üles
Reede, 6. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Saga Elisabeth Fiedler, 5.c klass, 7. mai 2021

Inspireeritud iga-aastasest kevadisest talgupäevast „Teeme ära“ toimus 5.c klassis ainetevaheline lõiminguprojekt, mille raames pidi iga õpilane koos pere või sõpradega prügi korjama.

Laine Lehto, 7. mai 2021

Laupäeval, 1. mail ja pühapäeval, 2. mail jätkus veebipõhiselt Eesti Meestelaulu Seltsi üle-eestilise poiste-solistide XII võistulaulmine.

Uudis / KlassiloodPrügi korjamise projekt
Sirje Mehik, 6. mai 2021

Teeme ära talgupäevade puhul läks ka 6.a klass puhastama loodust ehk korjama prügi. Teeme ära talgud on kestnud juba 13 aastat ja kestavad aina edasi. Prügi koristamine on kasulik loodusele, lisaks ka sinule endale, kuna liigud samal ajal.

Tiina Kaup, 5. mai 2021

Annil on ema ja isa ja kaks vanemat venda: Ats ja Saamuel. Annil on ka voodi ja riidekapp, kaisuloomad ja nukumaja, mille Ats talle sünnipäevaks meisterdas. Tal on punane vihmavari ja valged sussid ja väike seljakott, mille põhjas on nätsukomm, mis sealt enam kuidagi lahti ei tule. Aga kui Anni koti pähe tõmbab, saab ta seda kommi ikkagi limpsida! Anti Saare üheteistkümnes lasteraamat „Anni asjad“ jutustab väikese Anni armsatest ja tähtsatest asjadest.

Gert Lutter, 5. mai 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

8.d klassi õpilased tervitavad kõiki neid, kellel õnnestus sellel nädalal kooli õppima saada. Pühendame neile selle pildi pealkirjaga: „Tahaks juba puhata ja mängida (ehk kuu aega jäänud veel vastu pidada)!“

Järgmisel nädalal vaatame 7.a klassi fotot!

Inge Jalakas, 3. mai 2021

Järgmisel õppeaastal muutub meie kool Kuressaare Nooruse põhikooliks, mille kõrvale jääb tegutsema ka huvikool Inspira. Huvikoolis saame õpilastele pakkuda nii tasuta kui tasulisi huviringe. Neist viimaseid saame pakkuda ka gümnaasiumi õpilastele.

Artikkel / KlassiloodOi neid tulpe!
Kaari Maidle, 30. aprill 2021

3.a klass meisterdas videoõpetuse järgi tulpe.

Juhtkond, 30. aprill 2021

Alates 3. maist on koolis 1.–4. klassid ja 9. klass oma tunniplaani järgi. Ka ruumid on samad, mis tunniplaanis.

12. klassidel toimuvad konsultatsioonid kokkulepitud aegadel.

Distantsõppel jätkavad 5.–8. klassid ja 10.–11. klassid.

Ave Jõgi, 29. aprill 2021

Vähemalt minu jaoks astus kõikjal muidu tavaline nähtus – õpilastööde näitus – täiesti uuele tasandile aastast, kui Kuressaare Gümnaasiumiga liideti Kuressaare Põhikool ja meie koolis hakkas kunstiõpetajana tööle meie tänane hällilaps Ene Pidmann. Ja kuigi kõik need inimesed, kes aitasid mul tänase juubeliloo valmis kirjutada, on toonitanud Ene pühendumist enda tööle, alustaksin ma siiski ...

Morris Püüa. 2.b klass, 28. aprill 2021

Väikesed õhtujutud on 2.b klassi õpilaste kirjutatud muinasjutud, mida on tore lastega või lastele lugeda.

Selles loos kohtume lambaga, kes oleks peaaegu pügada saanud! Mis edasi juhtus ja kuidas lambad täpsemalt Saaremaale jõudsid, selgub juba muinasjutust!

Laine Lehto, 28. aprill 2021

Covid-19 viiruse leviku ja kehtivate piirangute tõttu toimus Eesti Meestelaulu Seltsi XII üle-eestilise poiste-solistide võistulaulmise maakondlik võistlus sellel kevadel demovooruna. Võistlusel osales kümme KG huvikooli Inspira kasvandikku. Põhja-Eesti piirkondlikku vahevooru, mis samuti toimub 1. ja 2. mail videovooruna, pääses neist seitse solisti. Palju õnne!

Gert Lutter, 28. aprill 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Enne järgmisel nädalal ilmuvat 8.d klassi fotot ilmutame ära 1.a klassi valiku, mis õigel nädalal koolitööde saginas vahele jäi. Nende fotolt saame aimu, millised olid laste emotsioonid distantsõppe alguses ... ja nädal hiljem! Piltidel on Oskar Tarus ja Marie Aavik.

Nagu eelmine kord lubatud, siis järgmisel nädalal 8.d klass! Kohtume!

Hannes Pulk, 2.b klass, 27. aprill 2021

Väikesed õhtujutud on 2.b klassi õpilaste kirjutatud muinasjutud, mida on tore lastega või lastele lugeda.

Hannes vestab meile loo Kuressaare kuningast. Tõesti!

Ene Pidmann, 23. aprill 2021

8.a ja 8.b klassi õpilased tegid kevadeteemalisi fotokollaaže.

Milline aga on üks tore kevadüllatus vanematele? Juustukoogimaitseline, nagu selgub 6.c klassi õpilase Bianca kodunduse kodutöö videost!

Gert Lutter, Eve Tuisk, 23. aprill 2021

Kümmekond aastat tagasi mõtiskles üks KG abiturient oma kirjandis filosoofilistel teemadel. Väidete kinnituseks viitas ta, et nõnda arvab filosoofiaõpetaja Genadi Noa. Ja lisas järgmises lauses tagasihoidlikult, et sarnaselt Noaga on mõtisklenud ka Freud. See ütleb Genadi Noa tähtsuse kohta nii mõndagi! On suur rõõm, et oled ikka ja jälle seotud meie kooliga, meie inimestega!

Meekollased ja lillelised, päikeselised ja rõõmsad tervitused Sulle, filosoofiline teatrihing! Jõudu, jaksu, mõtteteravust ja sõnarammu! Kõik ei ole üks, sest mõned aastad on erinevad. Üks ei ole kõik, sest mõned inimesed on erilised.

Nael kummi 70. juubeliks, Genadi, kogu meie koolipere poolt!

Otto Kokk, 10.c klass, 23. aprill 2021

Kevad on käes ja lambad tahavad välja karjamaale! Juba eelmisel kevadel oli kümnendikel kirjandustunni ülesanne kirjutada muinasjutt oma õpetaja Jaana lambapinalist. Sama teema on ka selle aasta 10.c klassi õpilastel ning nüüd ongi aeg need vahvad lambalood vabaks lasta ja lehes avaldada!

Lambarööv ja merehädalised – kas selline ongi lamba elu? (Toim)

Maria Koppel, 22. aprill 2021

Kuressaare kahe suurima kooli vaheline liikumisvõistlus sai poolteist! Ehk siis kahe kooli peale kokku koguti 22. märtsist kuni 18. aprillini toimunud võistlusel 753 589 liikumisminutit, mis annab kokku veidi alla poolteise aasta. Sellest KG kontole kogunes 276 390 minutit SÜGi 477 199 minuti vastu. Osalejaid oli kogunisti 740, kes kokku panid kirja 5 709 liikumist.

Kuressaare Gümnaasium täitis 136 karikat, millest saame ühiselt jõudu kooli lõpuni aktiivselt õpingutele keskenduda.

Gert Lutter, 21. aprill 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

2.a klass valis oma nädalat illustreerima sellise foto, mille juurde kirjutavad: „Distantsõppel. Pildil toimetab Damica Roots.“

Peale vaheaega kohtume juba 8.d klassiga!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii