 1. ja 2. klassi laululapsed / Gert Lutter
Anita Kangur, 21. märts 2019

19. märtsil toimus meil järjekordne algklasside mõõduvõtt laulmises.

Linda Männik, 4.a klass, 19. märts 2019

Reedel, 15. märtsil toimus Noortejaamas 4.a ja 4.d klassi ühine klassiõhtu. Meie õpetajad olid seda juba ammu planeerinud. Oleme varem käinud ühiselt ka mandril teatris.

Laine Lehto, 18. märts 2019

Laupäeval, 16. märtsil ja pühapäeval, 17. märtsil toimus Tallinnas Nõmme Majas Eesti Meestelaulu Seltsi üle-eestilise poiste-solistide XI võistulaulmise Põhja-Eesti vahevoor, mis kujunes saarlastele väga edukaks. Finaalvõistlusele pääsesid Joel Antsaar (juh Siret Liiv), Oliver Leppik (juh Helle Rand) ja Sten-Erik Liiv (juh Laine Lehto). Žürii eripreemiad pälvisid Davier Anis (juh Kairit Sepp), Alo Benno (juh Laine Lehto) ja Hans Heiki Metsamaa (juh Pilvi Karu). Palju õnne!

Marit Tarkin, 15. märts 2019

14. märtsil, emakeelepäeval, käisime külas Päevakeskuse perel, et üheskoos rääkida keelest ja päeva veidi pidulikumalt tähistada. Kaunite eestikeelsete lauludega esinesid Sander Berens ja Sten-Erik Liiv, isamaalisi kõnesid pidasid Geito Jermolov ja Rasmus Vendel. Samuti toimus väike vastastikune viktoriin: kõigepealt küsitlesid koolinoored, kas publik teab, mida tähendavad sellise põnevad sõnad, nagu nöha, nuhvel, tuulu, aasristmik ja penipaun, siis aga küsis meie armas publik vastu, kas noored teavad, mida tähendab ehal käima ja tiidus ja runntuhlis. Juttu jätkus kauemaks ja vestluses jõuti Saaremaa ajalooni välja. Aitäh väga sõbralikule publikule ja meie noortele! Kaunist emakeelepäeva!

Marit Tarkin, 15. märts 2019

14. märtsil toimus emakeelepäevale pühendet ülekooliline küsikilb, kus kõigi klasside 4-liikmelised võistkonnad panid end proovile keele- ja kultuuriteadmistes. Keele- ja kirjandusviktoriini on meie majas korraldatud juba 1995. aastast alates. Suur tänu 2019. aasta ettevõtmise peakorraldajatele Anu Liigile ja Maret Laursonile. Suur tänu kõigile osalejatele, olite tasavägised ja targad võistlejad! Palju õnne kõigile võitjaile! 2019. aasta parimad emakeeletundjad klassiti.

Artikkel / KlassiloodHaned, luiged, tulge koju!
Katrin Kannik, 14. märts 2019

Mõned luigepaarid on jõudnudki juba koju. 3.c klass meisterdas luiki rohkem. Äkki tuleb siis päris kevad kiiremini.

Anne Keerberg, 7. märts 2019

Veebruarivaheaeg oli KG õpetajatele tihe koolitusnädal. Algas see kahepäevase reisiga Tartusse, kus külastati Raatuse ja Kivilinna kooli. Mõlemad on tublid Tartu põhikoolid, mis paistavad silma oma julgete ideede, paindlikkuse ja uuendusmeelsusega.

Raina Rääp, 5. märts 2019

Sellel aastal on siis vastlad sellise palgega. Kui õues lund napib, tuleb ise juurde teha. Aga ega sellepärast hernesupp ja vastlakukkel söömata jää.

Allpool on mõned vanarahva tarkused tänase ilma puhuks.

Maidu Varik, 5. märts 2019

Koolivaheajal olid Kuressaare Gümnaasiumis külas Nordplus projekti partnerid, õpilased ja õpetajad Islandi, Taani, Soome, Läti ja Leedu koolidest. Projekti peateemaks on noorte teadlikkuse tõstmisele maailma kestliku arengu eesmärkidest, seekord oli kesksel kohal ebavõrdsuse vähendamise teema.

Merle Rekaya, 27. veebruar 2019

Veikko Lehto on Kuressaare Gümnaasiumi ringijuht, kes 1994. aastast töötab meie koolis – sellest pikki aastaid muusikaõpetajana. 25 aastat on ta saarlasi pannud muusikat armastama ja täna tähistab ta 50. sünnipäeva. Meie KG poolt palju õnne!

Artikkel / KonkurssMini-Megaaju
Galerii!
Anu Saabas, 25. veebruar 2019

21. veebruaril toimus kooli esimene 1.– 3. klasside Mini-Megaaju. Tuule saime tiibadesse kooli pikaajaliselt ja populaarselt võistluselt Megaaju 4.–12. klassidele.

Raido Kahm, 22. veebruar 2019

Tänane päev oli koolis pühendatud juba ülehomme ees ootavale Eesti vabariigi 101. aastapäevale.

Ülle Räim, 21. veebruar 2019

Kaheksandike suusalaager Käärikul on ajalugu, kuid emotsioonid jäävad. Koju jõudnuna tõdesid noored, et varem raskesti ületatavad mäed tervisepargis on justkui pisikeseks sulanud. Piisas vaid neljast aktiivsest suusapäevast mägises Lõuna-Eestis.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii