üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Maike Kadaja, 12.a klass, 17. jaanuar 2020

Kolmapäeval, 15. jaanuaril toimusid taas iga-aastased Saaremaa koolinoorte võrkpalli meistrivõistlused 10.–12. klasside arvestuses. Sel korral asusid eakaaslastega mõõtu võtma lausa kaks meie kooli esindusvõistkonda.

Jaanis Kannik, 12.a klass, 16. jaanuar 2020

Endel Tustit on aastaid olnud Kuressaare Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja kergejõustikutreener. Tänagi treenib ta KG noori, kes võivad mõne aasta pärast Eesti sporditähed olla.

Tiina Kaup, 16. jaanuar 2020

Julie Buxbaumi „Kui sõnadest jääb puudu“ on köitev noorteraamat, mille tegelased tunduvad vägagi usutavad ja elulised. Loo kaks peategelast saavad sõpradeks just siis, kui neil seda kõige rohkem vaja on, ning selgub, et mõnikord on uus vaatenurk kõik, mida vajame, et maailma asjadest aru saada.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Ave Mägi
Maria Koppel, 15. jaanuar 2020

39. lennu vilistlane Ave Mägi oli kooli ajal väga aktiivne ja ettevõtlik õpilasesinduse liige. Hetkel Tartu Ülikoolis klassiõpetajaks õppiv Ave loodab, et juba kahe ja poole aasta pärast alustab ta just meie koolis uut õppeaastat oma esimese klassiga.

Artikkel / Klassilood1.a klassi lumememmed
Lumememmed! / 1.a klassLumememmed! / 1.a klass
Inga Engso, 15. jaanuar 2020

Kuna väljas lund ei ole, meisterdasid 1.a klassi lapsed lumemehed paberist.

Maidu Varik, 15. jaanuar 2020

Eesti Mereakadeemia Meremajanduse keskuse katsebasseinis lõppesid väikelaevaehituse kompetentsikeskuse juhataja Tarmo Sahki juhendamisel 12. klassi merenduse õppijate selle hooaja praktilised õppused. Mereakadeemia loengutes ja praktikumides saadi teadmisi laevaehitusest ja kalandusest, õpiti modelleerima 3D tarkvaraga, ehitati ja katsetati robotpaate.

Suur tänu TalTechi Meremajanduse Kuressaare keskuse perele ja meie õppeteöö koordineerijale Maris Pintsile.

Maidu Varik, 15. jaanuar 2020

Eesti Vegan Selts tunnustas meie kooli 12.b klassi õpilast Eva Mihkelsoni aasta tegija tiitliga – algatuse eest koolis vegantoidu saamiseks.

Eesti Vegan Selts märkis, et Eva algatus on tunnustust väärt ning inspireerib ehk teistegi koolide veganitest õpilasi sama tegema.

P.S. Eva lemmiktoiduks on (vegan)lasanje!

Perepäevalised / Madli-Maria NaulainenTeatevõistlused / Madli-Maria Naulainen
Eerik Elias Rekaya, 1.b klass, 14. jaanuar 2020

Pühapäeval, 12. detsembril toimus meie klassi perepäev. Kuidas algas? Tulime kooli, riietusime klassiruumis, siis läksime võimlasse. Kõik seisid juba ringis, sest siis me tutvustasime end teistele. Tore teada, millega emad-isad, õed-vennad ja vanavanemad tegelevad. Ja seejärel algaski mängimine.

Ebeliis Truu, 8.a klass, 14. jaanuar 2020

Olen Ebeliis Truu ja ma käisin töövarjuna MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodus.

Gert Lutter, 14. jaanuar 2020

Meenutus aastalõpu kiirest jõuluajast! Raadiosaate panid kokku meediakursuse õpilased Gerly Ots, Sandra Aav ja Gretten Vaga. Jõulutundest ja jõuludega seotud kommetest räägivad 1.b, 1.c ja 2.b poisid ning saate kokkupanijad. Lisaks jõulumuinasjutt! Head kuulamist!

Merike Kivilo, 13. jaanuar 2020

Eelmise nädala reedel toimus esimene videokonverents Kuressaare Gümnaasiumi ja Shanghai Tongji keskkooli vahel. Visiidil Hiinasse külastas direktor Toomas Takkis seda kooli ja tema esitlus meie kooli kohta äratas sealse kooli direktrissis proua Yao Yuqingis huvi meie kooli vastu. Nii juhtuski, et aasta lõpus sõlmiti koostööleping-memorandum ning esimene virtuaalne kohtumine koolide õpilaste, õpetajate ja koolijuhtide vahel sai teoks.

Iris Pihlas, 8.a klass, 13. jaanuar 2020

Võistkondliku sulgpalli meistrivõistlused toimuvad 20. ja 24. jaanuaril algusega 14.00 KG võimlas.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Paul Signac „Leaving the Port of Marseille“ / Mia-Liise Saar, 9.b klassCharles-Louis Clérisseau maal / Andero Toom, 9.c klassPablo Picasso „Absindijooja“ / Marian Lember, 9.a klass
Ene Pidmann, 10. jaanuar 2020

9. klasside õpilaste kunstitundides valminud maalijäljendused Ermitaaži kunstikogust. Tööde autorid on Mia-Liise Saar 9.b klassist, Andero Toom 9.c klassist ja Marian Lember 9.a klassist.

Merle Rekaya, 10. jaanuar 2020

Kuressaare Gümnaasiumi emakeeleõpetaja Malle Tustit on meie majas üks neist, kes on siin tarkust jaganud esimesest päevast peale. Täna tähistab ta 65. sünnipäeva. Soovime palju õnne Doris Kareva luuleridadega: „Kõik, mida vajad, tuleb su juurde ühel või teisel varjatud kujul. Kui tunned ta ära, saab ta su omaks.“

Kristel Rand, 10.c klass, 10. jaanuar 2020

Juba aastaid traditsiooniks olnud suurte (10.c) ja väikeste (1.c) sõprus sai septembris hoo sisse. Esimese poole kooliaasta jooksul jõudsime päris palju.

Anu Rand, 9. jaanuar 2020

Aeg on kätte panna soojad käpikud. 2.c klass meisterdas käpikuid voltimistehnikas „Fookus“.

Gert Lutter, 9. jaanuar 2020

8. jaanuaril toimus Thule Kojas Saare maakonna noortevaldkonna tunnustusüritus, mida korraldas Saaremaa vallavalitsus koostöös MTÜga Saaremaa Noorsootöö. Juba 10. korda toimunud pidulikul sündmusel märgiti teiste seas nominentidena ära ka Kuressaare Gümnaasiumi töötajad Inge Jalakas ja Kristin Lauri.

Jaana Puksa, 8. jaanuar 2020

Uuel aastal jätkame artiklitesarjaga „Töö ja kool“. Neljandas osas räägib 12.c klassi õpilane Eliisa Täht meile sellest, kuidas hõbemedalikursil õppimise kõrvalt leida aega ka tööl käimiseks ja hobidega tegelemiseks.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii