üles
Reede, 6. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Gert Lutter, 17. veebruar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Tundub, et 4.a klassile meeldib tööd teha ning seda on ka nende fotolt näha, sest pealkirjaks on nad pannud „Töö kiidab tegijat“.

Järgmisel korral juba 6.b klass! Kohtume!

Gert Lutter, 17. veebruar 2021

Esmaspäeval, 15. veebruaril kuulutati välja õpilasetlejate riigikonkursi parimad. Sel korral videokonkursina toimunud mõõduvõtmisel esindas meie kooli maakondlikul konkursil peapreemia pälvinud Henry Mänd 9.c klassist, kelle esituse hindas nimekas žürii suure tunnustuse vääriliseks.

Tiiu Smidt, 16. veebruar 2021

Vaheajaeelsel nädalavahetusel, 20.–21. veebruaril on koolimaja suletud.

Tõnis Grepp, 12.a klass, 15. veebruar 2021

Kuressaare Gümnaasiumi kirjanduse tunni foorumis arutlesime paari abituriendiga teemal „Distantsõpe on tuleviku reaalsus“. Refereerimiseks kasutasime Õpetajate Lehes ilmunud Sirje Pärismaa artiklit „Kas vajame ka distantsõpet pärast eriolukorda“.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 12. veebruar 2021

Nädala kunstitööks on 9.b klassi õpilase Mariliis Maasiku kunstiolümpiaadi kodutöö, mis hinnati neljanda koha vääriliseks. Teemaks oli „Kohtumine loomaga“ ning pildil oli oluline anda edasi looma emotsiooni.

Merle Rekaya, 12. veebruar 2021

Emakeeleolümpiaadi piirkonnavoorud toimusid sel aastal uuenduslikult Tartu Ülikooli veebikeskkonnas Moodle. Kuressaare Gümnaasiumis osales 7.–12. klassini olümpiaadil üle 50 õpilase. Olümpiaad pani proovile nii õpilaste digi-, infootsimis- kui ka järeldamisoskused. Palju õnne olümpiaadil esikümnesse jõudnudtele!

Artikkel / KlassiloodVarsti käes on sõbrapäev
Kaari Maidle, 12. veebruar 2021

3.a klassi laste joonistused sõbrapäeva eel.

Eve Tuisk, 11. veebruar 2021

Täna, 11. veebruaril kuulutati Kadi raadio „Keskpäeva“ saates välja Saare maakonna 2020. aasta noortevaldkonna parimad. Tunnustusüritusel „Noorsootöö ühendab südameid“ pärjati aasta noortevaldkonna tegijaks meie kooli noorsootöötaja Kristin Lauri. Palju õnne!

Karita Aunbaum, 12.c klass, 10. veebruar 2021

Karel Jõeleht on meie uus hiina keele õpetaja ja ta oli nõus meile intervjuu andma.

Gert Lutter, 10. veebruar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

"Kõige tähtsamad tunnid koolis on eesti keel ja lõunatund, sest need on iga päev," kirjatab klassijuhataja Raina Rääp 1.b klassi foto juurde ja lisab veel, et laste arvates on kõige toredam tund programmeerimine, sest seal saab robotitega mängida.

Jääme ootama 4.a klassi fotot!

Artikkel / KlassiloodMeisterdada on vahva
Ruumilised loomapildid! / 3.c klassRuumilised loomapildid! / 3.c klass
Anu Rand, 10. veebruar 2021

3.c klass meisterdas munakarpidest loomi. Töö oli huvitav ja veidi ka pingutust nõudev. Valminud loomapildid tulid aga toredad ja meeldisid meile kõigile.

Merle Rekaya, 8. veebruar 2021

Saare maakonna 2021. aasta etlejate konkurss toimus veebikonkursina, kus kolme vanuseastme etlejate videosid hindas kolm eraldi žüriid.

Inge Jalakas, 8. veebruar 2021

Eelmisel nädalal tunnustasid Haridus- ja Teadusministeerium ning Haridus- ja Noorteamet 2020. aasta silmapaistvamaid noorsootöö valdkonna tegijaid ja tegusid.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 5. veebruar 2021

Joonistus „Õhk“. Autoriks Mariliis Maasik 9.b klassist.

Kristin Lauri, 5. veebruar 2021

Konkursi eesmärk on leida Nooruse koolile kooli kõige paremal viisil iseloomustav LOGO. Logo peaks saama kasutada nii kooli dokumentidel, erinevatel reklaamtrükistel, meenetel jms.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Henek Tomson
Eve Tuisk, 5. veebruar 2021

Henek Tomson, 32. lennu a-klassi vilistlane (klassijuhataja Sirje Kereme), elab nagu seiklusfilmis. Päriselt! Kuna ta on oma tegemistes tsiteerinud Einsteini: „Kõik tuleb teha nii lihtsaks kui võimalik, kuid mitte lihtsamaks,“ ei olnud allakirjutanul võimalik läheneda intervjuule tavapärases küsimus-vastus-võtmes. Seda enam – meest, kes pidas ülikooli lõpuaktusel lõpetajate nimel kõne ja avaldas äsja raamatu, ei saa piirata konkreetsete küsimustega. Teda saab vaid suunata märksõnadega ... Lugu hargnes, ja veel milline lugu!

Gert Lutter, 4. veebruar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Arnold Vapper ja Karita Aunbaum saadavad meile 12.c klassi fototervituse, millele on pealkirjaks kirjutanud „Gängstad kutid ja ilusad mutid“.

Järgmisel nädalal 1.b klass. Kohtume!

Artikkel / KlassiloodLugema. Lugema? Lugema!
Inna Vann, 3. veebruar 2021

1.c klassi mõtteid lugemisest.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii