üles
Laupäev, 7. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Katrin Liiv, 26. september 2020

Spordipäeval korraldasid võõrkeeleõpetajad 7.–12. klassidele matk-orienteerumise Kuressaare linnas.

Annely Oolup, 25. september 2020

Eelmisel nädalavahetusel toimus Tartus TV 10 olümpiastarti 49. hooaja finaalüritus, millele eelnesid novembrist 2019 kuni septembrini 2020 toimuvad erinevad etapid, kus osalesid ka paljud meie kooli oma spordiala parimad.

Lõppüritusel Tartus toimus lisaks võistlemisele ka olümpiapäev, kus noored said proovida erinevaid alasid ja ka spordireporteri ametit.

Galerii!
Inge Jalakas, 24. september 2020

Käesoleval nädalal liigume ühiselt ülekoolilise spordipäeva rütmis, kuid järgmisel nädalal pakume liikumisrõõmu pentatloniga. Pentatlon on põnev klassidevaheline võistkondlik teatevõistlus, kus iga võistleja saab anda oma panuse meeskonna võiduleviimiseks.

Reportaaż / Klassilood3.c klass purjetamas
3.c lapsed lähevad merele! / Anu RandPurjekad! / 3.c klassPurjekad! / 3.c klass
Anu Rand, 24. september 2020

3.c klass käis purjetamas ja lapsed panid oma mõtted ka kirja ning lisaks sellele joonistasid ja meisterdasid oma purjekaid!

Katariina Aulik, 11.c klass, 23. september 2020

Kuressaare Gümnaasiumi õpilasesindus ootab sind kandideerima! Selleks tuleb ära täita ankeet, mille leiad ÕE kuulutuse kõrvalt, ning tuua see hiljemalt 28. septembril kell 12 huvijuhtide kätte.

Anette Kuusk, 7.a ja Liisa Kaju, 7.c, 23. september 2020

18. septembril sõitsime meie, 7.a ja 7.c klass, Tartumaale, kus külastasime Jääaja Keskust. Rühmatöö käigus töölehti täites tutvusime erinevate kivimitüüpidega, saime teada kliimamuutustest ning et jääajad ja jäävaheajad pidevalt vahelduvad.

Gert Lutter, 23. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Kolmanda nädala fotot jagab meiega 6.d klass. Foto kohta kirjutavad nad nii: „Jälle koos on koolisõbrad üle pika koroonaaja ... Selliste emotsioonidega tulevad KG 6.d õpilased oma klassiruumi 2020. aasta sügisel. Ja loodame, et nii jääbki.“ Foto autor on Taavet Tenno.

Uus foto juba järgmisel kolmapäeval!

Eve Tuisk, 22. september 2020

Karl Ristikivi on kirjutanud: „Meie juured on igas paigas, kust me kunagi mööda käinud. Nii me kasvame virnrohu kombel kinni hakates siit ja sealt.” Anu, Sina oled küll inimene, kes ümbritsevat märkab ja sealt endaga kaasa haarab. Kuid mitte ainult – Sa annad seda kõike edasi neile, kes Su ümber ja lähedal. Laiali ulatuvad juured annavad jõudu tagasihoidlikeks, ent ilusateks õiteks.

Tänasel ümmargusel sünnipäeval jagavad sõbrad mõtteid Anust Anule.

Uudis / VariaEvakuatsiooniõppus
Kas kõik on läinud? Kontrollib Ahti Kuusk turvafirmast Securitas. / Gert LutterKoguneti staadioniesisele teele / Gert Lutter
Tiiu Smidt, 18. september 2020

Head õppusel osalejad!

10. septembril toimunud evakuatsiooniõppus pakkus põnevust ja pani proovile meie kõigi teadmised ohuolukorras käitumisest. Eks koolimajast evakueerumist ole harjutatud juba aastaid ja see on väga vajalik, et õiget käitumismustrit kinnistada.

Artikkel / Klassilood3.b kirjud vihmavarjud
Merle Tustit, 18. september 2020

Vihma kaitseks on 3.b klassi lastel vihmavarjud olemas ja vihm neid õuest tuppa ei aja.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Mairo Tänav
Eve Tuisk, 17. september 2020

Mairo on Kuressaare Gümnaasiumi 33. lennu a-klassi vilistlane, keda klassijuhataja Ave Jõgi meenutab nõnda: „Meie klassivanemana suutis ta innustada peaaegu kogu klassi osalema KÕIGIL kooli poolt pakutud üritustel, rassisime vist ainukese gümnaasiumiklassina Noorte Leiutajate konkursil. 10. klassis ei saanud tema sisust veel niimoodi aru, aga 11. klassis, kui hakkasime Suureks Teatriõhtuks valmistuma, andis ta juhtimise klassivend Henrile ja saime sel aastal grand prix’. Ja nii oli edasi alati, kui tundis, et ise teeb hästi, osales, kui nägi kedagi teist paremat, andis kohe jämeda otsa ära – sellist tarkust nii noorel inimesel ei ole tavaliselt. Meeletult šikk ja intelligentne noor mees.”

Artikkel / KlassiloodÕppepäev Viidumäel
Morris Püüa, 2.b klass, 17. september 2020

2.b klass veetis põneva õuesõppepäeva Viidumäel.

Artikkel / Klassilood3.a klass Mihkli talumuuseumis
Mihkli talumuuseumis / Kaari MaidleMihkli talumuuseumis / Kaari Maidle
Kaari Maidle, 17. september 2020

Esmaspäeval, 14. septembril veetis 3.a klass oma koolipäeva Mihkli talumuuseumis. Nii nagu koolipäev ikka, olid seal omad tunnid, vahetunnid ning ei puudunud ka söögivahetund.

Täpsemalt aga mõtteid õpilastelt.

Marko Kesküla, 16. september 2020

Kui sport on mängulist laadi võistluslik kehaline tegevus, siis füüsiline aktiivsus on igasugune kehaline liikumine, mida tekitavad energiat kasutavad skeletilihased. Füüsilise aktiivsuse hulka kuulub ka kõndimine, aktiivne mängimine, aga ka teadlik treenimine ja spordi tegemine.

Gert Lutter, 16. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Teisest nädalast edastab meile fotomeenutuse 4.c klass. Hendrik Suurpere kirjutab: „Eelmisel nädalal käisid KG neljandikud õuesõppel Miku metsapargis. Me käisime klassiga seal esmaspäeval, 7. septembril. Matkasime, uurisime loodust ja taimi, keetsime ravimtaimedest teed. Õppisime kahemehesaega puid saagima. Tore oli vibu lasta ja karkudega kõndida.“

Uus foto juba järgmisel kolmapäeval!

Jaana Puksa, 16. september 2020

11.–13. septembril toimus purjetamise Eesti meistrivõistluste etapp Pärnus, kus tublilt esinesid ka meie noored sportlased. Parimaks tulemuseks Laser 4,7 klassi pronksmedal.

Inge Jalakas, 15. september 2020

Alates 22. septembrist ootame teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.00 show-tantsu rühma 6–8aastaseid õpilasi.

Ülle Räim, 15. september 2020

Euroopa Spordinädala raames toimuv tervisespordipäev kannab endas sõnumit „Liikudes võidad alati“.

Registreerimine spordialadele isikukoodi kasutades 4.–12. klassidele algab 18. septembril kell 20 ja lõpeb 21. septembril kell 20.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii