üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / Klassilood4.b ilmaruum
Päikesesüsteem on koduks paljudele erinevatele planeetidele! / 4.b klassPäikesesüsteem on koduks paljudele erinevatele planeetidele! / 4.b klassPäikesesüsteem on koduks paljudele erinevatele planeetidele! / 4.b klass
Raina Rääp, 5. november 2019

Päeval päike, öösel kuu, küll see ilmaruum on suur!

4.b valmistas avastusõpetuse tundides meie Päikesesüsteemi mudeleid. Töö oli mahukas ja aeganõudev, aga tulemus on superlahe!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Öösorr / Arabella Aas, 3.c klassÖösorr / Liisa Sall, 6.b klassÖösorr / Noora Tamm, 4.a klass
Ene Pidmann, 1. november 2019

Öösorr on aasta lind 2019! Teda joonistasid Arabella Aas 3.c klassist, Liisa Sall 6.b klassist ja Noora Tamm 4.a klassist.

Inge Jalakas, 1. november 2019

3. juunil 2020 saab Kuressaare Gümnaasiumi huvikool Inspira 15 aastat vanaks või pigem ikka nooreks.

Artikkel / Klassilood5.b koolivaheajareis Tallinna
Alex Kaju, Steven Kuusk, Kendra Kakkum, 5.b klass, 1. november 2019

Koolivaheajal käis 5.b klass Tallinnas Energiaavastuskeskuses ja Nukuteatris, kus vaadati etendust "Pollyanna".

Lelet Aavik-Part, 31. oktoober 2019

Kuressaare Gümnaasiumi selleaastane AB-kooli kursus on alanud. Esimene kohtumine lastele ja vanematele toimus 10. oktoobril. Ja juba täna, 31. oktoobril, toimub esimene täispikk eelkoolitund tulevastele koolijütsidele.

Artikkel / Klassilood5.b klassi öö koolis
Kristel Salda ja Rainer Rand, 5.b klass, 30. oktoober 2019

18. oktoobri õhtul saabusime kooli, et tähistada koolivaheaja algust klassiööga.

Artikkel / KlassiloodSügismaastikud
Anu Rand, 30. oktoober 2019

Värvikirevad sügismaastikud on maalinud 2.c klassi õpilased.

Maidu Varik, 29. oktoober 2019

Greta Thunbergi pühendumus maailma muutmiseks oli ajendiks ka meie KG PRO sinirohelisele tuleviku-reedele 18. oktoobril. Rohelise mõtteviisi ja sinise nutituleviku tunnid, taiji- ja nutimoe vahetunnid, põgenemistoad, võistlused, kohtumised külalistega täitsid päeva asjakohase sagimisega ja innustasid kaasa mõtlema meie maailma tulevikule.

Artikkel / Klassilood1.a puuviljakorvid
Inga Engso, 29. oktoober 2019

Puuviljad on meie tervise sõbrad. Inglise vanasõna ütleb ka, et üks õun päevas hoiab arsti eemal.

Katrin Liiv, 23. oktoober 2019

6.–12. oktoobrini osalesid meie õpetajad Madli-Maria Naulainen, Kersti Kirs ja Katrin Liiva, koolitusprojektide juht Viktoria Bubukin ning 9.b klassi õpilased Triinu Räim ja Indrek Mäeots Erasmus+ KA2 projekti „Wonderful World of Words” kohtumisel Portugalis, Lissabonis. Projekti eesmärgiks on osavõtjate lugemis- ja kirjutamisoskuste edendamine, projektipartneriteks õpetajad ja õpilased Portugalist, Itaaliast, Leedust, Bulgaariast ja Türgist.

Artikkel / KlassiloodSügis on saabunud saarele
Sirje Mehik, 22. oktoober 2019

5.a klassi õpilased kirjutasid sügisesi haikusid.

Lelet Aavik-Part, 17. oktoober 2019

"Iga raamat su´ga räägib omaette: mõnda loed, ja satud nagu külma vette, mõnda loed, ja satud nagu põrgukuuma, mõnes jookseb jutt, ent jutul pole tuuma, mõnda loed: sa läheks kasvõi sõtta… Mõni lamab, tumm. Ei taha kätte võtta." Just nii tabavalt kirjeldab luuletuses “Mõni raamat” lugemise maailma armastatud Eesti luuletaja Hando Runnel.

Head II kooliastme õpilased ja õpetajad! Ootame teid kõiki 7. novembril kell 19.00 esmakordselt toimuvale lugemisõhtule “ÖÖ loeb!”

Merle Rekaya, 17. oktoober 2019

Tänane sünnipäevaline Hirja Rand on matemaatikaõpetajana töötanud üle 40 aasta, sellest viimase poole Kuressaare Gümnaasiumis. Täna õnnitleme teda 85. sünnipäeval.

Tambet Kikas, Põllumajandusuuringute Keskuse mullaseire ja uuringute büroo juhataja asetäitja, 17. oktoober 2019

Keskkonnaseisund ja selle muutused on teadlaste pideva jälgimise all. Keskkonnaseire tähendab lisaks vaatlustele ka regulaarselt mitmesuguste proovide võtmist veekvaliteedi, taimetervise, jääkide, saasteainete jms kohta. Nutitehnoloogia pakub võimalusi keskkonna uurimiseks ka igale asjahuvilisele. Tuleviku-reede sinistes tundides saate näiteks kasutada äppi Science Journal.

Järgnevalt aga räägib sellest, mida jälgida Saaremaa keskkonnaseisundis, KG 12. lennu vilistlane, Põllumajandusuuringute Keskuse mullaseire ja uuringute büroo juhataja asetäitja Tambet Kikas.

Eva Mihkelson, 12.b klass, 16. oktoober 2019

Vegantoit on puu-, köögi- ja kaunviljad, teraviljatoooted, seemned, pähklid, marjad ja seened – kõik, mis ei tule loomadelt. Maailma Terviseorganisatsioon on kinnitanud, et vegantoit sobib kõigile ja igas eluetapis, sealhulgas ka lastele nii lasteaias kui koolis. Veganlus kuulub veendumusena Euroopa inimõiguste ja põhivabaduste kaitse konventsiooniga kaitstavate inimõiguste alla.

Emma Lotta Rand, 10.b klass, 16. oktoober 2019

4. oktoobril 2019 käis ungari psühholoog Tamàs Kigyòs LELLE2 projektiga seoses Kuressaare Gümnaasiumi õpilastele rääkimas inimese aju tööst ja kuidas on võimalik aju mõjutada ning petta. Siinkohal ülevaade loengust ja 10.b ning 10.c klassi õpilaste arvamused räägitust.

Maidu Varik, 16. oktoober 2019

Uurisin praeguselt Keskkonnaministeeriumi veeosakonna peaspetsialistilt, meie tulevaselt keemiaõpetajalt Irja Truumaalt, millised „rohelised“ probleemid on praegu aktuaalsed – mõeldes tulevikule.

Marit Tarkin, 15. oktoober 2019

Süda (ladina keeles cor) on südame-veresoonkonna elund, mille töö tulemusel kantakse vajalikud ained kõikidesse elundkondadesse, elunditesse ja rakkudesse, ning tulles sujuvalt koolielu juurde, algab kogu meie kooli elu ja rütm meie kooli Südamest Maili Rasvast – uskumatu kiirusega orienteerub Maili nii dokumentides, käskkirjade vormistamises, teadete edastamises, vastuvõttude kavandamises, oma maja inimeste kuulamises ja nõustamises ja milles kõiges veel … Süda on ainus organ, kes töötab kogu aeg💖

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii