üles
Esmaspäev, 29. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

5. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Ave Jõgi, 9. november 2018

Seda halli novembrit nagu polekski. Meile vaatavad vastu päikesed, kes ilmselgelt on suutnud luua juba „oma päikesesüsteemi”, kus, nagu me kõik teame, käivad asjad nii, et planeedid ja muud asjaosalised liiguvad ümber nende. Tänase looga tervitame meie kooli töötajaid ja nende peresid, kes tegelevad tähtsaima tööga – laovad vundamenti uutele eludele nii, et tormituuled, mis edaspidi vahel räsida võivad, neisse pragusid ei suudaks tekitada.

Helle Niit, 9.b klass, 9. november 2018

Meie väljasõit laululaagrisse algas 2. novembril kooli juurest. Salme kooli jõudes asusime koos Salme koori lauljatega kohe laulma. Laagri eesmärgiks oli talletada endale ilusti ajusoppi laulupeo laulude õiged partiid.

Halloweeni klassiõhtu 4.b klassis / Lisette SeppHalloweeni klassiõhtu 4.b klassis / Lisette Sepp
Maria Pae, 4.b klassist, 7. november 2018

Kolmapäeval oli meil Halloweeni klassiõhtu. Kõik riietusid Halloweeni-teemaliselt.

Merle Rekaya, 7. november 2018

2.–3. novembrini oli 5.d klass Harjumaal Viimsi Koolis üleriigilisel XI noorema astme kooliteatrite festivalil Väike Lava 2018. Kahe päeva jooksul astus lavale 21 truppi 10 maakonnast.

Kaari Maidle, 6. november 2018

Sellel pühapäeval, 9. novembril tähistatakse isadepäeva.

1.a klass alustas juba isadepäevaks valmistumist, tehes oma isadele ja vanaisadele kaarte, mida pühapäeval üle anda.

Merle Rekaya, 6. november 2018

Reedel, hingedepäeval, 2. novembril osalesid KG 19 õpetajat Tallinna Õismäe vene lütseumis koos sealsete õpetajatega koolituse "Kuidas töötada andekatega" esimeses moodulis. Koolitust juhtis Halliki Põlda, kes on TLÜ haridusteaduste instituudi õppejõud, MTÜ Eesti Talendikeskus võrgustiku ja Euroopa andekusuurijaid koondava organisatsiooni ECHA liige.

Grete Pihl, 5. november 2018

30. oktoobril toimus järjekordne hariduskohvik, seekord 5. klasside lastevanematele. Kuna kevadel toimub 5. klasside loovus- ja looduslaager Jõulumäel, algaski lastevanemate nõupidamine laagriülema õpetaja Ruth Risti ülevaatega. Järgnesid arutelud laudkondades erinevatel koolielu puudutavatel teemadel, üldnimetajaks kooli ja kodu koostöö.

Ave Jõgi, 1. november 2018

Täna on põhjust soovida palju-palju õnne meie ajalehe peatoimetajale Raidole. Seda teeme koos nendega, kes päevast päeva koos temaga “eesliinil” – ehk siis tema klassi, 8.c-ga. Aga ei puudu ka kooliaegsete kaaslaste mõtted. Usun, et järgnevad arvamused annavad hästi aimu meie tänase minijuubilari olemusest ja panevad meid uskuma, et on väga tore, et Raido just meie kooli õpetajaks sattus.

Sander Suurhans, 31. oktoober 2018

Reedel, 19. oktoobril läksid Kuressaare Gümnaasiumi 4.–9. klasside õpilased koolivaheajale vastu sportlikult, võisteldes Kuressaare spordihoones KG meistrivõistlustel sisekergejõustikus.

Artikkel / KultuurImeline Rhodos
Eliise Maripuu, 12.a klass, 31. oktoober 2018

Hei, 41.a siin. Uus veerand on alanud ja kõik 12.a õpilased on valmis viimasteks pingutusteks siin koolis, sest nädal aega tagasi naasime imeliselt Rhodoselt, kus sai tehtud ja nähtud nii mõndagi.

Kui tahad teada, mida saatis korda kooli juhtkonna liige Inge Jalakas, milline on Rhodose kõige parem klubi, mida Oliver Moring vee alt leidis ja kuhu kadusid Sandra telefon ja Karl, siis loe ja vaata reisist järjejutte ning pilte meie Instagrami kasutajast @kg12a.

Maidu Varik, 30. oktoober 2018

KG robootika- ja programmeerimise päevade raames toimus 20. oktoobril Saare maakonna robootikaõpilaste koostööpäev.

Maidu Varik, 30. oktoober 2018

Üleeuroopalise programmeerimisnädala Code Week raames toimunud KG robootika- ja programmeerimise päevad pakkusid kaasalöömisvõimalusi õpilastele 1. kuni 12. klassini. Ürituse õnnestumisele aitasid kaasa kooli juubeliaastale kohaselt ka vilistlased ja klasside tegemistes lõid kaasa lapsevanemad. Üritust toetas Google.

Maidu Varik, 29. oktoober 2018

Selle aasta 10. kuu 10. kuupäeval toimunud teadushäppening andis oma panuse ülemaailmse vaimse tervise päeva teadvustamiseks, ent nagu ikka oli kesksel kohal võimalus vaadata, kuulata ja ise kaasa lüüa mitmekülgselt harivates tegemistes.

Kessu Hollo, 4.a klass, 29. oktoober 2018

Veerandi viimases klassijuhatajatunnis käisime looduse aitamiseks klassiga Tervisepargis prügi koristamas. Jaotasime klassi gruppideks ja asusime asja kallale.

Kaja Puck, 26. oktoober 2018

Eelmise veerandi lõpus toimus eelkooli esimene kohtumine. AB-kool on nüüdseks 20-aastane (esimene kord toimus see sügisel 1998). Kui lastevanemate koolitus on tavapäraselt olnud loengu vormis, siis sel korral otsustati üheskoos, et proovime ka eelkooli vanematele sisustada õhtu hariduskohviku stiilis. Laudades avaldati mõtteid erinevatel teemadel. Millest juttu oli, saab lugeda alljärgnevalt.

Eve Tuisk, 26. oktoober 2018

Laupäeval, 20. oktoobril kogunesid Eesti lastekirjanduse keskusesse võistulugemisele „Kus hundist räägitakse“ Eesti 4. klasside parimad ettelugejad. Saaremaad esindas vabariigis 2. koha vääriliselt meie kooli 4.a klassi õpilane Linda Männik. Kohtun Lindaga kohvikus, et temalt toimunu kohta pisut lähemalt uurida.

Anette Kuusk, 5.a klass, 24. oktoober 2018

Meie veerandi viimane päev algas KG PROga, kus panime oma tehnilised teadmised proovile nii Kahooti mängides kui ka ahelreaktsiooni ehitades.

Ülle Jasmin, 19. oktoober 2018

Uurisime puid, põõsaid ja rohttaimi. Kogusime taimede kohta andmeid raamatutest ja Internetist.

Saime palju uusi teadmisi taimede välisehituse, toitumise, kasvamise, kasvukoha ja kasutamise kohta. Õpilastel oli põnev oma lühiuurimust klassikaaslastele tutvustada.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii