üles
Pühapäev, 28. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

4. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / KlassiloodÖine linn
Stevelin Tamm, 21. november 2019

3.a klassi õpilased valmistasid öise linna silueti.

Sandra Lii, 5.c klass, 19. november 2019

13. novembril käisime Tallinnas Nukuteatris ja külastasime Energia Avastuskeskust.

Marit Tarkin, 19. november 2019

Neljapäeval, 14. novembril kogunesid taas kooli meie kõige väiksemad õppijad, seekord aga taas koos vanematega. Sel ajal, kui lastel käis põnev õppetöö, mõtisklesid tulevaste koolijütside vanemad meie hariduselu arengu, uute suundade ja koostöö üle. Kui palju sõltub lapse areng õpetaja, õpilaste ja lapsevanemate koostööst, kui oluline on väikesele õppijale, et kõik töötavad selle nimel, et õppida oleks põnev ja arendav, oli põhiline aruteluvaldkond. Lõpetuseks pakkusid kõik üheskoos, mida lapsevanemad põhjalikumalt arutada sooviksid ...

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Günther Reindorffi "Kadakad põllu serval" jäljendamine / Helis Luks, 8.c klassGünther Reindorffi "Rannik" jäljendamine / Aija Lember, 8.b klassGünther Reindorffi "Rannamännid" jäljendamine / Elisaveta Sipelgas, 8.b klass
Ene Pidmann, 15. november 2019

8. klassid õppisid tundma eesti graafiku Günther Reindorffi loomingut ja kujutasid seda. Tööde autorid on Helis Luks, Aija Lember ja Elisaveta Sipelgas.

Laine Lehto, 15. november 2019

Eesti Laul 2020 poolfinalistid kuulutati välja 13. ja 14. novembril ERRi saate „Ringvaade“ otse-eetris. KG 12.a klassi õpilane Merilin ja 38. lennu vilistlane Uudo osutusid väljavalituiks teises grupis. Palju-palju õnne teile kogu meie koolipere poolt!

Artikkel / Klassilood2.b avastas taimeriiki
Merle Tustit, 14. november 2019

Käesoleval õppeaastal oli 2.b klassi õpilaste esimeseks suuremaks projektiks tutvumine taimeriigiga.

Maria-Liisa Kuusikmaa, 8.a klass, 13. november 2019

Möödunud nädalavahetusel toimus 8.a klassile välilaager. Tegemist on minu 8. klassi loovtöö praktilise osaga. Laagri eesmärgiks oli parandada klassi kui grupi tööd ja anda meile ellujäämiskursus. Laagri viisid läbi Kaitseliidu instruktorid Tanel Kuusikmaa, Janek Hein ja Henno Rüütel.

Õppisime ühe tikuga märjas metsas tuld tegema, varjualust ehitama, saime teada, mis on tulepeegel ja kuidas seda teha. Pidasime välitelgis öövalvet, et tuli oleks kogu aeg ahjus. Hommikul tegime ise kahes grupis tule üles, ehitasime erinevad seaded, millel vett keeta ja putru valmistada.

Katrin Kannik, 13. november 2019

1.c klassi lapsed näevad öökulli tarkuse, abivalmiduse ja õnne sümbolina. Öökulli suured ja targad silmad on täis headust ning soovi saada juurde uusi teadmisi.

Artikkel / KultuurÖÖ sai loetud!
Lelet Aavik-Part, 13. november 2019

7. novembri õhtupoolikul oli koolimaja täis lugemishõngu, II kooliastme lugemisõhtu lõhna. Toimus üritus „ÖÖ loeb!“.

14 töötuppa registreerus kokku 108 lugemishuvilist, neist 4. klassi õpilasi 36, 5. klassi õpilasi 42 ja 6. klassi õpilasi 28.

9.a klassi ajakirjandustiim, 11. november 2019

Neljapäeval, 7. novembril toimus meie koolis Väike Teatriõhtu. Lavale astusid Kreutzwaldi muinasjuttude ainetel valminud näitemängudega 9 põhikooliklassi. 9.a klass tegutses aktiivselt ajakirjanikurollis, et koguda osalejate muljeid, arvamusi ja nõuandeid. Suur tänu kõigile, kes etendusi kommenteerisid ja nõu andsid! Armsad osalejad, lugege, mõelge ja pidage plaani, mida järgmisel aastal veelgi paremini teha!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 8. november 2019

Rahvusvahelisele Lionsi klubide rahuplakatite konkursile esitatud töö. Konkursi teemaks on sellel aastal „Journey of Peace“ ehk tõlkes „Rahu teekond“. Autoriks Liisa Sall 6.b klassist.

Artikkel / Klassilood1.b kaardid isadepäevaks
Raina Tiidovee, 8. november 2019

1.b klassi lapsed meisterdasid vahvaid kaarte ja soovivad kõikidele isadele ja vanaisadele ilusat isadepäeva!

Marit Tarkin, 8. november 2019

Eile, 7. novembril toimus meie koolis Väike Teatriõhtu 7.–9. klasside õpilastele. Seekordse teatriõhtu peakorraldaja oli meie eesti keele ja kirjanduse õpetaja Jaana Puksa ja suuremateks abilisteks õpetajad Heidi Truu, Maret Laurson ja Malle Tustit. Suur tänu, Jaana Puksa, et õpilaste poolt oodatud ja armastatud ürituse korraldada võtsid! Suur tänu kõigile õpetajatele, kes abiks olid, ja sponsoritele, kes meie laste auhinnalaua kauniks aitasid teha! 9.a klassi ajakirjandustiim uuris ka osalejatelt, miks siis see teatriõhtu ühes koolis vajalik on ...

Reet Lasn, 8. november 2019

Upa külas on üks ilus sinine maja – nagu uued majad ikka, tavaline. Olles sisenenud, kohtunud maja perenaise Haivi Koplistega ja veetnud seal mitu tundi, kõik muutub. Maja pole enam tavaline.

Sügis on kord selline aeg, kus ootaks, et keegi teeks nii hingele kui ka kehale pai – ja seda kõike me sealt ka saime.

Toimetus, 7. november 2019

Pühapäev on mardipäev ja selgi aastal ootame marte ja kadrisid oma kodudesse õnne tooma. Teame, et mardid kehastavad meie esivanemate hingi. Mardisante ootame, et saada väge meie igapäevasesse ellu.

Artikkel / ÕppetööKuressaare START 2019
Galerii!
Holger Nõgu, 12.a klass, 6. november 2019

30. oktoobril toimus Kuressaare Gümnaasiumis maakonna START-turniir 2019, mis oli mõeldud algajatele väitlejatele tutvumaks väitlusmaastikuga ja väitlemisega.

Sel aastal on üleriigiline korraldus veidi teine: START-turniire maakondades ei korraldatudki, vaid noored igast koolist kutsuti osalema Eesti Väitlusseltsi korraldatud argumenteerimiskoolitusele, mis lõppes möödunud nädalavahetusel vabariikliku presidenditurniiriga. Meie oleme aga meretagune maa ja tegime enda maakonna START-turniiri ikka, sest kõik vabariiki ei oleks mahtunud. Aitäh Eesti Väitlusseltsi presidendile Kristin Partsile, tänu kellele meie ettevõtmine teoks sai! Loe tulemustest ja muljetest lähemalt ...

Marit Tarkin, 5. november 2019

Möödunud nädalavahetusel, 2.–3. novembril toimus Tallinnas Vabariigi Presidendi väitlusturniir propageerimaks head kõne- ja argumenteerimisoskust. Kuressaare Gümnaasiumit esindasid 12 noort, algajat väitlejat, kes eelnevalt osalesid ka Eesti Väitlusseltsi poolt välja kuulutatud argumenteerimiskoolitusel. Kohtunikurollis said vabariigi tasandil käe roheliseks Gerly Ots ja Rahel Kirs. Tulemustega saab igati rahule jääda ja KG väitlusklubi loodab, et kui juba väitlusega alustasid, siis liigu julgelt edasi! Gerly Ots kommenteerib vabariigis toimunut ...

Ave Jõgi, 5. november 2019

Killuke meie oma Saaremaa ja Eesti riigi ajaloost on meile jällegi lähemale toodud. 18. oktoobril külastasid kümnendikud 1919. aasta mässu ajal toimunud sündmuste põhjal kirjutatud näidendi lavastust „Tasa, vaikselt sõudvad pilved ...“

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii