üles
Neljapäev, 5. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Gert Lutter, 4. juuni 2021

Eelmise aasta 1. juunil toimuma pidanud Kuressaare Gümnaasiumi Huvikooli Inspira 15. juubeli tähistamisest sai sel aastal ülelinnaline lastekaitsepäeva tähistamine.

Esineda, mängida, tegevustes osaleda ning muidu imeilusat ilma nautida said kõik lapsed.

Merzeede Liis Ork, 12.b klass, 4. juuni 2021

Juuni on leidnud oma alguse koos päikesega ning justkui graafiku järgi täidab Kuressaare Gümnaasiumi koridore taas ootusärevus algava suvevaheaja ees. Abituuriumile on see juuni aga viimane Kuressaare kooliseinte vahel.

Gert Lutter, 3. juuni 2021

Kuressaare Nooruse Kooli sümboolikat hakkab ilmestama Kuressaare Ametikooli disaini õppesuuna õpilaste loodud logo.

Inspireerivates värvides ja kooli jaoks olulisi väärtusi väljendava logo autoriteks on Evelyn Topaasia, Liisa Soosaar, Triini Tiit, Hedi Kereme ja Valmar Voolaid ning kavand valmis kujundusgraafiku kutseeksami meeskonnatöö ülesandena.

Gert Lutter, 3. juuni 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Sellel nädalal on 3.b klassi kord oma fotot esitleda. Pildi juurde kirjutatakse nii: „Rühmatööd on meie klassi lastele alati meeldinud teha ja põrand sobib selleks ideaalselt. Momendil on seltskond jõudnud asustamata saarele ...“ Lahe!

Järgmisel nädalal asume asustamata saarelt tagasiteele ja kohtume 4.b klassi valikuga.

Käti Saar, 10.a klass, 3. juuni 2021

Kõigepealt vastus pealkirjal olevale küsimusele: jah, on küll. Tõepoolest, kuigi kiirmoes on palju negatiivset, leidub ka mõni positiivne aspekt. Siiski ei maksa kõiki näiliselt positiivseid külgi tõe pähe võtta. Selles artiklis on juttu peamiselt majanduse ja inimese isikliku rahakotiga seonduvast. Tegemist on viimase artikliga kiirmoe teemal. Meeldivat lugemist!

Artikkel / KlassiloodMuinasjutulinnud
Anu Rand, 2. juuni 2021

Kevadet vilistab linnuke,

säravalt päike silitab ...

Need muinasjutulised linnud on meisterdanud 3.c klassi õpilased. Ülesanne oli parasjagu raske. Ootasime kõik suure põnevusega tööde valmimist. Meie arvates tulid linnud välja väga ilusad!

Merle Rekaya, 2. juuni 2021

Rita on meie kooliõde, kes oma särtsaka olemusega kellelgi kahe silma vahele ei jää. Mis võiks olla suurem kiitus kooliarstile kui see, et laps soovib ise arstile minna! 6.d klassi lapsed joonistasidki kõik temast ühe ilusa portree.

Kogu KG koolipere soovib sulle tänaseks juubelisünnipäevaks palju-palju õnne!

Artikkel / Klassilood3.a klassi vesiroosid
Vesiroosid / 3.a klassVesiroosid / 3.a klass
Kaari Maidle, 31. mai 2021

Vesirooside õitsemine pole enam kaugel ja 3.a klassi lapsed juba ootavad seda aega.

Ave Jõgi, Merle Rekaya, 30. mai 2021

Õpetaja Raili Kaubi on täiesti omaette nähtus, kui mitte öelda fenomen. Kas ta on ka kokku lugenud need litrid ja satsid ja õmblused, mida ta on aidanud enda moedisaini-tüdrukute kollektsioonidele soovitada-sättida. Ma ütleks, Railil on järgijaid kogu koolkonna jagu.

Tänasel pidupäeval palusime Raili „lastel“, nii päris kui kooli lastel tema fenomeni selgitada.

Vahva on see, et paljudest lendudest leiame kedagi, kellele Raili entusiasm ja kirg on elus tee kätte näidanud.

Kogu koolipere poolt suur kallistus, sünnipäevakallistus ja siiras tänu meie kõigi poolt nende imeliste moešõude eest! Toredat lugemist kõigile!

Gert Lutter, 28. mai 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Täna on 8.c klassi kord ja oma väljavalitud foto juurde kirjutavad nad nii: „Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Kui pildile keskenduda, siis on kõik pildiga ütelda tahetav selge.“ Pildi autoriks on Karmo Metsmaa.

Pole palju enam jäänud! Järgmisel nädalal kohtume 3.b klassiga.

Käti Saar, 10.a klass, 28. mai 2021

On aeg esitleda teist artiklit kiirmoe teemal. Selles osas süveneme kuulsuste ja sotsiaalmeedia mõjuvõimu tarbijate ja tootjate üle. Kuidas ettevõtted reklaami eesmärgil kasutavad erinevaid platvorme?

Liisabel Rang, Käroli Murd, 12.a klass, 27. mai 2021

26. mail toimus Kuressaare Gümnaasiumis Eesti iseseisvumise taastamise 30. aastapäevale pühendatud tänuüritus „Vaba Eesti eest!“.

Intervjuu / PersonaaliaMis saab edasi peale gümnaasiumi?
Aleksandra Volt, 12.b klass, 27. mai 2021

Alles eelmise nädala lõpus toimus 43. lennu viimane koolikell ning viimane riigieksam. Üha lähemale jõuab 21. juuni, kui jätame oma armsa kooliga hüvasti. Kuid mis saab edasi?

Bianca Marie Rannama ja Karola Kirss, 6.c klass, 26. mai 2021

„Küll on tore pärast pikka distantsõpet jälle koos olla,“ arvasid 6.c klassi õpilased, kui eelmisel reedel Sõrve poolsaart taasavastamas käisid. „Ausalt öeldes ei olnud mul alguses väga huvi sinna minna, sest olen seal juba palju käinud ja enda arust kõike näinud, kuid ma eksisin,“ kommenteeris Karola Kirss pärast pikka päeva. Bianca Marie Rannama oli rõõmus, et meil oli kaasas giid Anni Filippov, kes kõike väga asjatundlikult seletas ja tutvustas.

Artikkel / KlassiloodÕue õppima!
Raina Tiidovee, 25. mai 2021

20. mail toimus Liikuma Kutsuva Kooli raames esmakordselt ühine õuesõppepäev „Õue õppima“, milles osales ligi 150 kooli. Ka meie kool osales sellel päeval. Oma muljed panid kirja 2.b õpilased.

Gert Lutter, 25. mai 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

7.d klass võttis oma fotoprojekti ja esimest koolinädalat väga tõsiselt – tähelepanelik vaataja märkab, et ühel õpilasel on juba prillid puruks!

Järgmiseks 8.c klass!

Kristin Lauri, 25. mai 2021

11.a klassi tüdrukud nautisid rahulikult eesti keele tunni raames filmikunsti, kui järsku tekkis Nipernaadile teine osa ja kõigile ootamatult ilmus filmi lõpus aulasse peigmees, kes oma pruudi kosis. Kuidas täpselt see asi välja nägi, saab vaadata videost!

Marit Tarkin, 24. mai 2021

Täna on üheksandike viimane koolikell ja tutiaktus armsaks saanud kooliõuel. Meie kooli 4.b klass mõtiskles, millised nemad tahaks olla siis, kui on teievanused ja lõpetamas põhikooli. Seda nüüd teiega heal meelel jagame ja soovime 4.b klassi ja kogu kooliperega teile häid tulemusi eksamitel ja ilusat koolitee jätku!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii