üles
Neljapäev, 5. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. september

7. september

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

Töötajate sünnipäevad

7. september

Artikkel / VariaNädala kunstitöö
Punased pihlakad / Kristel SaldaGladioolid / Natali Abel
Ene Pidmann, 17. september 2021

Sügisene kunst kunstiringi õpilastelt! Kristel Salda „Punased pihlakad“ ja Natali Abeli „Gladioolid“. Kristel ja Natali on 7.b klassi õpilased.

Kristin Lauri, 17. september 2021

Tähelepanu, aktiivsed noored!

Alanud on uus kooliaasta, mis sel korral on uus algus ka meie koolile. Õpilasesindus ei ole siinkohal erand, alustame Nooruse kooli õpilasesindusega otsast pihta ja otsime õpilasesindusse liikmeid, kes tahavad ja suudavad meiega koos selle loomise tee ette võtta.

Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi.

Uudis / VariaEvakuatsiooniõppus
Galerii!
Tiiu Smidt, 16. september 2021

Head õppusel osalejad!

9. septembril toimunud evakuatsiooniõppus pakkus põnevust ja pani proovile meie kõigi teadmised ohuolukorras käitumisest. Eks koolimajast evakueerumist ole harjutatud juba aastaid ja see on väga vajalik, et õiget käitumismustrit kinnistada.

Eve Tuisk, 16. september 2021

Kes Gabrieli tunneb, see teab, et tegemist on mehega, kes kogu aeg liikumises. Seega on igati paslik avada tema olemust kuulsa kirjandusteose algust parafraseerides. Haarab ju „Kevade“ oma avalausega „Kui Arno isaga koolimajja jõudis ...“ lugeja kohe tegevuste keerisesse. Gabriel alias Gaba teeb oma ümber olevate inimestega sedasama.

Artikkel / SportNooruses on liikumist
Galerii!
Tiina Käen, 15. september 2021

23. septembril annab piltlikult öeldes 23aastane KG tervisespordipäev teatepulga edasi Nooruse koolile, et see jätkaks ja täiustaks väljakujunenud traditsioone. See on esimene uude kooli kaasa võetav jätkusuutlik ja oma ajast ees olnud spordiosakonna üritus.

Eve Tuisk, 15. september 2021

Leelo Tungal on kirjutanud nii: „Astrites on pruunid sälgud, / floks on ammu roostes. / Ruuge ranits rõõmsalt välgub / kooli poole joostes. / Pinal kolksub killa-kolla, /asfalt paitab päkki. / Küll on tähtis tunne olla / õpilane äkki.“

Jah, esimesest koolipäevast on palju kirjutatud. Seda on teinud mitmed tuntud luuletajad, aga nad on teinud seda täiskasvanuna. Mine tea, võibolla on nad kirjutamise ajaks selle tõelise tunde unustanud, mida tähendas esimene september. Seetõttu uurisime esimeste klasside õpilaste käest, mida päriselt esimene koolipäev endaga kaasa tõi? Teadupärast lapsesuu ei valeta!

Gert Lutter, 15. september 2021

Üle mere kodusaarele tagasi jõudnud Aire oli õppealajuhatajatöö valikus nii kindel, et teisele tööintervjuule ei jõudnudki. Kooliajal matemaatikat enda lemmikaineks pidanud Aire tunnistab, et nüüd tuleb endal väga palju juurde õppida, ning loodab, et kõigil jätkub kannatlikkust tema küsimustele vastata: „Mulle meeldib koolis valitsev sõbralik ja akadeemiline õhkkond.“

Raili Kaubi, 14. september 2021

Keeruliste aegade tõttu ei saanud 5. klassid kevadel laagrisse sõita. Õnneks tõi õppeaasta algus paremad võimalused ja eile sõitsimegi juba sügisestes värvides olevale Jõulumäele.

Gert Lutter, 13. september 2021

Tallinna kiire elustiili saaremaisemalt rahulikuma kulgemise vastu vahetanud Kärt leiab innustust kõigest positiivsest enda ümber.

Vanemate soovitusel õpetajaks õppinud Kärt tunnistab ise, et tegelikult on ta alati tahtnud saada näitlejaks: „Aga olen aru saanud, et õpetajaamet on ka mõneti nagu näitlemine – iga päev on mul publik.“

Artikkel / Klassilood2.a klassi meenutusi suvest
Reet Lasn, 9. september 2021

2.a klassil oli kirju ja põnev suvi. Seda on näha meie ühispildilt. Sõnadesse panid nad oma suvemõtted nii ...

Argo Jürisson, lapsevanem, 7. september 2021

Viimasel võistlusel Kuressaare Gümnaasiumi nime all esindasid meie kooli Mirjam Paimre, Mirtel Paimre, Marili Paimre, Eleriin Raamat, Andro Jürisson, Karl-Martin Kremm, Hendrik Õigemeel ja Andre Jürisson.

Inge Jalakas, 6. september 2021

Meie oleme Mihkel Vendel ja Tanel Ting ning kutsume teatrikunsti huvilisi Inspira teatristuudiosse.

Ootame stuudiosse noori, kes soovivad astuda julge sammu, pannes ennast proovile lavalaudadel, ning üheskoos luua midagi põnevat.

Elo Jõgi, 2. september 2021

17. ja 18. augustil toimus Tervist Edendavate Koolide suvekool, kus koolide tervisemeeskonnad üle Eesti jagasid kogemusi, häid praktikaid ja vaatasid tervema tuleviku poole. Päevad olid täis erinevaid arutelusid, infovahetust ja eriilmelisi tegevusi meeskonna kujunemisest enese sisse vaatamiseni.

Artikkel / ÕppetööLäksime!
Toomas Takkis, 1. september 2021

Kõigile meie kooliga seotud auväärseile ja lugupeetuile, olge te siis meie töötajad, õpilased, lapsevanemad, senised lõpetajad või muidu meie tegemistele kaasa elavad ja meid toetavad toredad inimesed.

Täna alustame tööd Kuressaare Gümnaasiumist ümberkujundatud Kuressaare Nooruse Koolina. Oleme seni tublisti toimetanud ja võime senitehtule rahulolevaina ja rõõmsal meelel tagasi vaadata. Suure osa meile olulist, tähenduslikku ja omast võtame kaasa Kuressaare Gümnaasiumist. Aga me oleme ka mõnel viimasel aastal pidanud arutelusid ja toimetanud nii koolis isekeskis kui ka koos lapsevanematega küsimuse kallal, milline saab siis olema see meie n-ö uus, Nooruse Kool?

Inge Jalakas, 1. september 2021

Huvikool Inspira pakub nii tasuta huviringe ainult Nooruse kooli õpilastele kui ka tasulisi huviringe kõigile Saaremaa lastele alates teisest eluaastast. Huviringe leidub ka täiskasvanutele.

Argo Jürisson, lapsevanem, 31. august 2021

TV 10 Olümpiastarti 50. hooaja III etapp toimus 29. augustil Tartus Tamme staadionil.

Meie kooli esindasid Lisandra Lehtjärv, Mirjam Paimre, Mariete Järvelaid, Marili Paimre, Eleriin Raamat, Grete Aavik, Andro Jürisson, Kristofer Pajuste, Hendrik Õigemeel ja Andre Jürisson.

Gert Lutter, 30. august 2021

26. augustil toimus Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuse Osilia korraldatud ja järjekorras juba viies hariduskonverents. Seekord Saaremaa Gümnaasiumis toimunud üritusel tunnustati maakonna haridustöötajaid ning preemia vääriliseks tunnistati ka Anni Haandi ja Maidu Varik meie koolis tehtud tubli töö eest.

Artikkel / PersonaaliaSikuke / 25.08 = 60
Toimetus, 25. august 2021

Pöördvõrdeline ja särav matemaatikaõpetaja, inspireeriv pedagoog, pühendunud, töökas ja hooliv ema ning vanaema – nii arvavad sõbrad, õpilased ja lapsed tänase juubilari, Signe Vahkali kohta.

Soovime meiegi koos kogu kooliperega tervist ja jaksu ning et õnn ei kasvaks mitte lihtsalt lineaarselt, vaid suisa eksponentsiaalselt!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii