üles
Laupäev, 27. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. juuli

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
„Kunst“ / Kristel Salda, 6.b klass„Kunst“ / Helen Prei, 4.c klass„Kunst“ / Madelin Nigol, 2.c klass
Ene Pidmann, 2. oktoober 2020

Kunstiringi õpilased kujundasid sõna „kunst“. Tööde autorid on Kristel Salda 6.b klassist, Helen Prei 4.c klassist ja Madelin Nigol 2.c klassist.

7.d klass, 2. oktoober 2020

3. oktoobril toimub Alexela kontserdimajas Aasta Õpetaja gala 2020. Kuressaare gümnaasiumi klassiõpetaja Lelet Aavik-Part on Saare maakonna klassiõpetaja 2020, aga see ei ole veel kõik – õpetaja Lelet on ka Eesti kolme parima klassiõpetaja hulgas, kelle seast just laupäeval valitakse tänuürituse „Eestimaa õpib ja tänab“ raames Eesti aasta klassiõpetaja 2020. Armas Lelet, Sinu 7.d klass ütleb lihtsalt ja siiralt: Sina oled meie parim ja oleme uhked, et meil on olnud nii vahva õps! Palju õnne Sulle!

Elo Jõgi, 1. oktoober 2020

10. oktoober on rahvusvaheline vaimse tervise päev. Sellega seoses pöörab kogu maailm oktoobrikuu jooksul Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) eestvedamisel pisut rohkem tähelepanu vaimse tervise teemadele.

Lelet Aavik-Part, 30. september 2020

Suure Teatriõhtu selleaastased teemad on juba mõnda aega klassides settinud. On aeg koos kooliperega meenutada, mis meie noori läbi aasta(kümne)te ühes lavarütmis hingama ja liikuma on pannud.

Matka- ja seiklusringis / Kaari MaidleMatka- ja seiklusringis / Kaari Maidle
Kaari Maidle, 30. september 2020

Matka- ja seiklusringis on põnev.

Gert Lutter, 30. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Neljanda nädala foto tuleb 2.b klassilt ja selle kohta kirjutatakse nii: „Meie klassi lemmiktegevuseks on õues käimine. Võimalusel oleme klassiga väljas iga päev. Mõtleme koos välja kõiksugu põnevaid tegevusi. Meie salaunistuseks on, et õuetund kestaks kooli lõpetamiseni.“ Foto autor on Raina Tiidovee.

Kohtume järgmisel kolmapäeval!

Artikkel / KlassiloodSügis käes!
Siilid! / 2.a klassSiilid! / 2.a klassSiilid! / 2.a klass
Inga Engso, 29. september 2020

2.a klassi laste meisterdatud siilid valmistuvad talveks.

Merle Rekaya, 28. september 2020

Kuressaare Gümnaasiumi spordipäev toimus tänavu neljapäeval, 24. septembril. Kooli abituriendid ja meediakursuse õpilased küsitlesid igast vanuserühmast noori, et kuulda, mida meie oma kooli õpilased spordipäevast arvavad.

Johannes Aus, 5.c klass, 28. september 2020

18. septembril käisime oma 5.c klassiga Saaremaa kõige kõrgemas kohas, milleks on Viidumäe. Seal kuulsime nii luuderohust, allikatest kui pidalitõvest.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Külli Mänd, 26. september 2020

Arre Markus Toplaan 9.a klassist, töö pealkirjaks „Minu ideaalne suvi“.

Katrin Liiv, 26. september 2020

Spordipäeval korraldasid võõrkeeleõpetajad 7.–12. klassidele matk-orienteerumise Kuressaare linnas.

Annely Oolup, 25. september 2020

Eelmisel nädalavahetusel toimus Tartus TV 10 olümpiastarti 49. hooaja finaalüritus, millele eelnesid novembrist 2019 kuni septembrini 2020 toimuvad erinevad etapid, kus osalesid ka paljud meie kooli oma spordiala parimad.

Lõppüritusel Tartus toimus lisaks võistlemisele ka olümpiapäev, kus noored said proovida erinevaid alasid ja ka spordireporteri ametit.

Anette Kuusk, 7.a ja Liisa Kaju, 7.c, 23. september 2020

18. septembril sõitsime meie, 7.a ja 7.c klass, Tartumaale, kus külastasime Jääaja Keskust. Rühmatöö käigus töölehti täites tutvusime erinevate kivimitüüpidega, saime teada kliimamuutustest ning et jääajad ja jäävaheajad pidevalt vahelduvad.

Gert Lutter, 23. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Kolmanda nädala fotot jagab meiega 6.d klass. Foto kohta kirjutavad nad nii: „Jälle koos on koolisõbrad üle pika koroonaaja ... Selliste emotsioonidega tulevad KG 6.d õpilased oma klassiruumi 2020. aasta sügisel. Ja loodame, et nii jääbki.“ Foto autor on Taavet Tenno.

Uus foto juba järgmisel kolmapäeval!

Artikkel / Klassilood3.b kirjud vihmavarjud
Merle Tustit, 18. september 2020

Vihma kaitseks on 3.b klassi lastel vihmavarjud olemas ja vihm neid õuest tuppa ei aja.

Artikkel / KlassiloodÕppepäev Viidumäel
Morris Püüa, 2.b klass, 17. september 2020

2.b klass veetis põneva õuesõppepäeva Viidumäel.

Artikkel / Klassilood3.a klass Mihkli talumuuseumis
Mihkli talumuuseumis / Kaari MaidleMihkli talumuuseumis / Kaari Maidle
Kaari Maidle, 17. september 2020

Esmaspäeval, 14. septembril veetis 3.a klass oma koolipäeva Mihkli talumuuseumis. Nii nagu koolipäev ikka, olid seal omad tunnid, vahetunnid ning ei puudunud ka söögivahetund.

Täpsemalt aga mõtteid õpilastelt.

Marko Kesküla, 16. september 2020

Kui sport on mängulist laadi võistluslik kehaline tegevus, siis füüsiline aktiivsus on igasugune kehaline liikumine, mida tekitavad energiat kasutavad skeletilihased. Füüsilise aktiivsuse hulka kuulub ka kõndimine, aktiivne mängimine, aga ka teadlik treenimine ja spordi tegemine.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii