üles
Laupäev, 7. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Anni Liisi Lauk, 11.c klass, 15. oktoober 2020

Mina olen minu maailm. Kui mina lõpetan liikumise ja mõtlemise, olen ma läinud.

Tiina Kaup, 15. oktoober 2020

Karen M. McManuse „Üks meist valetab“ on lugu viiest pärast tunde jäetud noorukist, kellest ellu jääb neli. Nad kõik on kahtlusalused ja neil kõigil on midagi varjata.

Meil kõigil on saladusi, oluline on see, kui kaugele oleme valmis nende varjamiseks minema.

Gert Lutter, 14. oktoober 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

8.b klassi panuseks jääb seekord foto allkirjaga „Koroonavaba klass“ ja autoriks on Karl Liiva.

Vaheajanädalaks valis loosiõnn välja 5.b klassi. Jääme ootama!

Katrin Kannik, 14. oktoober 2020

2.c klassi õpilased meisterdasid ühiselt oma klassiuksele sügisese kaunistuse. Meid kõiki rõõmustab sügise värvide ilu.

Merle Rekaya, 13. oktoober 2020

Teadmised on aken maailma! Milliseks kujuneb tulevikus sinu maailmavaade või vaade maailma, see sõltub ainult sinust endast – või ka natuke su õpetajast ...

Kuressaare Gümnaasiumi õpetajate ja seeläbi kaudselt ka kõigi õpilaste teadmiste avardamise taga on septembris olnud just õpetaja Madli-Maria Naulainen.

Ave Jõgi, 13. oktoober 2020

Usun, et meie hulgas pole ühtegi, keda juhuste kokkulangemine poleks mõjutanud. Nii ka meie kooliperega sellel aastal liitunud vene kõnekeele õpetajat Timofei Stepanovit.

Artikkel / Klassilood6.d valitud valmid
Reet Lasn, 12. oktoober 2020

„Valitud valmid“ – selline pealkiri on ka valmide suurmeistri Ivan Krõlovi raamatukaanel. Meie klassi õpilased kirjutasid kõik valme erinevatel teemadel. Tänases lehes mõned ka lugemiseks.

Gert Lutter, 9. oktoober 2020

Täna on ümmargune sünnipäev meie karjääriõpetuse õpetajal ja 7.b klassijuhatajal Kristi Hintsil. Kristit kohtab koolimajas harva, kuna lisaks koolitööle tegeleb ta veel paljude põnevate asjadega.

Kes ta on, millega ta tegeleb ja kuhu oma eluga välja jõudnud on, sellest vestlesingi temaga pikemalt. Pikemalt, sest lühidalt ja ühe sõnaga ei saa temast midagi kirjutada – juttu ja tegemisi Kristil juba jätkub!

Mida tähendab vanus 35? „Tugev terve naisterahvas, ei enam liiga noor ega mitte liiga vana!“ ütleb juubilar ise. „Nagu Karlsson, elu parimates aastates!“

Laine Lehto, 9. oktoober 2020

Anita on meie kooli muusikaõpetaja, kes lisaks ainetundidele juhendab veel mudilaskoori Ave Sol-bemoll, tütarlastekoori Vocaliisa ning 3.c klassi ansamblit.

Kolme aasta eest tuli ta siia asendusõpetajaks ja jäigi. Täna tähistab Anita oma 55. juubelit ning selle puhul uurisin õpilastelt ja kolleegidelt-kaasteelistelt, kuidas nemad Anitat iseloomustaksid.

Anu Liik, 9. oktoober 2020

„Oktoober, mu külmasilmane tädi / koob jälle kirendavat sukka ...“

ja kolmanda kooliastme õpilastel on aeg valmistuda Väikeseks Teatriõhtuks, mis sel sügisel on inspireeritud Andrus Kivirähki loomingust.

Maria Koppel, 9. oktoober 2020

Kutsume 6–26aastaseid noori osalema noortele suunatud tegevuste rahulolu küsitluses. Seesugune küsitlus on järjekorras kolmas. Küsitlusega kogutakse arvamusi 2020. aasta noorsootööalaste tegevuste kohta. Noorte arvamus on oluline muutmaks noorsootöö võimalusi kvaliteetsemaks ning noorte vajadustele paremini vastavaks.

Merle Rekaya, 8. oktoober 2020

Õpetajate päev – see on arvatavasti iga õpilase unistus: jõuda niikaugele, et usaldatakse asendama õpetajaid. Meediakursuse õpilased mõtisklevad oma kogemuste põhjal ...

Kersti Kirs, 8. oktoober 2020

Laupäeval, 3. oktoobril toimus inglise keele olümpiaad kuuendatele ja seitsmendatele klassidele. Kuuendikke osales 20 õpilast neljast ning seitsmendikke 21 õpilast kuuest maakonna koolist.

Laine Lehto, 7. oktoober 2020

Reedel, 2. oktoobril ja laupäeval, 3. oktoobril toimus Kuressaare Muusikakooli saalis linna noorte solistide konkurss Kuressaare Laululind 2020, kus osales kokku 63 lauljat vanuses 3–19 aastat. Üle poole osalejaist, 36 solisti olid KG huvikoolist INSPIRA või Kuressaare Gümnaasiumist, edasi lõppvõistlusele pääses neist 15. Palju õnne!

Gert Lutter, 7. oktoober 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Viienda nädala foto saadab meile 11.a klass. Pika valikuprotsessi tulemusena valisid õpilased välja Martin Rosljuki foto, millele anti pealkirjaks „Käisime klassiga Pärnumaa rannas“.

Uus foto uuel kolmapäeval!

Artikkel / KlassiloodTeistmoodi koolipäev
Elizabeth Õunpuu, 8.a klass, 6. oktoober 2020

Reedel, 2.oktoobril, käisid 8.a klassi õpilased Lümanda Lubjapargis. Kell 11 tuli buss kooli kõrvale ja siis sõitsime 30-40 minutit, et jõuda lubjaparki.

Jan Jõgi, õpetajate päeva direktor, 5. oktoober 2020

Igal olulisel päeval on hea meenutada, mis meie elus on juhtunud. Sellest sünnivad lood ja mälestused. Kas mäletate, milline nägi välja teie esimene september? Mitte see, mis nüüd, kuu aega tagasi toimus, vaid see täiesti esimene, siis, kui te ise esimesse klassi läksite? Või siis, kui te astusite esimest korda üle selle koolimaja lävepaku, et alustada tööd õpetajana.

Raina Tiidovee, 5. oktoober 2020

Mine loodusesse ja korja sealt kastaneid ja tammetõrusid. Loomade meisterdamiseks vajad veel naasklit, tikke ja plastiliine. Kui oled osav, võid proovida ka kastaneid ja tõrusid pooleks lõigata. Lase fantaasial lennata ja meisterda sinagi vahvaid loomi!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii