üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Anu Saabas, 3. september 2019

Kooli õppenõukogu kiitis heaks olulisemad muudatused põhikooli õpilaste jaoks õppetegevuses ja korralduses antud õppeaastaks:

Raili Kaubi, 30. august 2019

Kaks aastat kestev Erasmus+ projekt Gifted and Talented Educational Support (GATES) sai alguse 2017. aasta sügisel. Projektis osalesid õpetajad Eestist, Hispaaniast, Leedust, Türgist ja Poolast.

Projekt keskendus andekate õpilaste märkamisele ja arendamisele.

Elo Jõgi, 29. august 2019

27. augustil osalesime koos teiste maakonna kehalise kasvatuse õpetajate ja treeneritega Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi liikumislabori ellu kutsutud projekti Liikuma Kutsuv Kool koolitusel.

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Heivi Pajussaar
Reet Lasn, 28. august 2019

Ja äkki saab alati otsa kõik ...

Ka see, et me olime.

Mis on see ainus, mille kaasa viime?

Ei igavik, ei tunne, ei lõppu ega algust.

Ave Jõgi, 28. august 2019

Nii suures koolis, nagu seda on Kuressaare Gümnaasium, ei piisa heaks raamatukogu juhatajaks olemisel vaid armastusest raamatute vastu. Sa pead valmis olema ka igapäevaseks suhtluseks tuhande õpilase, sadakonna õpetaja, lisaks veel mõnekümne töötajaga. See on töö, kus hommikul ei tea, kes õhtuks on uksest sisse astunud.

Ave Jõgi, 15. august 2019

Oli matemaatikatund, nagu ikka. Tavapäraselt oli keegi koos õpetajaga ülesannet tahvlil lahendamas, teised „pusisid” oma kohtadel. Ülesanne osutus tavalisest keerukamaks ja suurte pingutustega said tahvlil lahendaja ja õpetaja tunni lõpuks ka vastuse võrdusmärgi taha.

Ave Jõgi, 2. august 2019

Neil hetkil, kui Age on lõpetamas enda suure juubeli päeva, tahame meie, Kuressaare Gümnaasiumi pere, saata enda tervitused sünnipäevaks, soovida palju tervist ja jätkuvalt rõõmu elust enesest, lastest, lastelastest, sõpradest, teekaaslastest.

Madli-Maria Naulainen, 17. juuli 2019

Ükssarvikute tiitlit kannavad siinkohal nimelt tüdrukute tehnoloogiaringide liikmed, kes osalesid lõppenud õppeaasta vältel üle Eesti tüdrukutele suunatud tehnoloogiaringides. Unicornide huviring toimus kevadel ka KGs, osalejad olid 3.–6. klasside õpilased. 11.–13. juulil kohtusid üle Eesti kokku tulnud noored Viimsi koolis toimunud suvelaagris.

Eve Tuisk, 13. juuli 2019

6.–12. juulil Gibraltaril toimunud Saarte mängudel Gibraltar 2019 NatWest International Island Games osalesid ka neli meie kooli sportlast: purjetajad Silver Vahstein ja Peeter Kaju, korvpallur Joosep Praks ja judoka Marko Kesküla. Kõik nad aitasid meeskondlikele poodiumikohtadele kaasa!

Meie KG, 18. juuni 2019

Traditsioonilisel Kuressaare Gümnaasiumi direktori Toomas Takkise vastuvõtul tunnustati sel õppeaastal eriliselt silma paistnud kooli töötajaid. Kolleegide kiiduavaldused pälvisid tänavu haridustehnoloog Madli-Maria Naulainen ja IT-spetsialist Gert Lutter.

Argo Jürisson, vilistlane, 18. juuni 2019

48. hooaja TV 10 olümpiastarti finaal kergejõustiku mitmevõistluses toimus 15.–16. juunil Tartus Tamme staadionil. Meie kooli esindasid finaalis Senta Koplimäe, Kärt Praks, Eleriin Raamat, Marili Paimre, Andri Jürisson, Andre Jürisson ja Andro Jürisson.

Artikkel / Klassilood4.b klassireis Haapsallu
Kendra Kakkum, 4.b klass, 17. juuni 2019

Huvirong Peetrike, Haapsalu linnus, Iloni Imedemaa, Haapsalu Raekoda, Silma Õpikoda: kõike seda käisime oma silmaga kaemas.

Ebeliis Truu, 7.a klass, 14. juuni 2019

7.a klassil toimusid 6.–7. juunil projektipäevad, esimesel neist liikusime gruppidega ringi lossi ümbruses ja järgmisel kirjutasid nad oma arvamuse, kuidas neile meeldis. 9. juunil olime aga Põhja-Lätis Salatsi jõel kanuudega koopasafaril.

Artikkel / KlassiloodHõissa pulmad!
Pulmalised / Merit LehtsaluPulmalised / Merit LehtsaluPulmalised / Merit Lehtsalu
Gretten Vaga, 11.a klass, 12. juuni 2019

31.05.2019 on 42. lennu jaoks eriline kuupäev. Nimelt panid leivad kolme kappi A-klassist Leissi Kudrjavtsev ja Richard Mõisaäär, B-klassist Erika Filippov ja Endrik Õunpuu, C-klassist Laura Nook ja Risto Kaseorg. Pruutpaare laulatas meie oma boss Maidu Varik.

Annely Oolup, 12. juuni 2019

Reedel osalesid meie kooli tüdrukud ja poisid kergejõustikuvõistlustel Tornimäe põhikooli staadionil. Võistlused toimusid D-vanuseklassi lastele ja spordialadeks olid 60 m ja 300 m jooksud, kaugus- ja kõrgushüpe ning pallivise.

Artikkel / SportAlgklasside spordipäev
Ülle Räim, 12. juuni 2019

Päikselisele ja harvaesinavalt tuulevaiksele Kuressaare Linnastaadionile kogunesid spordilembesed 1. kooliastme lapsed, kes armastavad liikuda. Tehes seda kiiresti ja osavalt, võisteldi 7. juunil neljal spordialal: 30 m jooks, pallivise, kaugushüpe ja 300 m jooks.

Gabriel Sepp ja Sirje Metsküll, golfiväljaku õpetajad , 11. juuni 2019

Juba üle 10 aasta lõpeb meie koolis kevadel golfikursus. Ka sellel aastal läbisid kursuse 10. klassid.

Artikkel / Klassilood4.c klassi praktikapäevad
Haapsalu raudteejaamas rongi ootamas. / Madli- Maria Naulainen4.c lossipargiga tutvumas. / Katrin Liiva4.c golfi õppimas. / Katrin Liiva
Romet Terasmaa, 4.c klass, 11. juuni 2019

4.c käis praktikapäevade raames golfi mängimas, Haapsalu linnas ja rongijaamas, Silma õpikojas ja Kuressaare lossipargis.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii