üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Ülle Jasmin, 12. veebruar 2020

3.b võttis nõuks maalida loomi. Pildile lendas ka hulgaliselt erinevaid linde.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kristjan Raud „Kalevipoeg kivi viskamas“ / Loore-Liise SeppKristjan Raud, „Kalevipoeg põrgu väravas“ / Emma KruuserKristjan Raud, „Kalevipoja surm“ / Getter-Ivet Vikat
Ene Pidmann, 7. veebruar 2020

Eesti kunstnik Kristjan Raud ja tema rahvakunstist inspireeritud tööde jäljendamine 7.a ja 7.b klassi õpilaste poolt. Tööde autorid on Loore-Liise Sepp 7.b klassist ja Emma Kruuser ning Getter-Ivet Vikat 7.a klassist.

Kristin Lauri, 7. veebruar 2020

Kui õpetajad ühel suvel Norras bussireisil käisid, tuli ülesmäge sõita mööda väga kitsast teed. Kuristiku poole vaadates mõtles Kaja sellele, kuidas direktor küll 1. septembrit alustab, kui ta õpetajad nüüd bussiga siit alla sajavad. See on hea näide selle kohta, kui suur KG fänn Kaja on – oleks ju võinud sajale erinevale asjale mõtelda, aga tema mõtles hoopiski kooli heaolule.

Jette Tiitus, 5.a klass, 7. veebruar 2020

Jaanuarikuu viimasel reedel pakkisime väikesed seljakotid ja seisime hommikul kell kuus kooli kõrval bussipeatuses, et sõita Tallinna.

Ave Jõgi, 3. veebruar 2020

Mainides siin-seal Andrese nime, meenub inimestele enamasti tema aukartustäratavalt sirgeselgne kogu, ülihea diktsiooniga keskmisest valjem hääl, megalaialdased teadmised paljudelt elualadelt, kindlad põhimõtted, Kaitseliit. Alguses võttis sõnatuks, praegu soovin, et selliseid inimesi meie ümber oleks rohkem.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 1. veebruar 2020

Vormiõpetus. Natüürmorti ehk vaikelu kujutasid Sandra Kaiste 5.c klassist, Kristel Salda 5.b klassist ja Mariliis Sepp 6.b klassist.

Merle Rekaya, 31. jaanuar 2020

Kuressaare Gümnaasiumis toimub sel nädalavahetusel juba kaheksandat korda Eesti noorte lauljate konkurss Solistica. Lisaks meie maja töötajatele on igal aastal meeskonnas õpilased. Viimastel aastatel on õpilasmeeskonna tööd koordineerinud Kristin Lauri ja kui uurisin, kas saaksin mõne juba kogenud õpilasega konkursist vestelda, siis ei tulnud vastus lihtsalt – tublisid abilisi on Kristinil palju.

Marit Tarkin, 31. jaanuar 2020

„... see on, kui mõtled elule ja millelegi muule,“ annab Viiding vastuse. Teisipäeval, 28. jaanuaril toimus maakondlik etlemiskonkurss, mis tõi meie õpilastele hulgaliselt preemiaid. Aga nagu teame – kunsti üle ei vaielda ja preemiat väärt olid kõik, kes võistulugemisel käisid.

Artikkel / Klassilood1.c klassi lumeootus
Katrin Kannik, 29. jaanuar 2020

Ka 1.c klassi lapsed ootavad väga-väga lund. Meie klassi lumemehed, esialgu küll paberist, tulid välja sellised.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Värvimaailm / Anelle Eliisa Jaansalu, 4.d klassVärvimaailm / Andero Tamm, 1.c klassVärvimaailm / Arabella Aus, 3.c klass
Ene Pidmann, 24. jaanuar 2020

Kirev värvimaailm ja värvitoonide segamine. Tööde autoriteks on Anelle Eliisa Jaansalu 4.d klassist, Andero Tamm 1.c klassist ja Arabella Aus 3.c klassist.

Artikkel / Klassilood1.b lumeootus
Raina Tiidovee, 24. jaanuar 2020

1.b klassi lapsed ootavad väga lund, et teha selle aasta esimesed lumememmed. Kuni päris lumi saabub, peame aga lumememmesid tegema toas ja paberist.

Artikkel / KlassiloodPõgenemistuba
Lisanna Valdmets, Marili Paimre, Loo Laula, Jette Tiitus, 5.a klass, 23. jaanuar 2020

5.a klassil toimus reedel õpioskuste tunnis põgenemistoa mäng.

Olime mängult kanuuga jõel lemmeldes kinni. Pidime lahendama erinevaid ülesandeid, et murda lahti kood ja saada teada, kuidas lemmeldest välja pääseb. Ülesannetes kasutasime morsekoodi, sõnalabürinti, peegelkirja ja nuputamist. Meile meeldis see mäng väga ja sooviksime ka teinekord midagi sellist teha.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Perspektiivitöö / Kertlyn Kiil, 9.c klassPerspektiivitöö / Hanna Kitt, 9.a klassPerspektiivitöö / Kerli Mägi, 9.c klass
Ene Pidmann, 17. jaanuar 2020

9. klasside õpilased joonestasid ja kujundasid perspektiivitööd Kuressaare Gümnaasiumi ruumidest. Kas leiad need kohad üles? Tööde autorid on Hanna Kitt 9.a klassist ja Kertlyn Kiil ning Kerli Mägi 9.c klassist.

Artikkel / Klassilood1.a klassi lumememmed
Lumememmed! / 1.a klassLumememmed! / 1.a klass
Inga Engso, 15. jaanuar 2020

Kuna väljas lund ei ole, meisterdasid 1.a klassi lapsed lumemehed paberist.

Perepäevalised / Madli-Maria NaulainenTeatevõistlused / Madli-Maria Naulainen
Eerik Elias Rekaya, 1.b klass, 14. jaanuar 2020

Pühapäeval, 12. detsembril toimus meie klassi perepäev. Kuidas algas? Tulime kooli, riietusime klassiruumis, siis läksime võimlasse. Kõik seisid juba ringis, sest siis me tutvustasime end teistele. Tore teada, millega emad-isad, õed-vennad ja vanavanemad tegelevad. Ja seejärel algaski mängimine.

Ebeliis Truu, 8.a klass, 14. jaanuar 2020

Olen Ebeliis Truu ja ma käisin töövarjuna MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodus.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Paul Signac „Leaving the Port of Marseille“ / Mia-Liise Saar, 9.b klassCharles-Louis Clérisseau maal / Andero Toom, 9.c klassPablo Picasso „Absindijooja“ / Marian Lember, 9.a klass
Ene Pidmann, 10. jaanuar 2020

9. klasside õpilaste kunstitundides valminud maalijäljendused Ermitaaži kunstikogust. Tööde autorid on Mia-Liise Saar 9.b klassist, Andero Toom 9.c klassist ja Marian Lember 9.a klassist.

Merle Rekaya, 10. jaanuar 2020

Kuressaare Gümnaasiumi emakeeleõpetaja Malle Tustit on meie majas üks neist, kes on siin tarkust jaganud esimesest päevast peale. Täna tähistab ta 65. sünnipäeva. Soovime palju õnne Doris Kareva luuleridadega: „Kõik, mida vajad, tuleb su juurde ühel või teisel varjatud kujul. Kui tunned ta ära, saab ta su omaks.“

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii