üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Ülle Räim, 10. september 2019

KG tervisespordipäeva ja Euroopa spordinädala eesmärk on üks: innustada valima omale sobiv liikumisharrastus ja tegeleda sellega regulaarselt.

Matk, kergejõustik, tuletõrjesport ja võrkpall – 1.–3. klasside õpilastele tegevusi jätkub!

Reportaaż / ÕppetööKG 11.b maailmarahu nimel
Merzeede Liis Ork, 11.b klass, 9. september 2019

Pikk sõit Bulgaariasse algas juba 23. augusti varahommikul kell 5.30. Sellele järgnesid kaks pikka lennusõitu vahepeatusega Varssavis ja lõpuks olime Sofias. Sealt aga viis pikk-pikk bussisõit lõõskavas kliimas läbi mägise Bulgaaria maastiku viimaks Musta mere äärsesse väikelinna Kitenisse, kus toimus iga-aastane festival-foorum "Мы за мир во всём мире!" või teisisõnu "Me oleme maailmarahu nimel!". Festival ise on vene keeles toimuv suurüritus, kuhu kogunevad inimesed üle kogu maailma, et luua sidemeid inimestega, kellega muidu ei oleks pruukinud kohtuda, ning selle käigus seista maailmarahu eest.

Olle Arak, 9. september 2019

Kolmapäeval, 11. septembril kell 15.45–16.30 jagavad ruumis 215 kõigile huvilistele oma muljeid suvel Austraalias FLL võistlusel käinud õpilased.

Madli-Maria Naulainen, 9. september 2019

Eelmisel aastal läbisid meie kooli 3.–6. klasside õpilased tüdrukute tehnoloogiaringi I kursuse ning osalesid suvel põnevas laagris Viimsis. Nüüd on ring taas avatud, sedakorda kahele kooliastmele. 1.–3. klassid alustavad I kursusega, 4.–6. klassi õpilased juba uue sisuga. Liituda saavad nii need, kes eelmisel aastal osalesid, kui ka kõik uued huvilised. I kursus tegeleb lava temaatikaga, katsetatakse heli, pildi, valguse, jõu ja muuga, II kursuse märksõnad on füüsika, elekter, droonid, audio jm. Olete teretulnud osalema! Ringitunnid hakkavad toimuma teisipäeviti 24. septembrist.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Perspektiivitöö / Mariliis SeppPerspektiivitöö / Liisa SallPerspektiivitöö / Kaur Kristjan Mäemets
Ene Pidmann, 6. september 2019

Kuniks õpilased uue õppeaasta kunstitöödega veel usinalt ametis on, vaatame, mida põnevat leiame eelmisest aastast! Näiteks 5.b (nüüd juba 6.b) klassi perspektiivitööd!

Jaana Puksa, 6. september 2019

Kunagi ammu-ammu, ennemuistsel ajal juhtus selline LUGU …

Viktoria Bubukin, 6. september 2019

6.–7. septembril külastavad Kuressaare Gümnaasiumi Erasmus+ meetme täiskasvanuhariduse organisatsioonide strateegilise koostöö projekti Move On partnerid Portugalist, Ungarist, Leedust ja Poolast.

Ave Jõgi, 6. september 2019

Mis oleks üks kooliaasta ilma traditsiooniliste koolielu elavdavate üritusteta? Avalöögiks gümnaasiumiaastatele on ikka olnud Jukude laager. Nii ka sellel aastal. Jukud said esimesed tuleristsed Juhanite nõudlike pilkude ja kindlakäelise juhendamise all.

Elise-Maria Trei, 10.a klass, 5. september 2019

Ühel varasel sügishommikul keset ringi tormavaid inimesi ja saginat sündis ime.

Alustagem algusest. (Alates tänasest ilmub Meie KGs tõsielul põhinev järjelugu "Oskar ja Päevalill". 10.a klass tervitab loomingulisi inspireerijaid Keneth Parbust ja Eke Ao Nettanit!)

Jaana Puksa, 4. september 2019

Nädalavahetusel sõideti Tallinna Jahtklubi karikavõistlused, mis olid Eesti meistrivõistluste 3. etapiks. Koju toodi nii kuld- kui pronksmedal.

Tanel Ting, Inspira teatristuudio juhendaja, 4. september 2019

Tere! Mina olen Tanel Ting ja kutsun näitekunstihuvilisi teatristuudiosse. Minu esimene aasta juhendaja rollis oli põnev ja arendav ning soovin seda rada jätkata.

Margit Düüna, 3. september 2019

Neljapäeval, 22. augustil 2019 toimus järjekordne maakonna hariduskonverents. Igal aastal on konverents võtnud fookusesse mõne aktuaalse teema. Möödunud aastal keskendusid ettekanded ja arutelud hariduslikele erivajadustele, seekord kuulasime ja arutlesime kaasa visiooniloomes: millised on tulevikutööks vajalikud oskused, kuidas vajalike pädevuste omandamist toetada, millised on ekspertide ideed Eesti hariduse arenguks ning kuidas kõige selle taustal korraldada Saaremaa haridusmaastikku.

Anu Saabas, 3. september 2019

Kooli õppenõukogu kiitis heaks olulisemad muudatused põhikooli õpilaste jaoks õppetegevuses ja korralduses antud õppeaastaks:

Arvamus / ÕppetööAasta uus
Toomas Takkis, 1. september 2019

Suvepuhkused ja suvine koolivaheaeg on läbi. Taas on käes kooliaeg, lastega peredele ja kooli töötajatele enamust aastast hõlmav koolirütminormaalsus.

Esimest korda meie kooli ajaloos ei alusta me kooliga esimesel septembril. Kevadisel rahvaküsitlusel otsustas nii ligi 80% vastanud töötajatest. Rahvas on rääkinud ja me alustame kooliga esmaspäeval, teisel septembril.

Ja sellega seoses ei saa me esimese septembri traditsioonilist töötajate koosviibimist nimetada lugupeetud õpetaja Malle Tiitsoni sünnipäeva (ja seekord juubeli!) tähistamiseks.

Raili Kaubi, 30. august 2019

Kaks aastat kestev Erasmus+ projekt Gifted and Talented Educational Support (GATES) sai alguse 2017. aasta sügisel. Projektis osalesid õpetajad Eestist, Hispaaniast, Leedust, Türgist ja Poolast.

Projekt keskendus andekate õpilaste märkamisele ja arendamisele.

Elo Jõgi, 29. august 2019

27. augustil osalesime koos teiste maakonna kehalise kasvatuse õpetajate ja treeneritega Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi liikumislabori ellu kutsutud projekti Liikuma Kutsuv Kool koolitusel.

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Heivi Pajussaar
Reet Lasn, 28. august 2019

Ja äkki saab alati otsa kõik ...

Ka see, et me olime.

Mis on see ainus, mille kaasa viime?

Ei igavik, ei tunne, ei lõppu ega algust.

Ave Jõgi, 28. august 2019

Nii suures koolis, nagu seda on Kuressaare Gümnaasium, ei piisa heaks raamatukogu juhatajaks olemisel vaid armastusest raamatute vastu. Sa pead valmis olema ka igapäevaseks suhtluseks tuhande õpilase, sadakonna õpetaja, lisaks veel mõnekümne töötajaga. See on töö, kus hommikul ei tea, kes õhtuks on uksest sisse astunud.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii