üles
Reede, 6. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Merle Rekaya, 15. jaanuar 2021

Eesti noorte lauljate konkurss Solistica toimub 9. korda, kuid solistid kogunevad Saaremaale juba 25. korda. Viis tagasivaadet, mida asjaosalised nendest aastatest ise meenutavad.

Arvamus / VariaMinu teekond lubadeni
Sigrid Kaevand, 12.a klass, 15. jaanuar 2021

Otsustasin sel suvel endale viimaks juhiload teha pärast pikka kaalutlust ja selle iga hinna eest vältimist. Räägin oma kogemusest kooliga samaaegselt lubade tegemisest. Samuti kirjeldan oma mõtteid ning tundeid enne ja pärast olulisi sündmusi lubade saamise teekonnal. See artikkel on valminud mitme kuu jooksul, et sisaldada kogu teekonda alates juulist kuni detsembrini.

Artikkel / VariaAastalõpp Meie KGga
Gert Lutter, 14. jaanuar 2021

Selle aasta alguses kipub olema nii, et uute ürituste kajastamist eriti veel ei ole, pikemad ja põnevamad persoonilood veel tegemisel ning seega paras aeg vaadata tagasi Meie KG eelmisele poolaastale ja meenutada populaarsemaid ajaleheartikleid.

Merle Rekaya, 14. jaanuar 2021

Täna on 70. sünnipäev meie kooli emakeeleõpetajal Heidi Truul. Palusin kolleegidel ja kunagistel õpilastel avada veidi Heidi olemust ja maailma ... Soovime Sulle kõik palju-palju õnne sünnipäevaks!

Artikkel / KlassiloodIlutulestik kodulinnas
Katrin Kannik, 14. jaanuar 2021

2.c klassi õpilased meenutasid aastavahetuse ilutulestikku meie armsas kodulinnas.

Gert Lutter, 30. detsember 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Alustasime detsembrikuud üheskoos kuuse meisterdamisega ja lõpetasime igaüks kodus kuuse joonistamisega,“ kirjutab 3.a klass, kellele jäi pildi saatmiseks viimane koolinädal, mille vaheajaeelsed päevad veetsime distantsõppel.

Nüüd peame rubriigiga väikese pausi ja loodetavasti kohtume juba pärast vaheaega koolimajas! 11.– 17. jaanuarist valib meile foto 3.c klass. Näeme!

Gert Lutter, 30. detsember 2020

Ei juhtu just tihti, et meie oma töötaja avaldab singli, nagu nüüd on juhtunud Pilvi Karu ja tema meelipaitava looga „Ei tule uni“, mille muusikavideot oleme sotsiaalmeedias juba vaadata saanud.

Kristin Lauri, 29. detsember 2020

Kolmapäeval, 30. detsembril kell 19 on raadio Kadi eetris „Rendez-vous“ (loe: randevuu ehk kohtumine). Saate panid kokku Kuressaare Gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed Paula Nõmme, Katariina Aulik ja Merily Saksakulm.

Gert Lutter, 25. detsember 2020

Koolilehe Meie KG toimetus soovib kõigile ilusat vaheaega, kauneid pühi, meeldivat aastalõppu ja kõikide soovide täitumist uuel aastal!

Kohtumiseni!

Artikkel / KlassiloodJõulumuinasjutt: Uskumine
Jaana Puksa, 24. detsember 2020

Jõulud ja vaheaeg pole enam kaugel ning mille muuga ikka täita kirjanduse tunnid kui mitte jõulumuinasjuttude kirjutamisega! Mõned tublid kaheksandikud-muinasjutuvestjad lubasid oma kirjatükke ka ajaleheveergudel avaldada.

Neljandaks avaldame Therese südamliku jutu jõuludest ja päkapikkudesse uskumisest. Head lugemist!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Jõulukaart / Emma KruuserJõulukaart / Angel EllermaaJõulukaart / Merit Mets
Ene Pidmann, 23. detsember 2020

Jõulukaartidega soovivad meile kauneid pühi 8. klasside õpilased Emma Kruuser, Angel Ellermaa ja Merit Mets.

Ilusaid pühi ja toredat aastalõppu!

Gert Lutter, 23. detsember 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Kõik on timm!“ ütleb 8.a klass. Pildistas Marii-Katriin Vammus.

Vaheaja-alguse nädalast jagab järgmisel kolmapäeval meile pilti 3.a klass. Kohtumiseni!

Artikkel / KlassiloodJõulumuinasjutt: Kolm soovi
Jaana Puksa, 22. detsember 2020

Jõulud ja vaheaeg pole enam kaugel ning mille muuga ikka täita kirjanduse tunnid kui mitte jõulumuinasjuttude kirjutamisega! Mõned tublid kaheksandikud-muinasjutuvestjad lubasid oma kirjatükke ka ajaleheveergudel avaldada!

Kolmandaks avaldame Katariina põneva muinasjutu soovidest ja ootamatust kohtumisest. Head lugemist!

Margit Düüna, 22. detsember 2020

Vaatamata segastele aegadele kevadel oli koolituskeskusel Osilial võimalus anda nõusolek osalemiseks päris mitmes uues Erasmus+ rahvusvahelises projektis ja olime abiks ka projektitaotluste koostamisel. Seoses ülemaailmse Covid-19 pandeemiaga laekusid projektide tulemused väga aeglaselt ja kõikide projektide lepinguteni me ei ole veel jõudnud. Kokku sai antud nõusolek osalemiseks 11 projektis, millest 7 projekti said positiivse rahastusotsuse kogueelarvega 199 475 eurot.

Youtube video!
Inge Jalakas, 21. detsember 2020

Tavapärast jõulukontserti Kuressaare Gümnaasiumi huvikooli Inspira kõikide esinejatega me teieni kahjuks seekord tuua ei saanud. Õnneks jõudsime mõned numbrid siiski enne distantsõpet üles filmida. Soovime kõigile imelisi jõulupühi ja tervitame teid videokontserdiga.

Head vaatamist!

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Aivo Põlluäär
Eve Tuisk, 21. detsember 2020

32. lennu vilistlane Aivo Põlluäär tähistas detsembrikuus oma 30. sünnipäeva. Kuigi tavaliselt on tema tööruumiks mandril asuv mustaks vööbatud lae ja seintega stuudio, veetis ta ümmarguse tähtpäeva saarel koduseinte vahel. Haigena. Aga see oli hea võimalus meenutada, mõtiskleda ja kõigele lisaks vesta juttu klassijuhataja Kaariniga. Saaremaa oli ainuõige koht seda teha, sest saarega on Aivo läbi ja lõhki seotud, siin on tema juured. Või nagu ta ise ütleb – saar teda köidab!

Gert Lutter, 19. detsember 2020

Kuressaare Gümnaasiumi töötajate heategevusturg leidis aset keerulistest oludest hoolimata. Meie oma inimeste käsitöötoodete müügist koguti Saaremaa vähiühingule 459 eurot.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Youtube video!
Ene Pidmann, 18. detsember 2020

Veidi pühademeeleolu kunstitöö rubriiki! 6.c klassi õpilase Bianca Marie kodunduse kodutöö video!

Kaunist saabuvat pühadeaega!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii