üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Nimi! / Mariliis SeppNimi / Laura LemberNimi! / Liisa Sall
Ene Pidmann, 6. märts 2020

Ühe koondumispunktiga perspektiiv. 6.b klassi õpilased joonestasid ja värvisid oma nime. Tööde autorid on Mariliis Sepp, Laura Lember ja Liisa Sall.

Annely Oolup, 6. märts 2020

Veebruari lõpus toimusid Saaremaa meistrivõistlused õhkrelvadest laskmises, kus Saaremaa meistriks krooniti Liis-Marii Kangur 9.b klassist ja hästi võistles ka Jade Marie Laido 12.a klassist.

Saaremaa laskurite kõigi aegade edetabelisse tuli teha kaheksa parandust. Edetabelisse said koha või parandasid oma senist marki Sander Õispuu, Siim Saat, Liis-Marii Kangur ja Jade Marie Laido. Laido tõusis nimelt tabelis 60 lasu püssiharjutuses kümnendaks ja Kangur samal alal viiendaks. 

Õnnitleme ja soovime täpset silma edaspidiseks!

Juhan Soon, 12.a klass, 5. märts 2020

Gabriel Sepp on KGs töötanud 15 aastat, ta on meie kooli vilistlane. Ta on õpetaja, kes on ihu ja hingega spordi juures ja tema eriliseks armastuseks on võrkpall. Sellest täna räägimegi.

Jaana Puksa, 5. märts 2020

Veebruarivaheajal külastasid Kuressaare Gümnaasiumi õpetajad erinevaid Tartu haridusasutusi. Pea viiskümmend KG-last tutvusid kahe päeva jooksul Tartu Variku Kooliga ja Tartu Erakooli filiaalidega Pro-, Tähe- ja LõunaTERA.

Gerly Ots, 12.a klass, 4. märts 2020

Tänane abiturient-mõtiskleja pikemat tutvustust ei vaja – särav liider, enesekindel väitleja, motiveerija ja innustaja, õpetajate päeval kooli juhtohjad haaranud Gerly Ots 12.a klassist.

Käesoleva abituuriumiloo tarbeks mõtiskleb Gerly enda teest tänasesse päeva. Sellest, mis on teda aidanud ja mida ta on tundnud. Edust ja selle tähendusest.

Ma ei saanud ka küsimata jätta, millised on koolijuhi ametit juba korra proovinud Gerly mõtted seoses riigigümnaasiumi tulekuga. (Toimetaja Ave Jõgi)

Marit Tarkin, 4. märts 2020

Teisipäeval, 3. märtsil oli 12.a klassi õpilastel suur väljakutse osaleda Tartu Ülikooli ja Innove koostöös valminud gümnaasiumi e-eksami eeltesti lahendamises. Suur tänu arendustiimile, et saare peale jõudis selline võimalus! Õppimisviisid muutuvad, hindamine muutub ja igati tänuväärne on arendusgruppide pidev töö, et meie eksamisüsteem oleks kaasaegne ja objektiivne. Eksamiarendust kommenteerib TÜ emakeeleõpetuse dotsent Helin Puksand ning Mathias ja Grete jagavad saadud kogemust.

Laivi Jürisson, 3. märts 2020

Laupäeval, 29. veebruaril toimusid Tartumaal Palal Eesti meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises, kus KG 11.a klassi õpilane Kaarel Kolter võitis noorte –105 kg kategoorias esikoha tulemusega 646 kg (kükk 226 kg, lamades surumine 170 kg ja jõutõmme 250 kg).

Jõutõstmine kükis 226 kg ja lamades surumine 170 kg on nüüd uued Eesti noorte rekordid.

Palju õnne ja edu uutel võistlustel!

Gert Lutter, 3. märts 2020

2003. aasta suvel sai täiesti uue väljanägemise meie kooli söökla. Seitseteist aastat! Isegi töötajad ei mäleta naljalt remonditööde eelset olukorda. Käsi püsti, kellele tulevad meelde rohelised seinad või tagaseina kaunistanud katmata laua motiiv?

Nagu juuresolevatelt fotodelt näha, olid tööd põhjalikud ja uute ruumide üleandmine igati pidulik üritus! Tutvuda saame ka toonase sööklakollektiiviga.

Rohkem fotosid leiab kooli galeriist, head meenutamist!

Uudis / KultuurPlayback 2020 videod
Youtube video!
Toimetus, 27. veebruar 2020

Veebruari keskel toimunud KG jäljendusvaadendite konkurss läks igati korda ja pakkus põnevaid elamusi kõigile. Nüüd on meieni jõudnud videod kõigist etteastetest! Head vaatamist!

Triinu Räim, 9.b klass, 24. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased.

Täna, Eesti Vabariigi sünnipäeval, avaldame viimasena 9.b klassi õpilase Triinu Räime kõne.

Ilusat Vabariigi aastapäeva ja meeldivat vaheaega!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Günther Reindorff „Äikese saabudes“ / Karl RamstGünther Reindorff „Õhtu Vormsi saarel“ / Helena PaisteGünther Reindorff „Rannik“ / Kertlyn Kiil
Ene Pidmann, 22. veebruar 2020

9. klassi õpilased õppisid tundma eesti graafiku Günther Reindorffi loomingut ja kujutasid seda. Tööde autorid Karl Ramst, Helena Paiste ja Kertlyn Kiil 9.c klassist.

Gert Lutter, 21. veebruar 2020

Eelmisel kuul toimunud Koolitants 2020 Saaremaa tantsupäevalt pääses Haapsalus toimuvale piirkondlikule tantsupäevale kaks KG huvikooli Inspira kollektiivi Annette Rungi juhendamisel. Lisaks neile on mitme edasipääsenud rühma juhendajateks meie kooli õpilased.

Ave Jõgi, 21. veebruar 2020

Kuressaare Gümnaasiumi kümnendikud juhatavad sisse Eesti Vabariigi sünnipäevanädala suurejoonelise balliga. Nii ka sellel aastal. Kokku juba kuueteistkümnendat korda.

Kolmapäeval, 19. veebruaril kogunesid terve kümnendike lend ja külalised kooli pidupäevarüüsse sätitud saali, et anda au meie armsale Eestile parimal võimalikul moel – pidulikult.

Tiiu Smidt, 21. veebruar 2020

Esmaspäeval, 24. veebruaril on koolimaja suletud.

Helena Paiste, 9.c klass, 21. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased. Meie KG avaldab ettekandmisele tulnud kõnesid kuni 21. veebruarini, mil tähistame Eesti päeva.

Artikkel / KlassiloodMinu Eestimaa
Inna Vann, 20. veebruar 2020

Vabariigi aastapäeva eel luuletas 3.c klass oma kodumaast.

Jaana Puksa, 19. veebruar 2020

Järjekordses sarja „Töö ja kool“ loos räägib Katariina Aulik 10.c klassist meile sellest, kuidas on töötada Kuressaare Teatris publikuteenindajana.

Teisipäeva õhtul enne etenduse algust Katariinat oodates ja teatri administraatori Eleniga vesteldes selgub, et meie õpilasi on seal ametis tubli väike pesakond. Kohe-kohe algava VAT Teatri etenduse „Kolm versiooni elust“ eel on publikuteenindajana ametis veel Triinu ja garderoobitrepilt uurib publikuhulga kohta vilistlane Karli. (toim.)

Mariann Rehesaar, 12.c klass, 19. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased. Meie KG avaldab ettekandmisele tulnud kõnesid kuni 21. veebruarini, mil tähistame Eesti päeva.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii