üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / KlassiloodÕnnelikul kalamehel näkkas
Galerii!
Noorpaari ootas sinine laev! / Gert Lutter11.c Mändjalas / erakoguLaura ja Risto kõndisid läbi õngeritvadest spaleeri. / Gert Lutter
Kristiine Saart, 11.c klass, 18. aprill 2019

Lisaks 12ndike tutiaktusele leidis kolmapäeval, 17. aprillil meie koolis aset veel üks ilus sündmus – 11.c klassis tehti abieluettepanek.

Kaari Maidle, 18. aprill 2019

Kogu kooliperele põnevat munade leidmist ja palju kirjusid mune!

Artikkel / Klassilood7.a Koigi rabas räätsadega
Ümarjärve ääres / Mart MölderPärast matka / Mart Mölder
Ebeliis Truu, 7.a klass, 18. aprill 2019

7.a klass käis 15. aprillil Koigi rabas räätsadega matkamas. Esitasin neile kaks küsimust: mis teile rabas kõige rohkem meeldis ning mida uut teada saite?

Toimetus, 17. aprill 2019

Meie koolipere kõige suuremad on korraga nii suured, et õppimise aeg on läbi saanud ja juba 22. aprillil ootab ees esimene küpsuseksam. Tänasel meeleolukal tutipäeva aktusel oli nii nalja kui pisaraid. 41. lend, olete meile väga kallid, peame teile eksamiperioodil pöialt, täna aga nautige päikest, noorust ja koosolemist!

Artikkel / KultuurVäike Uba 2019
Youtube video!Galerii!
Kristin Lauri, 15. aprill 2019

Tänavune 1.–3. klassi teatripäev "Väike Uba" toimus 8. aprillil. Laval nägime kaheksat väga põnevat ja armsat etendust.

Artikkel / Klassilood7.b klassireis Stockholmi
7.b Stockholmis / Marko Kesküla7.b Stockholmis / Marko Kesküla7.b Stockholmis / Marko Kesküla
Aija Lember, 7.b klass, 15. aprill 2019

5. aprillil käis 7.b klass Rootsi kruiisil Stockholmis. Käisime suures Vasa muuseumis, seiklesime Stockholmi vanalinnas ning pidutsesime kruiisilaeval ja tegime-nägime palju muud huvitavat.

Marit Tarkin, 12. aprill 2019

KG väitlusklubi väitlejad Gerly Ots ja Richard Mõisaäär valiti Eesti Väitlusseltsi 10-liikmelisse esindustiimi, osalemaks Eesti Väitlusseltsi IDEA korraldatavas väitlusakadeemias, mis toimub 9.–13. mail Sloveenias Kranska Gjoras. Akadeemias toimuvad paralleelselt erinevad väiltustehnilised ja ka üleüldised EL ja EL väärtusi puudutavad töötoad. Täpsem kava on kokkupanemisel ja väitlejatel on võimalik valida endale kõige meelepärasemad töötoad. Lisaks toimub paar harjutusväitlust WSDC formaadis. Kogu üritus toimub inglise keeles.

Geito Jermolov, 5.d klass, 12. aprill 2019

Sügisel korraldasid 12. klassi õpilased Laura Priske ja Mesike Tõrv meile uurimistöö raames prügikoristuspäeva, mille raames koristasime tervisepargis mitu tundi prügi. Saime sellest ettevõtmisest nii palju energiat, et otsustasime klassiga kevadel ka ise prügikoristusprojekti luua. Selleks tegime mitu nädalat gruppides tööd ja panime projektile nimeks "Prügiralli". Projekt koosneb kolmest etapist: prügikoristus klassiga, lennuga ja kogukonna kaasamine. Tänaseks oleme läbinud esimese etapi – tervisepargi koristus koos klassiga. Loe lähemalt juba altpoolt!

Marit Tarkin, 11. aprill 2019

Sel aastal toimub Alatskivil juba 31. korda üleriigiline vendade Liivide luulekonkurss. Traditsiooniks on saanud ka kohapealne maakondlik võistulugemine.

Artikkel / KlassiloodKassid, kassid...
Inna Vann, 10. aprill 2019

Seitsmel 2.c klassi lapsel on lemmikloomaks kodus kass. Nendeks on Kusti, Alonso, Pipsu, Pärl, Leia, Matona, Sämm. Nii me siis oma kasse meisterdasime.

Reet Lasn, 8. aprill 2019

II kooliastme klassiõpetajate reis toimus seekord Eesti südamesse. Külastasime Paide vallimäel asuvat Ajakeskust Wittenstein ja Türi Põhikooli.

Merle Rekaya, 5. aprill 2019

41 aastat on Kuressaare linnas Nooruse tänaval antud saarlastele kooliharidust. Selle aja jooksul on muutunud riigikord, kolm korda on vahetunud kooli ametlik nimi (7. märtsist 1994 sai kooli nimeks Kuressaare Gümnaasium). Ees seisab uus etapp hariduses – 1. septembrist 2021 jätkab siin toimetamist põhikool. Samuti kui „Kevades” otsiti maimukesele nime, uurisime ka meie, millist nime meie kool edaspidi võiks kanda.

Artikkel / KonkurssMini-Megaaju 2
Anu Saabas, 4. aprill 2019

Järjekordsel Mini-Megaaju võistlusel võtsid mõõtu teadmistes 1.–3. klasside õpilased. Teine võistlusvoor oli pühendatud eesti keele aastale.

Artikkel / Klassilood2.a kalalkäik
Stevelin Tamm, 2. aprill 2019

Kindlasti on nii mõnigi teist juba kalal käinud ning esimesed särjedki kinni püüdnud ja kuivama pannud. 2.a klassi lapsed meisterdasid kalalkäiku kujutava pildi.

Artikkel / KultuurKadri Rabi luulefoorum
Galerii!
Kadri Rabi, 12.a klass, 2. aprill 2019

Käesoleva eesti keele aastaga seoses otsustasin pühendada aega oma emakeelele ning kutsusin kokku foorumi arutamaks poeetika üle. Tutvustasin ka mõnda enda kirjutatud luuletust.

Artikkel / VariaKG edukas FLLi hooaeg
Olle Arak, 29. märts 2019

Seekordne FIRST® LEGO® League Eesti hooaeg kulmineerus 9.–10. märtsil Tartus AHHAA keskuses toimunud finaalturniiriga, millel osalesid edukalt ka mõlemad meie finalistid KG Klemm ja Mõlk. Hooaja jooksul korraldasime KG PRO’18 maakondliku robootikapäeva FLLi töötoad ja FLLi Lääne-Eesti eelvooru, milles esindasid meie kooli ka võistkonnad KG Magnet ning KG X.

Ave Jõgi, 27. märts 2019

Kersti Kirs ütleb, et ta on töötanud meie koolis juba 18 aastat, kaks aastat enne seda oli ta siin praktikal, mis lubab arvata, et täna 40. sünnipäeva tähistav Kersti on KG-ga seotud olnud pool oma elust.

Helle Rand, 27. märts 2019

Tartu Raatuse Kooli lastekoor Rõõm, KG tütarlastekoor Vocaliisa, Väikesed Sõlesepad ja KG Pererühm tutvustasid suvise laulu-ja tantsupeo repertuaari.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii