üles
Esmaspäev, 29. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

5. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Kristiine Saart, Margarete Trumm ja Karen Lopp, 11.c klass, 3. oktoober 2018

Reede, 28. septembri õhtupoolikul asus meie klass, 11.c, bussiga teele Kihelkonna poole, et osaleda Loona mõisas köögi õpitoas ning veeta paar päeva looduses.

Merle Rekaya, 3. oktoober 2018

1. oktoobril, Debora Vaarandi 102. sünniaastapäeval kogunesid KG aulasse juba kolmandat korda maakonna tublid etlejad, et lugeda luuletusi. Seekord oli valida lisaks Vaarandile ka Villem Grünthal-Ridala luuletuste vahel. Terava kõrvaga istusid saalis Laimjala loodussõprade seltsist Kaja Sepp ja Anna-Liisa Õispuu ning Erika Salajõe, kes jõudsid üsna üksmeelsele otsusele parimate luulelugejate osas.

Lelet Aavik-Part, 2. oktoober 2018

25. septembril kogunesid klassiõpetajad kooli käsitööklassi, et jagada üksteisega põnevamaid ja parimaid ideid õpetamise ja õppimise kohta. Olgu nendeks siis erinevad töölehed, raamatud, meetodid, õppe- ja näitvahendid, mängud, internetikeskkonnad, kunstitööd või õpetlikud lood (kooli)elust enesest.

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Taissia Peterson
Ave Jõgi, 1. oktoober 2018

Kuressaare Gümnaasiumi legendide raamatus on kirjutatud lõpuni veel üks lehekülg – meie hulgast on lahkunud armastatud õpetaja Taissia Peterson.

Laine Lehto, 28. september 2018

Esmaspäeval, 24. septembril kohtusid Saaremaa Ühisgümnaasiumis ühises laulupeo repertuaari õppimise proovis KG huvikooli Inspira segakoor Ave (dirigendid Veikko ja Laine Lehto) ja SÜGi segakoor Kreedo (dirigendid Mari Ausmees ja Riina Laanes).

Artikkel / Klassilood3.c värvilised puud
Katrin Kannik, 28. september 2018

Sügisesi, värvilisi puid on alati tore ise maalida, välja lõigata ja tehtut koridori seinal nautida.

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Helvi Tenn!
Merle Rekaya, 27. september 2018

Kuressaare Gümnaasiumi kauaaegsel vene keele õpetajal Helvi Tennil täitub täna 80. aastaring. Meie kooliga oli õpetaja Tenn seotud 27 aastat, alates kooli avamisest 1978. aastal.

Kunagisele kolleegile ja õpetajale on häid sõnu öelda paljudel tänastel õpetajatel. Meie KG toimetus ühineb juubeliõnnesoovidega vene luuletaja Aleksandr Puškini sõnu kasutades (katkend luuletsüklist „Sügis”):

Ja ümbritsev maailm on äkki ununend.

Ei vanu radasid vaim ergas enam talla.

Artikkel / KlassiloodSügisnäitus 1.c klassis
Anu Rand, 25. september 2018

23. septembril algas sügis. 1.c klass tähistab sügise sünnipäeva lõbusa näitusega. Külastajad on oodatud kolmapäevani.

Raido Kahm, 24. september 2018

Kuressaare Gümnaasiumi raudvara Gert Lutter tähistab täna 40. sünnipäeva.

Ave Jõgi, 21. september 2018

Meie katsed määratleda või isegi kirjeldada Marit Tarkinit tema esimese tõsisema juubeli puhul jooksid totaalselt liiva. Selle asemel kogusime kokku mõned tähtsamad hetked kirjeldamaks seda sügisetüdrukut.

Mariti elus tähtsate inimestega vesteldes kajas läbiva joonena sõna – suhted. Neid on ta loonud ja hoidnud läbi pere- ja koolielu ja mulle tundub, et just head suhted on aidanud tal saada olla just selline Marit, nagu teda täna tunneme.

Ahto Aulik, noorsoopolitseinik, 18. september 2018

Eelseisva spordipäevaga seoses tuletab politsei meelde mõningad tähtsamad reeglid jalakäijana, rulluiskudega, tõukerattaga ja jalgrattaga liiklemisel.

Raina Rääp, 18. september 2018

Sügis saabus, pintsel peos –

mets on nüüd kui meistriteos...

Artikkel / Klassilood10.c Saaremaa tipus
Kaie Saks, 10.c klass, 17. september 2018

10.c klassi tänavune õuesõppepäev viis õpilased Saaremaa lõunapoolseimasse tippu – Sõrve. Enne tippu jõudmist põigati aga veel läbi Viieristi loodusrajalt, mille maastik viis sõna otseses mõttes mäest üles ja alla.

Ave Jõgi, 14. september 2018

90 aastat on ka riigi jaoks päris pikk aeg, saati siis veel ühe inimese elus. Linda Paadiku sünnipäev suisa „vedas” mind sirvima 14. septembri ajalehti aastast 1928. Kuressaare Rahva Häälest leidsin lausa neli haridusteemalist artiklit, ühes neist otsiti "wilunud naisõpetajat, kes ka käsitööd mõistab" – tulevase õpetaja sündimiseks oli hea päev.

Artikkel / SportTeistmoodi kehalise tund
Sander Suurhans, 14. september 2018

Teisipäeval, 11. septembril külastasid meie 4. ja 5. klasside kehalise kasvatuse tunde profirattur Mihkel Räim, jalgratta maanteesõidu grupisõidu valitsev Eesti meister, ning tema jalgrattatreenerist isa Riho Räim. Kuressaare Gümnaasiumis lõpetas Mihkel põhikooli osa ning gümnaasiumi lõpetas ta Audentese Otepää filiaalis rattaerialal.

Külli Mänd, 13. september 2018

Hea koolirahvas!

Eilne õppus pakkus põnevust ja pani proovile meie kõigi teadmised ohuolukorras käitumisest. Eks koolimajast evakueerumist ole harjutatud juba aastaid ja see on väga vajalik, et õiget käitumismustrit kinnistada. Aga kui õppusel kasutatakse mõnda harjumatut elementi, võivad kõik senised teadmised järsku tuulde lennata.

Artikkel / Klassilood3.d suvemälestused
Reet Lasn, 12. september 2018

Suur suvi ja suvemälestused on ikka veel laste silmis ja unistustes.

Lelet Aavik-Part, 11. september 2018

Lugupeetud reisijad! Tere tulemast KG lennukompanii Boeing ST-2018 pardale. Algab “Reis ümber maailma”, mis sisaldab endas üheksat omanäolist sihtkohta läbi universumi. Kinnitage turvavööd, lennuk tõuseb õhku juba 22. novembril!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii