üles
Reede, 6. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Taaniel Tiidusalu, 7.d klass, 12. märts 2021

Meie KG avaldab valiku 7.d klassi õpilaste eesti keele tunnis valminud intervjuudest. Persooni, kellega lugu teha, valisid õpilased ise. (Toim.)

Mina intervjueerisin enda suuremat õde Eliiset, kes elas mitu aastat Gruusias. Uurisin temalt, millega ta seal tegeles ning kuidas ta hakkama sai, kas talle meeldis seal ja nii edasi. Teda intervjueerisin just sellepärast, et olen ise ühe korra Gruusias käinud ning mulle meeldis seal väga, tahaksin teada, millega tema seal tegeles ja kuidas ta seal hakkama sai.

Gert Lutter, 11. märts 2021

1. aprillil algavad Kuressaare Gümnaasiumi ujulas pea miljon eurot maksma minevad renoveerimistööd. Tegemist ei ole aprillinaljaga, vaid tõepoolest saavad ujula ja selle abiruumid uue näo ning ventilatsiooniseadmed. Lisaks ujulale jõuab 1. oktoobriks 2021 lõppev remont ka võimla riietusruumidesse.

Hetkel tehakse peatselt algavateks töödeks ettevalmistusi ja alustatakse ruumide tühjaks kolimisega.

Anita Kangur, 11. märts 2021

Helle Rand on meie muusikaõpetaja, kes täna tähistab oma ümmargust juubelit. Hellet jätkub igale poole: tunde andma, juhendama soliste ja ansambleid, ta on ise laulnud erinevates koosseisudes ja olnud dirigent. Kõige südamelähedasemaks aga peab ta tööd tütarlastekooriga.

Palju õnne, Helle!

Gert Lutter, 10. märts 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Igaüks oma kodus, aga ikkagi oleme ühtne 10.b klass,“ kirjutab klass Maria Liis Metsküla tehtud fotokollaaži juurde selgituseks. „Tervitame kõiki ja loodetavasti kohtume varsti jälle koolis!“

Kohtume järgmisel korral, kui vaatame 5.d klassi valitud fotot!

Tiiu Smidt, 9. märts 2021

Alates 11. märtsist on koolimaja avatud kell 7.00–15.00. Raamatukogu on avatud esmaspäeviti ja kolmapäeviti. Söökla ja ujula on suletud.

Uudis / KultuurIlusat naistepäeva!
Youtube video!
Mehed, 8. märts 2021

Armas Kuressaare Gümnaasiumi naispere! See tervitus on Teile!

Kooli meeste poolt Teile veidi head muusikat, ilusaid sõnu ja kauneid mõtteid selleks toredaks päevaks. „Olgu natukene naistepäeva igas argipäevas!“ Head vaatamist!

Gert Lutter, 7. märts 2021

Läänemaal Topus toimusid 5. märtsil Ice-Optimist klassi Eesti meistrivõistlused, kus keerulistes oludes toimunud võistlustel krooniti Eesti meistriks Anni Kubjas 5.d klassist. Teise koha pälvis Trinette Välisson 5.a klassist.

Marit Tarkin, 5. märts 2021

5. märtsil algab vabariiklik kirjandusolümpiaad, mis sel aastal mahub üldteema alla „Kirjandus ja koht“. Saaremaalt jõudis vabariiklikule olümpiaadile Maria Liis Metsküla 10.b klassist uurimistööga „Kodukohakirjanduse erijooni“. Töö aluseks on meie enda kooli vilistlase teatri- ja kirjamehe lasteteos „Maru lugu“. Kuna ajad on erilised, siis toimub vabariiklik kirjanduslik võistukatsumine veebis ja alates homsest kuni esmaspäevani peame Maria Liisile pöialt! Suur tänu Aarne Mägile, kellega kohtumine ja Maru tegemised olid põneva uurimistöö aluseks. Maria Liis tutvustab nüüd aga lähemalt valminud tööd.

Merike Kivilo, 5. märts 2021

Täna tähistab oma juubelit meie kauaaegne kolleeg, inglise keele õpetaja Marje Pesti. Marjel on alati plaan või kaks varuks, seega on kirglikul reisihuvilisel kindlasti varuks plaan ka praeguse olukorra jaoks ja tegevusi jätkub! Palju õnne, Marje!

Gert Lutter, 3. märts 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

2.c klassi lapsed soovisid seda aastat meenutada koos oma suurte 11.c klassi sõpradega, kes järgmisel aastal õpivad Saaremaa Gümnaasiumis.

Järgmiseks 10.b klassi foto. Kohtume!

Gert Lutter, 24. veebruar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

6.b klassi jääb sellest õppeaastast meenutama üks korralikult lumine klassipilt, mille autoriks on Maria Pae.

Kohtume järgmisel nädalal, kui on 2.c klassi kord!

Artikkel / KlassiloodVarjude mäng 3.b klassis
Varjumaalid / 3.b klassVarjumaalid / 3.b klassVarjumaalid / 3.b klass
Merle Tustit, 24. veebruar 2021

Kui loodusõpetuse tunni teemaks on „Valgus ja vari“ ning väljas on imeline, aga väga külm päikeseline talvehommik, siis lõpptulemusena valmisid toredad varjupildid. Koostöö kolmestes gruppides sujus väga hästi: üks laps istus toolil, teine hoidis paberit ja kolmas joonistas. Ja nii kokku kolm korda. Vaadake, kas tunnete kedagi varju järgi ära.

Artikkel / ÕppetööVabariigi aastapäevaks
Youtube video!
Gert Lutter, 20. veebruar 2021

„Vabadus on otsimine. Vabadus on eksimine. Vabadus on kaotamine, jälleleidmine ja lakkamatu küllastumatus,“ on Artur Alliksaar kirjutanud oma luuleridades. Head õpilased ja töötajad! Sel aastal tähistame vaheaja algust ja peatset vabariigi aastapäeva teistmoodi. Isekeskis.

Ning isekeskis, aga samas ikkagi üheskoos, vaatame sel aastal aktuse asemel väikest videotervitust.

Tiiu Smidt, 20. veebruar 2021

22.–23. ja 25. veebruaril on koolimaja avatud kell 7.30–16.00.

20.–21., 24. ja 26.–28. veebruaril on koolimaja suletud.

Ujula on suletud 16. veebruarist kuni 7. märtsini.

Artikkel / Klassilood3.b linnumajad
Linnumajad / 3.b klassLinnumajad / 3.b klass
Merle Tustit, 18. veebruar 2021

3.b klassi lapsed toitsid leevikesi, punaseid ja kollaseid!

Tiina Kaup, 18. veebruar 2021

Marta Hall Kelly esikromaan „Sirelitüdrukud“ on teise maailmasõja aegse kangelanna elust inspireeritud lugu armastusest, lunastusest ja saladustest, mis on olnud peidus aastakümneid.

Youtube video!
Olle Arak, 18. veebruar 2021

Jõuluvaheaja järgsetel nädalatel toimusid KG robotiklubis ja ainetundides filmivõtted, mille käigus sündis KG õpilaste kaasabil video ahelreaktsioonist. Selle videoga osales meie kool ka üle-euroopalises eTwinningu projektis European Chain Reaction 2021.

Marit Tarkin, 17. veebruar 2021

Just sellisel teemal väitlesid koolinoored Eesti Väitlusseltsi meistrivõistluste II etapil. Saaremaad esindas taaskord üks võistkond Sokipöisel koosseisus Riin Suuster, Emeli Pikner ja Thomas Hendrik Liiv. Noored tegelevad järjekindlalt ja põhjalikult väitlustööga ja kogemusi väitluses olla hea tuleb järjest juurde. Seekordne teema eeldas sügavuti majandusvaldkonnaga tutvumist ja hoopis uute terminite ja seisukohtadega kokkupuutumist. Meie tiimi aitasid seekord ette valmistada oma ala professionaalid Richard Kesküla ja Anniki Mikelsaar, kes mõlemad ka maailma tasemel võistlustel osalenud. Suur, suur tänu teile!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii