üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Reet Lasn, 19. september 2019

Sügis on kohe selline aastaaeg, mis kutsub meid luuletama. 5.d klassi luuletustele pakuvad seltsi 3.b klassi joonistused.

Maidu Varik, 18. september 2019

Õpetaja Marko Kesküla juhendamisel läbisid 12. klassi merenduse õppurid sügisesel merel aerusurfi(SUP)-koolituse. Kuna vesi oli jätkuvalt soojem kui õhk ning sügisene vaheldusrikas ilm pakkus ka maalilisi loodusvaateid, siis oli ka õppus meeleolukalt põnev ja kasulik, aidates tundma õppida vee võlusid ning parandada tasakaaluoskust ja füüsilist vormi.

Artikkel / SportAeg liikuda
Merle Rekaya, 18. september 2019

Tänavuse spordinädala teema on Aeg Liikuda. Palusime õpilastel mõtiskleda, mida nende jaoks tähendab antud sõnapaar.

Uudis / ÕppetööEdu EXEX tunnustas KGd
Maidu Varik, 18. september 2019

12. septembril toimus viiendat korda Eesti suurim haridustehnoloogiakonverents Edu EXEX, kus praktilises võtmes räägiti haridustehnoloogia olukorrast Eestis ja võimalikest arengutest, digilahenduste ja tehnoloogia katsetamise kogemusi jagasid ka mitmed koolid. Meie jagasime oma kogemusi STEAM-valdkonna projektide korraldamisest. Haridustehnoloogia aastaauhinna pälvis Rapla Kesklinna Kool, KGd tunnustati eriauhinnaga.

Tiiu Smidt, 17. september 2019

Head õppusel osalejad!

Eilne tulekahjuõppus pakkus põnevust ja pani proovile meie kõigi teadmised ohuolukorras käitumisest. Eks koolimajast evakueerumist ole harjutatud juba aastaid ja see on väga vajalik, et õiget käitumismustrit kinnistada. Aga kui õppusel kasutatakse mõnda harjumatut elementi, võivad kõik senised teadmised järsku ununeda.

Artikkel / KlassiloodKool saja aasta pärast
Stevelin Tamm, 17. september 2019

3.a klassi õpilased fantaseerisid teemal "Kool saja aasta pärast".

Teade / ÕppetööKuidas õppida õppima?
Maren Asumets ja Ave Jõgi, 17. september 2019

KG õpetajad läbisid sel suvel Erasmus+ projekti LELLE2 raames koolituse, kuidas igas ainetunnis paremini kriitilise mõtlemise ja probleemide lahendamise oskust arendada. Eeloleva õppeaasta jooksul rakendatakse uusi soovitusi 7., 8., 10. ja 11. klassides, õpilastel palutakse täita veebiküsimustik õppeaasta alguses ja lõpus. Milline klass on konkreetselt testklass ning milline kontrollklass, seda ette ei öelda, kuid iga õpilane saab tagasiside oma õpioskuste arengu kohta õppeaasta jooksul.

Küsimustik on avatud septembri lõpuni, kordustest tehakse maikuus. Küsimustiku linki levitavad klassijuhatajad klasside e-posti listi ning e-kooli kaudu.

Laivi Jürisson, 17. september 2019

Itaalias Lonatos toimuvatel haavlilaskmise Euroopa meistrivõistlustel saavutas Kuressaare Gümnaasiumi 11.a klassi õpilane Peeter Jürisson Olympic Skeet harjutuses juunioride arvestuses 5. koha.

Olle Arak, 16. september 2019

KG robotiklubi võistkonnad KG Klemm ja Mõlk osalesid 4.–7. juulini Austraalias Sydneys toimunud võistlusel FIRST LEGO League Asia Pacific Open Championship 2019.

Gert Lutter, 16. september 2019

Ütlemine, et kõik on uus septembrikuus, kehtib sel aastal eriti hästi ühe üsna olulise valdkonna kohta meie koolis – tugikeskus ja selle töötajad. Nimelt liikusid meie tugispetsialistid Saaremaa valla loodud Saaremaa Laste ja Perede Tugikeskuse alluvusse ning sealt on meie majja määratud ka uus sotsiaalpedagoog Liina Ajangu. Saame temaga tuttavaks!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Nädala kunstitöö / Ennar Talvik, 3.c klassNädala kunstitöö / Triinu Kaju, 3.c klassNädala kunstitöö / Noora Tamm, 3.a klass
Ene Pidmann, 13. september 2019

Eelmise õppeaasta 3. klassi kunstiringi õpilaste tööd.

Inge Jalakas, 13. september 2019

17. septembril kell 17.00 ootab Jarmo Moilanen kõiki huvilisi alates 14. eluaastast oma stuudiosse tutvuma löökpillidega.

Tund toimub Rohu 5 (Saare Kalur) keldrikorruse stuudios. Kokku saadakse kell 17.00 Rohu 5 maja ees.

Artikkel / KlassiloodLõbusad nimetähed
Stevelin Tamm, 13. september 2019

3.a klassi õpilased joonistasid oma eesnimetähtedest lõbusad mustrilised ja värvikirevad pildid.

Tiina Käen, 12. september 2019

Augustis alustasid hooaega 33 võimlejat Orissaarest ja Võimlemisklubist Flex. Nende hulgas oli KG võimlemishuvilisi tüdrukuid 15.

Artikkel / ÕppetööOskar ja Päevalill II osa
Marie Puust, 10.a klass, 12. september 2019

Päevalill on elanud klassis 305 oma elu, samuti on katsumusterohke nädal olnud 10.a Jukudel. Mis aga edasi juhtus just sellest hetkest, kus eelmisel korral järjelugu pooleli jäi? Siit see tuleb – järjeloo II osa!

Ülle Räim, 11. september 2019

19. septembril toimuval tervisespordipäeval on 4.–12. klassi õpilastele valikus hulgaliselt põnevaid spordialasid.

Registreerimine spordialadele algab reedel, 13. septembril kell 20.00 ja lõpeb esmaspäeval, 16. septembril kell 20.00.

Lelet Aavik-Part, 10. september 2019

Ökosüsteemi loomulik taastumisvõime on ületarbimise tagajärjel kurnatud. Loe edasi, sellest saab veel asja!

Olle Arak, 10. september 2019

Järgmise kalendriaasta alguses saab meie aegade jooksul erinevate nimede all tegutsenud robotiklubi 10-aastaseks ning endiselt ootame robotihuvilisi tüdrukuid ja poisse kaasa lööma klubi tegevustes.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii