üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Reportaaż / SportTalvelaagri III päev
Maris Sannik, 8.c klass, 6. veebruar 2020

Algas järjekordne päev ilma lumeta. Võrreldes eilsega oli märksa külmem ja etteruttavalt võime mainida, et päeva keskel tuli ka paar lumehelvest. Jätkasime samades gruppides mis eilegi, ainult et tegevused olid vahetatud.

Reportaaż / KultuurSolistica kaheksas tulemine
Gert Lutter, 5. veebruar 2020

Heidame pilgu Solistica telgitagustesse ja uurime, mis toimus enne ürituse algust ja kontsertide vahepeal.

Sandra Kuusk, 11.b, 5. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased. Meie KG avaldab ettekandmisele tulnud kõnesid kuni 21. veebruarini, mil tähistame Eesti päeva.

Reportaaż / SportTalvelaagri II päev
II laagripäeva kokkuvõte / Ülle RäimTäna leidsime juba mõned lumeinglid / Gabriel Sepp
Aija Lember, 8.b klass, 5. veebruar 2020

Alustasime päeva ilusa päikselise ilmaga, aga ilma lumeta, sõime hommikust ning asusime eelneval õhtul üheksaks rühmaks jagatuna oma tegevusega.

Reportaaż / SportTalvelaagri I päev
Youtube video!
Kelian Luks, 8.a klass, 4. veebruar 2020

Täna algas KG kaheksandike talvelaager. Kui varasematel aastatel on vähemalt Käärikul lumi maas olnud, siis meil niimoodi ei vedanud. Lund ei ole. Ootame huviga, mis homme toimuma hakkab.

Lelet Aavik-Part, 4. veebruar 2020

Alates veebruarikuust alustab meie kool mitmete teiste Eesti koolide hulgas Eesti Pandipakendi korraldatud kampaaniat #ärarääma. Kampaania eesmärk on koguda kooli pealt kokku kõik pandipakendi märgiga plast- ja klaaspudelid. Mida rohkem pandipakendit, seda vingemad auhinnad! Iga Kuressaare Gümnaasiumi õpilane saab anda oma panuse. Vaata ka videot!

Laivi Jürisson, 4. veebruar 2020

1.–2. veebruaril toimusid Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti meistrivõistlused U14 ja U16 vanuseklassidele. Kokku oli võistlemas ligi 580 noort kergejõustiklast 40 klubist.

Ave Jõgi, 3. veebruar 2020

Mainides siin-seal Andrese nime, meenub inimestele enamasti tema aukartustäratavalt sirgeselgne kogu, ülihea diktsiooniga keskmisest valjem hääl, megalaialdased teadmised paljudelt elualadelt, kindlad põhimõtted, Kaitseliit. Alguses võttis sõnatuks, praegu soovin, et selliseid inimesi meie ümber oleks rohkem.

Ülle Räim, 3. veebruar 2020

Viimased lumeta päevad ...

Kohe ta tuleb, valge ...

/Naised köögis „Viimased lumeta päevad“/

Gert Lutter, 1. veebruar 2020

Raadio Kadi stuudios olid meie abituriendid Sten-Erik Liiv, Risto Kaseorg, Holger ja Sander Nõgu. Saates arutlesid noored foorumites nutisõltuvuse üle. Mõnusat kuulamist!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 1. veebruar 2020

Vormiõpetus. Natüürmorti ehk vaikelu kujutasid Sandra Kaiste 5.c klassist, Kristel Salda 5.b klassist ja Mariliis Sepp 6.b klassist.

Merle Rekaya, 31. jaanuar 2020

Kuressaare Gümnaasiumis toimub sel nädalavahetusel juba kaheksandat korda Eesti noorte lauljate konkurss Solistica. Lisaks meie maja töötajatele on igal aastal meeskonnas õpilased. Viimastel aastatel on õpilasmeeskonna tööd koordineerinud Kristin Lauri ja kui uurisin, kas saaksin mõne juba kogenud õpilasega konkursist vestelda, siis ei tulnud vastus lihtsalt – tublisid abilisi on Kristinil palju.

Marit Tarkin, 31. jaanuar 2020

„... see on, kui mõtled elule ja millelegi muule,“ annab Viiding vastuse. Teisipäeval, 28. jaanuaril toimus maakondlik etlemiskonkurss, mis tõi meie õpilastele hulgaliselt preemiaid. Aga nagu teame – kunsti üle ei vaielda ja preemiat väärt olid kõik, kes võistulugemisel käisid.

Jaana Puksa, 31. jaanuar 2020

Sel õppeaastal alustas huvikooli Inspira ridades tegevust videokroonika ring.

Ringi tegevuse eesmärgiks on jäädvustada video- ja fotomaterjalina meie koolis toimuvad üritused ning koostada neist kord poolaastas väike kokkuvõte, mis jääks meenutama kõike toredat, mida koolipere on kogenud. Ringitöös osalevad ning video panid kokku 10.a klassi õpilased Genver Kõiv, Henri Uue, Henry Saar, Markus Tiitson, Mart Vahter, Martin Rosljuk, Märten Martinson, Orm Maripuu, Oskar Pagil, Riko Toll, Robi Teern, Robin Oopkaup. Mõnusat meenutamist!

Ave Jõgi, 31. jaanuar 2020

Tänase abituriendirubriigi „N päeva lõpetamiseni“ võtmefiguur on Jan Robin Lauk b-klassist. Palusin tal mõtiskleda skooride ja tulemuste tähtsusest enda elus, sest just tema saavutas rahvusvahelisel inglise keele eksamil C2 taseme. Natuke soovisin teada sellest eksamist ja kui palju tulemuste taga on tööd, kui palju annet ja kui palju lihtsalt õnne. Kui palusin seda teha, naeris Jan Robin, et 95% kordadest ta „tulistab puusalt“. Samuti küsisin, kuidas abiturient tunneb ennast suure lõpupingutuse eel.

Uudis / KultuurSolistica on valmis!
Merle Rekaya, 30. jaanuar 2020

Head lauljad, juhendajad, muusikud, sõbrad!

Me ootame teid! Juba homme kell 17. Meie kodulehelt leiate ajakava ja proovigraafiku. Saate teada, et žüriiliikmed Tõnis Mägi ja Ain Agan koos bändiliikme Mihkel Mälgandiga esinevad meile intiimsel kontserdil „Hetk“, mis toimub Thule Kojas.

Martin Leepere, 12.a klass, 30. jaanuar 2020

Kuressaare Gümnaasiumi õpilastel on 15 aastat olnud võimalus teha päris raadios päris oma raadiosaadet „Rendez-vous“. Täna uurime meediõpetaja Merle Rekaya käest, mida see täpsemalt endast kujutab.

Riina Haljas, 30. jaanuar 2020

Laupäeval, 25. jaanuaril 2020 selgusid Saare maakonna gümnaasiumiklasside tugevamad inglise keeles. Osales 68 õpilast maakonna kolmest gümnaasiumist.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii