üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Merle Rekaya, 29. jaanuar 2020

Kolmapäeval kell 19 on raadio Kadi stuudios meie abituriendid Sten-Erik Liiv, Risto Kaseorg, Holger ja Sander Nõgu. Alates jaanuarist viivad abituriendid kirjandustundides läbi arutelufoorume, mis aitavad valmistuda lõpueksamiteks. Saates arutlevad noored foorumiformaati kasutades nutisõltuvuse üle. Mõnusat kuulamist!

Elo Jõgi, 29. jaanuar 2020

Sain üsna provotseeriva ülesande kirjutada lugu kooli kõrvalt töölkäimisest, peaosaliseks üks minu 10.c klassi õpilane – Luise Alle. Provotseeriva, sest ma ei ole tegelikult kooli ajal töölkäimise väga suur fänn. Luise vastuseid lugedes leidsin siiski ka palju positiivset.

Nagu paljud õpilased, töötab ka Luise kooli kõrvalt teenindusvaldkonnas. Kuidas tema töö välja näeb, mida ta sellest ise arvab ja kuidas suhtub sellesse klassijuhataja, saadki lugeda rubriigi „Töö ja kool“ viiendast artiklist! (Toim.)

Artikkel / Klassilood1.c klassi lumeootus
Katrin Kannik, 29. jaanuar 2020

Ka 1.c klassi lapsed ootavad väga-väga lund. Meie klassi lumemehed, esialgu küll paberist, tulid välja sellised.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Marja Mõistlik
Eve Tuisk, 28. jaanuar 2020

„Mitte mingil juhul õpetajaks!“ See oli 29. lennu b-klassi vilistlase Marja Mõistliku üks väheseid kriteeriume pärast KGd edasi õppima asudes. Aga saatusel olid teised plaanid ja täiesti kogemata sai temast siiski õpetaja – ja mitte lihtsalt õpetaja, vaid tehnoloogiaõpetuse õpetaja, kellele nüüd meeldib mõelda ja uskuda, et see amet muudab maailma! Praegu teist magistrikraadi omandavale energilisele ja natuke pöörasele naisele sai põhikooli ajal saatuslikuks korrutustabel.

Kätlin Kuusik, 8.c klass, 28. jaanuar 2020

20. ja 24. jaanuaril toimusid kooli võimlas klassidevahelised võistkondliku sulgpalli meistrivõistlused, mille korraldajateks olid loovtöö raames Kätlin Kuusik (8.c) ja Iris Pihlas (8.a).

Laivi Jürisson, 27. jaanuar 2020

Laupäeval, 25. jaanuaril toimus Tallinnas Lasnamäe spordikeskuses TV 10 olümpiastardi II etapp, mille järel on Kuressaare Gümnaasium suuremate koolide arvestuses 3. kohal.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Värvimaailm / Anelle Eliisa Jaansalu, 4.d klassVärvimaailm / Andero Tamm, 1.c klassVärvimaailm / Arabella Aus, 3.c klass
Ene Pidmann, 24. jaanuar 2020

Kirev värvimaailm ja värvitoonide segamine. Tööde autoriteks on Anelle Eliisa Jaansalu 4.d klassist, Andero Tamm 1.c klassist ja Arabella Aus 3.c klassist.

Artikkel / Klassilood1.b lumeootus
Raina Tiidovee, 24. jaanuar 2020

1.b klassi lapsed ootavad väga lund, et teha selle aasta esimesed lumememmed. Kuni päris lumi saabub, peame aga lumememmesid tegema toas ja paberist.

Risto Kaseorg, 12.c klass, 23. jaanuar 2020

Jaan Truu on Saaremaa kabemängu alustala ja Inspira ringijuht. Kabehuvilisi on ta meie majas juhendanud juba kaua.

Gert Lutter, 23. jaanuar 2020

Juba 13. veebruaril kell 14 toimub aulas järjekordne jäljendusvaadendite konkurss! Võistlemine toimub neljas vanuserühmas: 1.–3., 4.–6., 7.–9. ja 10.–12. klassid. Vanuseastme võit tagab edasipääsu maakondlikule konkursile, mis leiab aset 11. märtsil SÜGis.

Artikkel / KlassiloodPõgenemistuba
Lisanna Valdmets, Marili Paimre, Loo Laula, Jette Tiitus, 5.a klass, 23. jaanuar 2020

5.a klassil toimus reedel õpioskuste tunnis põgenemistoa mäng.

Olime mängult kanuuga jõel lemmeldes kinni. Pidime lahendama erinevaid ülesandeid, et murda lahti kood ja saada teada, kuidas lemmeldest välja pääseb. Ülesannetes kasutasime morsekoodi, sõnalabürinti, peegelkirja ja nuputamist. Meile meeldis see mäng väga ja sooviksime ka teinekord midagi sellist teha.

Uudis / Klassilood2.b hommikune kalalkäik
Merle Tustit, 22. jaanuar 2020

Paremb haug hannan kui haugas pään, ütleb Rõuge vanasõna ja Kevinile 2.b klassist on päris pirakas haug kätte jäänud! Aitäh Amanda emale mereelu tutvustavate õppevahendite eest!

Olle Arak, 22. jaanuar 2020

Laupäeval, 18. jaanuaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis füüsikaolümpiaadi piirkonnavoor, millest võtsid osa kuus KG õpilast. Paremini läks meil põhikooli osas, kus kõik KG õpilased said koha oma vanuseastme esikolmikus. Üheksandate klasside arvestuses ning põhikooli üldkokkuvõttes tuli meile kaksikvõit.

Hedili Nõu, 12.c, 21. jaanuar 2020

Viie kuu pärast istume kogu oma lennuga pidulikult sadade lastevanemate, õpetajate, õdede-vendade ja sugulaste ees, et saada koolilt veel viimane tagasiside oma kolm aastat kestnud pingutuste kohta – käes on lõputunnistuste aeg. Kolm aastat kestnud pikad koolipäevad ja unetud ööd saavad lõpuks tasutud ning ametlikult vormistatud. Kas see aeg on sõrmenipsukiirusel läinud, on raske öelda, sest nähtud ja tehtud on palju. Igal juhul on see millegi täiesti uue algus – ka neile, kes KGga seotud 1. klassist alates.

Ülle Kuusk-Kupits, lapsevanem, 21. jaanuar 2020

Laupäeval, 18. jaanuaril toimus Tallinnas Veskimetsa Ratsakeskuses 2020. aasta üks esimesi ratsaspordivõistlusi takistussõidus. Saaremaa Ratsaspordiklubi esindasid Veskimetsa Uue Aasta Võistlusel meie kooli 10.a klassi õpilane Marie Adele Abel ja 11.a klassi õpilane Eeva Helga Kupits.

Olle Arak, 20. jaanuar 2020

Novembri keskel osalesid neli Kuressaare Gümnaasiumi õpilast ning kaks koolipoolset saatjat rahvusvahelise Erasmus+ projekti „Eco-Friendly Robotics for a Future Green World“ raames Portugalis Benetitas toimunud kohtumisel, mis kandis alapealkirja „Blue Ocean“ (sinine ookean).

Laivi Jürisson, 20. jaanuar 2020

18.–19. jaanuaril toimusid Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti meistrivõistlused kergejõustikus, kus selgusid parimad U20, U18, U16 ja U14 vanuseklassi mitmevõistlejad.

Hõbemedalile tulid U20 vanuses naiste arvestuses Marilis Remmel ja U14 vanuses noormeeste arvestuses Andre Jürisson.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Perspektiivitöö / Kertlyn Kiil, 9.c klassPerspektiivitöö / Hanna Kitt, 9.a klassPerspektiivitöö / Kerli Mägi, 9.c klass
Ene Pidmann, 17. jaanuar 2020

9. klasside õpilased joonestasid ja kujundasid perspektiivitööd Kuressaare Gümnaasiumi ruumidest. Kas leiad need kohad üles? Tööde autorid on Hanna Kitt 9.a klassist ja Kertlyn Kiil ning Kerli Mägi 9.c klassist.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii