üles
Teisipäev, 10. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

17. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Artikkel / Klassilood4.b klassireis Haapsallu
Kendra Kakkum, 4.b klass, 17. juuni 2019

Huvirong Peetrike, Haapsalu linnus, Iloni Imedemaa, Haapsalu Raekoda, Silma Õpikoda: kõike seda käisime oma silmaga kaemas.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Mariliis Maasik / Graafikatöö joonemängugaAija Lember / Graafikatöö joonemängugaElisaveta Sipelgas / Graafikatöö joonemänguga
Ene Pidmann, 14. juuni 2019

Graafikatööd joonemänguga. Autoriteks on Mariliis Maasik, Aija Lember ja Elisaveta Sipelgas 7.b klassist.

Ebeliis Truu, 7.a klass, 14. juuni 2019

7.a klassil toimusid 6.–7. juunil projektipäevad, esimesel neist liikusime gruppidega ringi lossi ümbruses ja järgmisel kirjutasid nad oma arvamuse, kuidas neile meeldis. 9. juunil olime aga Põhja-Lätis Salatsi jõel kanuudega koopasafaril.

Artikkel / KlassiloodHõissa pulmad!
Pulmalised / Merit LehtsaluPulmalised / Merit LehtsaluPulmalised / Merit Lehtsalu
Gretten Vaga, 11.a klass, 12. juuni 2019

31.05.2019 on 42. lennu jaoks eriline kuupäev. Nimelt panid leivad kolme kappi A-klassist Leissi Kudrjavtsev ja Richard Mõisaäär, B-klassist Erika Filippov ja Endrik Õunpuu, C-klassist Laura Nook ja Risto Kaseorg. Pruutpaare laulatas meie oma boss Maidu Varik.

Annely Oolup, 12. juuni 2019

Reedel osalesid meie kooli tüdrukud ja poisid kergejõustikuvõistlustel Tornimäe põhikooli staadionil. Võistlused toimusid D-vanuseklassi lastele ja spordialadeks olid 60 m ja 300 m jooksud, kaugus- ja kõrgushüpe ning pallivise.

Artikkel / SportAlgklasside spordipäev
Ülle Räim, 12. juuni 2019

Päikselisele ja harvaesinavalt tuulevaiksele Kuressaare Linnastaadionile kogunesid spordilembesed 1. kooliastme lapsed, kes armastavad liikuda. Tehes seda kiiresti ja osavalt, võisteldi 7. juunil neljal spordialal: 30 m jooks, pallivise, kaugushüpe ja 300 m jooks.

Gabriel Sepp ja Sirje Metsküll, golfiväljaku õpetajad , 11. juuni 2019

Juba üle 10 aasta lõpeb meie koolis kevadel golfikursus. Ka sellel aastal läbisid kursuse 10. klassid.

Artikkel / Klassilood4.c klassi praktikapäevad
Haapsalu raudteejaamas rongi ootamas. / Madli- Maria Naulainen4.c lossipargiga tutvumas. / Katrin Liiva4.c golfi õppimas. / Katrin Liiva
Romet Terasmaa, 4.c klass, 11. juuni 2019

4.c käis praktikapäevade raames golfi mängimas, Haapsalu linnas ja rongijaamas, Silma õpikojas ja Kuressaare lossipargis.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Kahe koondumispunktiga perspektiiv / Triin Tõnisots, 8.c klassKahe koondumispunktiga perspektiiv / Nora Luik, 8.c klassKahe koondumispunktiga perspektiiv / Mia-Liise Saar, 8.b klass
Ene Pidmann, 7. juuni 2019

8. klassid joonestasid ja värvisid värvipliiatsitega kahe koondumispunktiga perspektiivi ehk kauguspilti. Tööde autoriteks on Triin Tõnisots ja Nora Luik 8.c klassist ning Mia-Liise Saar 8.b klassist.

Inge Jalakas, 7. juuni 2019

Nädal tagasi toimus Kuressaare Gümnaasiumis 24. korda õpilaste tunnustusüritus Pärlipäev. Tegemist on Kuressaare Gümnaasiumi ja huvikool Inspira 1.–12. klasside parimatele ainetundjatele, olümpiaadidel, konkurssidel ja võistlustel edukalt esinenud õpilastele korraldatava direktori vastuvõtuga.

Gert Lutter, 6. juuni 2019

27. mail toimunud Inspira 14. hooaja lõpetamisel sai valitud seltskond pealtvaatajaid veelkordse võimaluse vaadata Inspira Teatristuudio etendust “Peegeldus perroonil”.

Vaata Sinagi mitmekordselt tunnustatud teatritükki, mis loodud Suurel Teatriõhtul 2018 esietendunud ja Gerly Otsa lavastatud “Vaksali” ainetel. Teatristuudio tarbeks seadis etenduse Tanel Ting, kes oli ka noorte juhendaja.

Ave Jõgi, 6. juuni 2019

Kolmandat korda Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi poolt korraldatud elektroonilise heliloomingu konkursil osalenud Jaan Kask tõi pärast kahte korda teiseks jäämist lõpuks koju ka grand prix´! Ta oli lahkelt nõus ka mõnele Meie KG küsimusele vastama.

Jaana Puksa, 5. juuni 2019

31. maist 2. juunini toimus Roomassaares Eesti Jahtklubide Liidu Eesti meistrivõistluste raames Saaremaa Merispordi Seltsi regatt, kus KG 4.c klassi õpilane Karl Koppel võitis hõbemedali.

Teade / ÕppetööLõpuaktuste ajad
Raido Kahm, 4. juuni 2019

Põhikooli lõpetajad saavad tunnistused 19. ja gümnaasiumi lõpetajad 20. juunil.

Artikkel / SportParimad klassid spordis!
Medalid / Gert Lutter9.a klass / Ülle Räim
Ülle Räim, 4. juuni 2019

Klassidevaheline võistlus spordis ärgitab klassikaaslasi koostööle ja lisab kooliellu sportlikke võistlusmomente.

Gert Lutter, 31. mai 2019

Õppeaasta lõpp on juba käega katsuda ja ka huvikool Inspira võtab õppeaastat kokku. Esmaspäeval, 27. mail toimunud 14. hooaja lõpukontserdi juhatas sisse pooletunnine tantsuetendus väikestelt ja suurtelt Sõleseppadelt.

Kooliaasta lõpp toob ka hüvastijätud – väikese meenega said tänatud 12. klassi lõpetavad Astrid Miller, Karl Merisalu ja Regina Martin. Teisi lõpetajaid tänatakse kas lõpuaktusel või pärast tantsupidu.

XX juubelitantsupeole "Minu arm" pääsenute hulka valiti seekord Sõleseppade I rühm ja KG pererühm koos Väikeste Sõleseppadega ning, nagu tavaks saanud, anti neile üle Inspira Tantsupeotähekesed.

Vaata sinagi siit meeleolukat etendust uuesti. Kohtume peagi!

Tiiu Smidt, 31. mai 2019

Koolimaja (eraldi ka ujula ja söökla) tööajad suvekuudel.

Artikkel / Klassilood3.c klassi lilleväli
Katrin Kannik, 31. mai 2019

Meie pritsisime oma lilleaasale palju imelisi lilli. Osasid tunneme, teisi ei tunne. Sellel polegi tähtsust. Tähtis on see, et iga lill teeb rõõmsaks meele.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii