üles
Esmaspäev, 29. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

5. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Reet Lasn, 19. oktoober 2018

Igal sügisel on neljandatele klassidele toimunud üleriigiline ettelugemisvõistlus. Saaremaa ettelugemisvõistlus toimus 15. oktoobril. Sel aastal loeti võistu hundilugusid. Kõige populaarsemaks autoriks, keda loeti, oli Andrus Kivirähk raamatuga “Kaka ja kevad”. Just selle katkendiga pälvis võidu ja pääsu finaalvõistlusele Tallinna ka Linda Männik. Eripreemia sai meie kooli poiss Taavet Tenno. Tublid olid ka kõik teised KG õpilased.

Artikkel / Klassilood4.b reis Tartusse
Maria Pae ja Kendra Kakkum, 4.b klass, 18. oktoober 2018

Meie reisi eesmärgiks oli külastada Vanemuise teatrit, põllumajandusmuuseumi ja mänguasjamuuseumi.

Külli Mänd, 18. oktoober 2018

10. oktoobril jõudis riigikogu külastamise järjekord Kuressaare Gümnaasiumi 11.b ja 12.b klassi kätte. Startisime kooli eest kahe bussiga ning saime mõned tunnid hiljem sõbralikult Toompeal kokku.

Maidu Varik, 18. oktoober 2018

Tänasest teemaloost leiad mobiili- ja arvutimängude arendaja Imre Paadiku soovitused algajale äpitegijale.

Maidu Varik, 17. oktoober 2018

Seekordse loo peategelaseks on samuti KG 20. lennu vilistlane – Imre Paadik, kes kooli ajal paistis silma keemia-alaste saavutustega nii maakonnas kui vabariigis, aga hiljem andis siiski järele IT-kiusatusele, mis tänaseks täidab tema töö-ja puhkepäevi.

Maidu Varik, 15. oktoober 2018

Rando Ots on KG 20. lennu vilistlane. Klassikaaslased nimetasid lennuraamatus, et Rando on nii heasüdamlik, et tema käest võib igal kellaajal abi küsida, märkamatuks ei jäänud ka tema teravmeelne mõistus. Ja kõik need asjaolud koos armastusega matemaatika vastu on viinud selleni, et arvutisüsteemid hõlmavadki Rando tegevusest mõnikord terve ööpäeva.

Alljärgnevalt Rando-poolne lühike ülevaade oma tegevusest ning – kõigile huvilistele on ta valmis Facebookis ka küsimustele vastama.

Reet Lasn, 15. oktoober 2018

Täna 30. sünnipäeva tähistav Kristin Lauri on tulnud KG uksest sisse väga erineval moel ja erinevates rollides: ema süles, ema käekõrval, esimese klassi õpilasena, gümnasistina, personalitöötajana, kolleegina, klassijuhatajana, huvijuhina, lapsevanemana.

Maidu Varik, 12. oktoober 2018

19.–20. septembril toimuvad KG robootika- ja programmeerimise päevad. Avaldame sellega seoses ka temaatilisi lugusid meie praeguste ja endiste õpilastega. Avaloos räägib 11.b klassi õpilane Kenert Kütt krüptorahast Bitcoin.

Raido Kahm, 12. oktoober 2018

Ilmselt pole kellelgi, kes Kuressaare Gümnaasiumi hoovist sel õppeaastal läbi on sammunud, tähelepanuta jäänud kaks pinki. Pühendatud on need nii Eestile, meie koolile kui ka koolidirektoritele.

Artikkel / KlassiloodPidurüüs vahtrapuud
Stevelin Tamm, 12. oktoober 2018

Sügis saabus, pintsel peos –

mets on nüüd kui kunstiteos!

Vahtrad said talt põsepuna,

kastan tuhat pruuni muna.

Kask ja pärn on kullakarva,

lepalehed mullakarva.

Pihlakad said kaela pärlid...

Sügisel on võimsad värvid!

Samaks jäid vaid mänd ja kuusk –

nad on hoopis teisest puust!

Leelo Tungal

Piret Tenno, 10. oktoober 2018

1. ja 2. oktoobril käisid Kuressaare Gümnaasiumi tugikeskuse liikmed ja õppealajuhataja õppereisil Viimsi ja Randvere koolides. Viimsi koolis õpib kokku umbes 1400 õpilast, Randvere kool on aga 6-klassiline kool, kus kokku 384 õpilast.

Kerstin Tang, 12.a klass, 10. oktoober 2018

4. oktoobril külastas Kuressaare Gümnaasiumi Reformierakonna esileedi Kaja Kallas, kes pidas 12. klassidele loengu teemal “Eesti digitaliseerub – mis juhtub töökohtadega?”.

Tiina Käen, 9. oktoober 2018

20. septembril toimus ülevabariigilise tervisenädala raames KG 21. tervisespordipäev. Osavõtu protsendid, puudujad ja osavõtjad on kokku loetud. Nüüd on aeg otsustada, millist klassi premeerida väikese kingitusega.

Maidu Varik, 8. oktoober 2018

Münster on Põhja-Rein-Vestfaali piirkonnas asuv linn umbes 300 000 elanikuga, kellest umbes viiendik on tänapäeval üliõpilased. Aastal 2004 pälvis Münster ÜRO keskkonnaprogrammilt tiitli maailma kõige elamisväärsem linn. Münster on ka Saksamaa jalgrattapealinn – statistiliselt on seal iga elaniku kohta umbes kaks jalgratast. Aga seal tegutseb ka kool, kes on meie partneriks Erasmus+ programmis.

Artikkel / KlassiloodLilled õpetajale
Inga Engso, 5. oktoober 2018

3.a klassi lapsed soovivad kõikidele õpetajatele toredat pidupäeva! Heidi kirjutab oma õpetajast nii...

Galerii!
Raido Kahm, 5. oktoober 2018

Nii nagu üle Eesti ja mitmel pool mujal maailmas, tähistatakse ka Kuressaare Gümnaasiumis 5. oktoobril õpetajate päeva. Sel päeval asuvad KGs õpetaja vastutusrikast rolli täitma abituriendid. Pedagoogid saadetakse aga jalust ära väljasõidule.

Soovime edu ja jaksu kõigile abiturientidele, kel tuleb klassi ette astuda, ning ilusat õpetajate päeva kõigile kooli töötajatele. On ju meie oma direktor Toomas Takkis lausunud kuldsed sõnad: "Koolis on kõik õpetajad."

Merle Rekaya, 4. oktoober 2018

Reedel, 28. septembril oli meie emakeeleõpetajatel võimalus tutvuda Pärnu haridus- ja kultuurieluga – toimus õpetajate koolitusreis.

Merle Rekaya, 4. oktoober 2018

Möödunud nädalal KGsse tulles võis tekkida arusaam, et tegemist pole haridusasutuse, vaid multikultuurse segasumma suvilaga – ühes nurgas kummardavad araablased oma jumalat, teises nurgas propageerivad hipid „rohkem armastust ja vähem sõda”. Selle kõige keskel ajavad politseinikud taga pätte ning kalurid püüavad kala. Tegemist on nädalaga, kus Juhanid teevad Jukudest täisväärsed gümnaasiumi õpilased ja kus õpetajad vangutavad umbes kümme korda päevas pead.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii